Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Dobry dzionek! Wprawdzie trochę pochmurny, ale może być przecież dobry... Dla mnie jest, bo przeczytałam dobre wieści. No i wciąż jest nadzieja, że każdego dnia mogą być jeszcze lepsze - aż do tych najlepszych. Posyłam kolejną porcję skumulowanej energii i... czekam.

Depsiu, mam nadzieję, że nie przestaniesz ćwiczyć tego kankana do naszego przyjazdu. Ja to muszę zobaczyć!!! A skoro już będziesz miała wyćwiczone wszystkie figury (z czterema kółeczkami nóżką włącznie), to mi kilku lekcji udzielisz. Przeca nie mogę się zbłaźnić pod modrzewiem!

Braza, a wystawienie "Uroczyska" planujesz? Bo sądząc po wpisach, obsada będzie w komplecie! To już się zacznij zastanawiać nad dekoracjami!!!

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaśku,

każda dobra wiadomość o stanie Tomka to uśmiech na wielu twarzach :) Tylko dobrych wieści się spodziewamy, bo siła wiary w to jest ogromna :)

Tomku nawet się nie spodziewasz jakie tu się szykują atrakcje ;) ... dla Ciebie rzecz jasna ;)

bonetka za każdym razem, gdy przedstawiasz lub pokazujesz te wszystkie pyszności ... kapie mi na klawiaturę ;) :lol:

Cześć Tomku :D

dziś od rana chwasty wyrywam i zasypuję jamy wykopane przez psicę :evil:

Coś jej do łba strzeliło i próbuje przekopać się pod domem !

Chwasty po kilku porcjach deszczu i sporej dawce ciepełka rosną jak szalone, nie jestem w stanie opanować tego co się w ogrodzie dzieje

no coż niech rośnie więc, niech się zieleni :lol:

A Ty zdrowiej Tomku czekamy na Ciebie, na Twoj wpis na Forum :D

Witaj Tomku wiem że mnie nie znasz i pewnie o mnie nawet nie słyszłaeś, na bieżąco sledzę wątek o stanie Twojego zdrowia, po jego przeczytaniu mogę stwierdzić jedno - jesteś szczęściarzem - masz grono wielkich przyjaciół, na dobre i złe i bardzo kochającą rodzinę. Wiem że latami się na to pracuje, chciałabym być kiedyś taka jak Ty, Twarda i zarazem uczuciowa, "wolna" z dużą dawką optymizmu i szczęśliwa, tak bardzo szczęśliwa, bo czyż człowiek otoczony tak wspaniałymi ludźmi nie powinien być bardzo szczęśliwy??

a teraz napiszę to co zawsze powtarzam moim przyjaciołom w trudnych momentach życia i mam nadzieję że się nie obrazisz:

Tomek.. do jasnej chole..... trzeba być twardym a nie "miętkim", więc rusz się i wracaj szybko do zdrowia.

P.S. Trzymam mocno za Ciebie kciukasy i bardzo chciałabym poznać Cię osobiście.

Buziaki słodkie dla wszystkich opiekujących się Tobą :)

Tomku,

I ja sie melduje :-) Sprawdzam, co u Ciebie i widze, ze troszeczke sie ociagasz :roll: No dobra, bedzie Ci wybaczone , a jak szybko wstaniesz to obiecujemy do sprawy Twego "lenistwa" nie wracac, bo wszak pamietliwi nie jestesmy 8)

Zajrze tu jeszcze wieczorem i zapytam co u Ciebie ... a teraz ide z psiurami na spacer, bo jak nic zaraz lunie i trzeba sie jakas kawa-siekiera wspomagac, co by nie isc w Twoje senne slady ;)

Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu.

Za każdym razem przed wejściem, przepełnia mnie jakiś taki wewnętrzny strach, co na miejscu zastanę i wielka nadzieja, tym samym powodowana.

znam doskonale to uczucie ... moj Tato leżał na OIOM bez szansy na życie .....od tego czasu minęlo ponad 5 lat i za rok -jak Bóg pozwoli- bedzie świetował 80-tkę :D

Pamietam te miękkie kolana i ściskanie w żołądku przed drzwiami Oiom-u ,a po wejściu na oddział nieamowitą radośc ,że idzie ku lepszemu :D

Trzymam za Was kciuki z całych sił i życze tylko tych pozytywnych emocji :wink:

Przed chwilą przeszła nade mną straszna ,ale to straszna burza ...nawet dwie burze ...leje teraz jak z cebra ,ale to dobrze- bo sucho było jak w pieprzniczce :wink:

pozdrawiam i czekam na wieści od Ciebie ....dobre wieści ma sie rozumieć :lol: