bonetka 21.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witaj Przystojniaku miałam dzisiaj do Was wpaść wieczorem z koszyczkiem ale dzwoniłam do Majeczki aby menu uzgodnić ( ciągle chciałabym coś ulepszać a tutaj nie mogę bo Ty nie możesz takiego jeść i jeszcze te ości i dowiedziałam się wszystkiego dlatego wpadnę jutro wieczorową porą Gdybyś miał jakieś szczególne życzenia i ja umiałabym im sprostać kulinarnie to bardzo proszę na priv do mnie skrobnąc .....a stoliczek się nakryje Hallo Grupa Baletmistrzyń ..skakać przez oponę ? ..a jak sie która omsknie i co nieco se podpali co wtedy ???...trza chyba Ochotnicżą Straż Pożarną trzymać w pogotowiu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 bonetka ... jak dobrze , że jesteś tam na miejscu , że możesz porozpieszczać jedzonkiem i oparciem zbolałą rodzinę ... naprawdę - jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Jaśku miło Cie poznać. Ogromnie się cieszę że z Komturem coraz lepiej. Ziaba ja do tej opony przyniosę jeszcze stara bekę z asfaltem i będziemy chulic. cancana ćwiczę namiętnie miedzy jedną robotą a drugą , może być i bez gaci ale odpowiednie odcharużenie miejsc intymnych być powinno, więc wszelkie paski, autostrady wzorki jak najbardziej wskazane........nie wiem czy Komtur to przeżyje chyba za dużo gołych zadków jak na jednego chłopa........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 21.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Matkie Dyrektorkie już mamy Kogo na Ojca FM ? (żeby tylko nie wyszło OFM bo wyjdzie na to, że to jaki zakon ...) i na dziatki ? Ja mogem być dziatkiem (tylko proszę nie mylić z dziadkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 bonetko, OSP sie uzbiera z gawiedzi, ale nie poganiałabym za bardzo. Taka dzicz gorejąca - to może być całkiem niezły powód do otwarcia oczu. W zasadzie nawet całą naszą grupą śpiewających inaczej powinnyśmy dobrowolnie się zająć ogniem dla uatrakcyjnienia widowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 21.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a wiecie co ...ja mam całe duuże pudło sztucznych ognii ( byłam tu na sylewstra ale zapomniałam ...zostały w W-wie w garażu i dopiero ostatnio przywiozłam ) są najprzeróżniejsze i ułożone ładnie czasowo .. to jest pomysł trza powystrzelać !!! Bratki no tak z gawiedzi .....u mnie czasami OSP trenuje ( obok jest boisko ) jak jedzie na zawody więc teroretykę znam w razie czego .....trza tylko korbowego znaleźć coby tą syreną kręcił burza idzie duża ..mam nadzieję że Dinar się nie boi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 21.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dzięki Jasiek za dobre wieści. Zapewne już tylko takie będą. Uściskaj od nas rodzinę i pogłaszcz Dinara (szczególnie od moich nieletnich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.05.2009 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień Dobry Tomku, jest 4.48 rano, a ja już wstałam i szybciutko na FM zobaczyć co u Ciebie. Dobre wieści są to choć człek niewyspany od razu ma energię do roboty. Ja zaraz muszę brać się za lepienie pierogów bo rodzinka dziś do mnie zjeżdża i trza czymś zapchać towarzystwo w tym kryzysie . Posyłam do ciebie podwójną porcję dobrej energii w podziękowaniu za Twoje wczorajsze starania - dziś staraj się tak samo mocno albo jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry - i ja się z rana zaraz melduję. Chciałam powiedzieć, że buty już same mi pospadały, to ich więcej nie szukałam, a Sołtys z ulgą odetchnął, że nie dostanie żadnym w locie. I mówi, że na takie autostrady to on nie ma gum , więc mam nie robić mu autostrad i tańczyć w pantalonach. Wieczorem trochę poćwiczę, bo teraz to zaraz idę śniadanie dla gości robić. Odpoczywaj, Tomeczku, dochodź do siebie, bo nie wiem, co tu dalej będzie, jak porządku z tym nie zrobisz. Po prostu musisz wracac już tutaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 cześć Tomku no i jak nocka minęła ? wyspałeś się troszkę ? Wczoraj wieczorem zapowiadali deszcz i nawałnice, ale na Opolszczyźnie ani kropli .....Tola pisze w KK ,że u niej słowiki oszlały i dają poranne koncerty ....cudne to i takie slodkie ale Ty to znasz zapewne ,bo w Komturii masz to na co dzień zbieraj siły i uciekaj ze szpitala, bo to nie miejsce dla Ciebie ..... a tymczasem śniadanko przyniosłam ...smacznego http://www.thistledownfarm.co.uk/images/brekfast.jpg miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.05.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, Dołączam do grupy ćwiczącej o poranku. Z litości dla sąsiadów pobiegłam ćwiczyć nad morze. A tam tyyyyyyyyle słońca po deszczu! Kilka promyków zwędziłam i tu załączam razem z piaskiem z plaży i muszelkami. Wszystkiego słonecznego Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry Tomku. Ja nie ćwiczę, bo mnie Ew-ka nie chce do żadnej grupy Mam labę, bo w Jeziorze Łabędzim za brzydkie kaczątko robię Sie czeba umić ustawić w życiu, nie? Kawę przyniosłam. http://img501.imageshack.us/img501/9079/kawa5jz5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.05.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I ja się przyszłam dzieńdoberkować Dzisiaj piątek proszę Tomka. Rano była piekna burza, popadało a teraz po trawniku szaleją tabuny szpaków ku uciesze moich psiorów. W budkach lęgowych mam pełną obsadę a po dziuplach komplet. Dają dzioba równo od świtu. Trzeba uważać by na gowę nie spadła wyplówka Pięknie jest, tylko Ciebie brakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Joola Ty w Łabędzim będziesz za Ledę robiła. I nie ma przeproś. Na Brzydkie Kaczątko rozpiszemy casting. Bo tam element wyklucia jest i ma być zupełnie naturaszczy. Jaje jest. Najwyżej się otworki wytnie jak by wyłaziło tu i ówdzie. Ale bess przesady, bess przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Joola Ty w Łabędzim będziesz za Ledę robiła. I nie ma przeproś. Na Brzydkie Kaczątko rozpiszemy casting. Bo tam element wyklucia jest i ma być zupełnie naturaszczy. Jaje jest. Najwyżej się otworki wytnie jak by wyłaziło tu i ówdzie. Ale bess przesady, bess przesady. Ale kto mnie uwiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry Tomeczku Masz cudowne dzieci Jaśku - miło Cię poznać i witamy na naszym forum A ja może zamast tych pantalonów to stanę sobie pod modrzewiem obok Tomka i będę go wachlować uwalniając go od ogrącego powietrza ... a chętni do wystąpienia powinni się u Brazy zgłosić, najlepiej od razu sugerując swoją rolę..... z pominięciem ryczącego direktora urpasza się o zgłaszanie do Direktora za pośrednictwem asystentki wyżej wymienionego czyli mła Czekamy na zapsiy do 8:00 do 20:00 Uprzejmie zapraszamy wszystkich chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Chciałam się przywitać i biegnę do pracy Z niecierpliwoscią czekam na wszelkie wieści, więc będę w wolnych chwilach zaglądać co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Też wpadłam się przywitać, po wykopaniu dziecięcia mego lubego do szkoły - wykopaniu!!!! bo jakoś dziwnie entuzjazmu nie wykazywała... dlaczego Jaśku, miło mi poznać Synowca Komturowego, w podzięce za wieści dobre jakiegoś zydelka na ten występ dla Ciebie też poszukam, cobyś mógł przykucnąć i popatrzeć, co też nadobne niewiasty wyprawiają Burza przeszła taka, jakby Zeusa na coś niezły szlak trafił!!!! Mocno musiał się na któregoś z pomniejszych bogów wnerwić, bo błyskawicami takimi ciepał, że czytać można było przy ich świetle!!! Powoli chyba jednak dochodzi do siebie, bo nam tylko wiatr zostawił i trochę chmur, przez które słońce nieśmiało wygląda!! P.S. Powoli krzesła na występ kompletuję, wypatruję mocno godnego komturowskiego siedzenia fotela, a jutro jadę porządek pod modrzewiem jakiś zrobić i teren wyrównać, coby baletnice giczołów sobie nie połamały!!! Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja też sprawdzam co slychać ciesze się ogromnie z ostatnich wieści.. taka wiara i pospolite ruszenie czyni cuda.. czekamy cierpliwie, pozdrawiamy serdecznie calą Rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 22.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Tomek.Ciekawe czy te nocne pioruny Cię nie obudziły?Mówi się "Panie Boże widzisz, a nie grzmisz" dzisiaj był wyjątek, ale to pewnie dobre fluidy forumowiczów przyczyniły się do tych grzmotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts