Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Nie mogłam wczoraj wieczorem zajrzeć ale przeczytałam wiadomości od Gabrysi i Jaśka. I łza mi popłynęła jak czytałam Jaśkową relację. To były łzy wzruszenia, że taką ma wspaniałą rodzinę i łzy radości, że jest poprawa.

Dzisiaj u mojej córki ostatni dzień białego tygodnia.

Wykorzystam go na pewno na modlitwę za Tomka.

Każdego dni myślę i modlę się.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Komturze, Szanowny Rycerzu Komturi Wielkiej.

Jakoby fakt że znurzonyś snem został niebanalnym a ustrojstwo w twój gardziel podłaczono coby lepiej tchu dopaśc byłoby - niczemu nie szkodzi - azaliż zaś fakt ten niepodważalnym stał się coby z świtu bladego westchiniem sił dodać Ci do powstania z ogarnientym niemocą łoża stawiam przed tobą dzban miodu pitnego dla otrzeżwienia ciała i umysłu Twego....

http://www.e-drinks.com.pl/images/miody.jpeg

Budź się zatem Szanowna Jegomości - brać rycerska wzywa - czoła wrogowi Ojowemu czas stawić....

Pozdrawiam wspominam i członki (białogowy i waćpanny o paliczki chodzi...)swe zaciśnięte za Twoje otrzeźwienie trzymam.

Sebo8877

Sebastian!

Toś tekst wypalił, no no nooooo :lol:

zaroz poznać, że po hołdach ze szlojdrym lotoł :wink:

Tomku lepij Ci już :roll:

Z gablom Panie z gablom :) - U nos to była gabla... Gabla i muterki - 10-tki. Ciągło pieroństwo na 50-60 metrów leko. A szyby na grubie yno piszczały.

Ojciec muterki na kila kupowoł a traciyły sie w tympie ekspresowym...

Sebo8877

Hej Tomku!

Dziś kolejny dzień mija, tutaj strony lecą w takim tempie, ze jak ktoś dzień nie zerknie to już się połapać nie może.

Wydaje mi się, ze to wczoraj było co pisałam, ze 9 leci.., a tu już 19.

Szkoda, ze nie widzisz jaki nasz Sebo ma piękny awatarek! W dodatku sami z żona są Jego autorami. Eee, jednak nie ma nic piękniejszego i bardziej wartościowego niż dziecko.

Poznaliśmy tutaj Twoje dzieciaki. Pisza podobnie do Ciebie. To samo poczucie humoru maja i ten sam upór w walce o bliskich.

Bogatym jesteś człowiekiem Tomku. Oboje z Majka jesteście bogaci.

No wnuków jeszcze nie znamy, ale cos mi mówi, ze wiadomo jacy są! :p :wink:

Wstawaj przyjacielu, wracaj bo jest do kogo.

Tomeczku, jak tam Skarbeczku po nocy się czujesz ? :)

Tu burza w nocy była ale nie taka straszna, teraz jest 19*C ale wiatrzysko okropne i fala na jeziorze sporawa :(

Ja z drugim śniadankiem ( zapiekanka rybna moze być ? z delikatną nutką serka pleśniwego coby do reszty ryby nie zabić :) ) i suwenirkiem dla Ciebie :)) jakim? a takim maluśkim ...orzeszki włoskie w 18% alkoholu :) sam widzisz niewiele toto procenteczków ma ale na korę mózgową działa wyśmienicie

http://www.fulereny.blink.pl/mum/g.jpg

http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.7.jpg

Miłego dnia ...dla Władcy naszego Komturka Wielkiego :)) jego Rodziny wszelakiej, tudzież Dworu , Stańczyków. Trefnisiów ,Baletmistrzów , Koncertmistrzów, Dyrygentów, Operatorów kamery i wszlkiej Gawiedzi :))

Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu.

Za każdym razem przed wejściem, przepełnia mnie jakiś taki wewnętrzny strach, co na miejscu zastanę i wielka nadzieja, tym samym powodowana.

W nocy kopałem w necie w poszukiwaniu informacji ale chyba jestem tak samo głupi jak przedtem :roll: .

Na podstawie linku wysłanego przez bonetkę, wczorajszy stan Taty mogę określić w skali Glasgow na 6 (a był pod działaniem leków po operacji). Dzisiaj pewnie będzie dużo lepiej i tej myśli się trzymam.

A teraz idę oblegać twierdzę OIOM`em zwaną gdzie Ojca mego mężnego przetrzymują.

Wieści na bieżąco przez posłańca przesyłać będę.

Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu.

Za każdym razem przed wejściem, przepełnia mnie jakiś taki wewnętrzny strach, co na miejscu zastanę i wielka nadzieja, tym samym powodowana.

W nocy kopałem w necie w poszukiwaniu informacji ale chyba jestem tak samo głupi jak przedtem :roll: .

Na podstawie linku wysłanego przez bonetkę, wczorajszy stan Taty mogę określić w skali Glasgow na 6 (a był pod działaniem leków po operacji). Dzisiaj pewnie będzie dużo lepiej i tej myśli się trzymam.

A teraz idę oblegać twierdzę OIOM`em zwaną gdzie Ojca mego mężnego przetrzymują.

Wieści na bieżąco przez posłańca przesyłać będę.

Czekamy zatem na posłańca i wieści - muszą być dobre, innych sobie nie wyobrażamy.

Wspieramy całą rodzinkę i dobre myśli ślemy.

Szturmów życzymy owocnych a dla Taty szanownego ukłony przesyłamy.

Ya