BetaGreta 22.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie mogłam wczoraj wieczorem zajrzeć ale przeczytałam wiadomości od Gabrysi i Jaśka. I łza mi popłynęła jak czytałam Jaśkową relację. To były łzy wzruszenia, że taką ma wspaniałą rodzinę i łzy radości, że jest poprawa.Dzisiaj u mojej córki ostatni dzień białego tygodnia.Wykorzystam go na pewno na modlitwę za Tomka.Każdego dni myślę i modlę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wpadłam się przywitać .... cześc, Tomku ... mam nadzieję, że dziś o kolejnych Twoich postępach poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku.. nic niewiedziałampozdrawiam i wiem że jeszcze poczytasz te nasze postyotacza cie pozytywna energia forumowiczów... będzie dobrze.ściskam mocniścieemems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry Tomku!! Dobre wieści jak widzę. Oby tak dalej. Walcz jeszcze mocniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witaj Komturze, Szanowny Rycerzu Komturi Wielkiej. Jakoby fakt że znurzonyś snem został niebanalnym a ustrojstwo w twój gardziel podłaczono coby lepiej tchu dopaśc byłoby - niczemu nie szkodzi - azaliż zaś fakt ten niepodważalnym stał się coby z świtu bladego westchiniem sił dodać Ci do powstania z ogarnientym niemocą łoża stawiam przed tobą dzban miodu pitnego dla otrzeżwienia ciała i umysłu Twego....http://www.e-drinks.com.pl/images/miody.jpegBudź się zatem Szanowna Jegomości - brać rycerska wzywa - czoła wrogowi Ojowemu czas stawić.... Pozdrawiam wspominam i członki (białogowy i waćpanny o paliczki chodzi...)swe zaciśnięte za Twoje otrzeźwienie trzymam. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Przyszłam się przywitać - dzieńdoberek dla Tomka! I dla innych czytających też Sebastian! Toś tekst wypalił, no no nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Sebastian! Toś tekst wypalił, no no nooooo zaroz poznać, że po hołdach ze szlojdrym lotoł Tomku lepij Ci już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku wracaj do zdrowia. Rodzinę masz wspaniałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku wracaj do zdrowia. Rodzinę masz wspaniałą i jaką dużą! W porywach blisko tysiąc osób ! v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Sebastian! Toś tekst wypalił, no no nooooo zaroz poznać, że po hołdach ze szlojdrym lotoł Tomku lepij Ci już Z gablom Panie z gablom - U nos to była gabla... Gabla i muterki - 10-tki. Ciągło pieroństwo na 50-60 metrów leko. A szyby na grubie yno piszczały. Ojciec muterki na kila kupowoł a traciyły sie w tympie ekspresowym... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.05.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomek, czekamy dziś na kolejne dobre wieści o poprawie stanu twojego zdrowia.Daj Jaśkowi jak najwięcej znaków, żeby mógł nam przekazać jak najlepsze nowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witanko Tomku U nas taka burza potężna była, że chyba na całą Polskę niosło...słyszałeś u siebie? Walcz dzielnie Komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej Tomku! Dziś kolejny dzień mija, tutaj strony lecą w takim tempie, ze jak ktoś dzień nie zerknie to już się połapać nie może. Wydaje mi się, ze to wczoraj było co pisałam, ze 9 leci.., a tu już 19. Szkoda, ze nie widzisz jaki nasz Sebo ma piękny awatarek! W dodatku sami z żona są Jego autorami. Eee, jednak nie ma nic piękniejszego i bardziej wartościowego niż dziecko. Poznaliśmy tutaj Twoje dzieciaki. Pisza podobnie do Ciebie. To samo poczucie humoru maja i ten sam upór w walce o bliskich. Bogatym jesteś człowiekiem Tomku. Oboje z Majka jesteście bogaci. No wnuków jeszcze nie znamy, ale cos mi mówi, ze wiadomo jacy są! Wstawaj przyjacielu, wracaj bo jest do kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zeljko - w temacie wnuków Komtura podpowiem ci, że jeden jest imiennikiem mojego syna i nawet ten sam rocznik. A dodać trzeba, że imię nie jest oklepane i "na czasie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Tomek słyszałem, że jakieś super przedstawienie koleżanki szykują, Jezioro Łabędzie z Kankanem czy cóś... Jakby co to ja będę przygrywał na gitarze, mandolinie, bałałajce lubo na bandurze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 22.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomeczku, jak tam Skarbeczku po nocy się czujesz ? Tu burza w nocy była ale nie taka straszna, teraz jest 19*C ale wiatrzysko okropne i fala na jeziorze sporawa Ja z drugim śniadankiem ( zapiekanka rybna moze być ? z delikatną nutką serka pleśniwego coby do reszty ryby nie zabić ) i suwenirkiem dla Ciebie ) jakim? a takim maluśkim ...orzeszki włoskie w 18% alkoholu sam widzisz niewiele toto procenteczków ma ale na korę mózgową działa wyśmienicie http://www.fulereny.blink.pl/mum/g.jpg http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.7.jpg Miłego dnia ...dla Władcy naszego Komturka Wielkiego ) jego Rodziny wszelakiej, tudzież Dworu , Stańczyków. Trefnisiów ,Baletmistrzów , Koncertmistrzów, Dyrygentów, Operatorów kamery i wszlkiej Gawiedzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 22.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu. Za każdym razem przed wejściem, przepełnia mnie jakiś taki wewnętrzny strach, co na miejscu zastanę i wielka nadzieja, tym samym powodowana. W nocy kopałem w necie w poszukiwaniu informacji ale chyba jestem tak samo głupi jak przedtem . Na podstawie linku wysłanego przez bonetkę, wczorajszy stan Taty mogę określić w skali Glasgow na 6 (a był pod działaniem leków po operacji). Dzisiaj pewnie będzie dużo lepiej i tej myśli się trzymam. A teraz idę oblegać twierdzę OIOM`em zwaną gdzie Ojca mego mężnego przetrzymują. Wieści na bieżąco przez posłańca przesyłać będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu. Za każdym razem przed wejściem, przepełnia mnie jakiś taki wewnętrzny strach, co na miejscu zastanę i wielka nadzieja, tym samym powodowana. W nocy kopałem w necie w poszukiwaniu informacji ale chyba jestem tak samo głupi jak przedtem . Na podstawie linku wysłanego przez bonetkę, wczorajszy stan Taty mogę określić w skali Glasgow na 6 (a był pod działaniem leków po operacji). Dzisiaj pewnie będzie dużo lepiej i tej myśli się trzymam. A teraz idę oblegać twierdzę OIOM`em zwaną gdzie Ojca mego mężnego przetrzymują. Wieści na bieżąco przez posłańca przesyłać będę. Czekamy zatem na posłańca i wieści - muszą być dobre, innych sobie nie wyobrażamy. Wspieramy całą rodzinkę i dobre myśli ślemy. Szturmów życzymy owocnych a dla Taty szanownego ukłony przesyłamy. Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzięki za wiadomości i czekamy na wieści kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I ja sie witam i za wiesci dobre dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts