Agduś 22.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dobry dzionek! Wprawdzie trochę pochmurny, ale może być przecież dobry... Dla mnie jest, bo przeczytałam dobre wieści. No i wciąż jest nadzieja, że każdego dnia mogą być jeszcze lepsze - aż do tych najlepszych. Posyłam kolejną porcję skumulowanej energii i... czekam. Depsiu, mam nadzieję, że nie przestaniesz ćwiczyć tego kankana do naszego przyjazdu. Ja to muszę zobaczyć!!! A skoro już będziesz miała wyćwiczone wszystkie figury (z czterema kółeczkami nóżką włącznie), to mi kilku lekcji udzielisz. Przeca nie mogę się zbłaźnić pod modrzewiem!Braza, a wystawienie "Uroczyska" planujesz? Bo sądząc po wpisach, obsada będzie w komplecie! To już się zacznij zastanawiać nad dekoracjami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dekoracje to Piąteczki działka!!!! Na widok moich dzieł moglibyście zawału dostać, a to niewskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jaśku, każda dobra wiadomość o stanie Tomka to uśmiech na wielu twarzach Tylko dobrych wieści się spodziewamy, bo siła wiary w to jest ogromna Tomku nawet się nie spodziewasz jakie tu się szykują atrakcje ... dla Ciebie rzecz jasna bonetka za każdym razem, gdy przedstawiasz lub pokazujesz te wszystkie pyszności ... kapie mi na klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 22.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wieje dziś na pomorzu oj wieje, mam nadzieję, ze dobre wiadomości przywieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Tomku dziś od rana chwasty wyrywam i zasypuję jamy wykopane przez psicę Coś jej do łba strzeliło i próbuje przekopać się pod domem ! Chwasty po kilku porcjach deszczu i sporej dawce ciepełka rosną jak szalone, nie jestem w stanie opanować tego co się w ogrodzie dzieje no coż niech rośnie więc, niech się zieleni A Ty zdrowiej Tomku czekamy na Ciebie, na Twoj wpis na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu. Nie zapomnij tam powiedzieć, że przesyłka jest gotowa i czeka, aby Komtur ją spożył. Tylko, żeby zakąszał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 22.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jakoś tak humor mi się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej, jakie pozytywy od Komturowego Jaśka I jak miło Go tu gościć.... Czekamy na więcej takich wieści i Wciąż Gorąco Myślimy i Energię Przesyłamy! Az od tej energii w powietrzu wyładowania w całej Polsce! To MUSI pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 22.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witaj Tomku wiem że mnie nie znasz i pewnie o mnie nawet nie słyszłaeś, na bieżąco sledzę wątek o stanie Twojego zdrowia, po jego przeczytaniu mogę stwierdzić jedno - jesteś szczęściarzem - masz grono wielkich przyjaciół, na dobre i złe i bardzo kochającą rodzinę. Wiem że latami się na to pracuje, chciałabym być kiedyś taka jak Ty, Twarda i zarazem uczuciowa, "wolna" z dużą dawką optymizmu i szczęśliwa, tak bardzo szczęśliwa, bo czyż człowiek otoczony tak wspaniałymi ludźmi nie powinien być bardzo szczęśliwy?? a teraz napiszę to co zawsze powtarzam moim przyjaciołom w trudnych momentach życia i mam nadzieję że się nie obrazisz: Tomek.. do jasnej chole..... trzeba być twardym a nie "miętkim", więc rusz się i wracaj szybko do zdrowia. P.S. Trzymam mocno za Ciebie kciukasy i bardzo chciałabym poznać Cię osobiście. Buziaki słodkie dla wszystkich opiekujących się Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.05.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomeczku, zdrowiej szybko bo czeka na Ciebie rodzina osobista i ta przysposobiona rozrzucona po całej Polsce. Wszyscy ci kibicujemy i wypatrujemy dobrych wiadomości od posłańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Chyba się uzależniłam od tej strony ciągle sprawdzam czy jakieś nowe - DOBRE wieści są... Ja też KOMTURA WIELKIEGO nie znam osobiście, ale jakie to ma znaczenie w chwilach gdy potrzebuje się wielkiego wsparcia. Jestem myślami i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku, I ja sie melduje Sprawdzam, co u Ciebie i widze, ze troszeczke sie ociagasz No dobra, bedzie Ci wybaczone , a jak szybko wstaniesz to obiecujemy do sprawy Twego "lenistwa" nie wracac, bo wszak pamietliwi nie jestesmy Zajrze tu jeszcze wieczorem i zapytam co u Ciebie ... a teraz ide z psiurami na spacer, bo jak nic zaraz lunie i trzeba sie jakas kawa-siekiera wspomagac, co by nie isc w Twoje senne slady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Na chwilkę siadłam do FM i od razu tu przybiegłam dobrze, że są dobre wieści i czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich, zaraz lecę do szpitala wspierać Komtura w zdrowieniu. Za każdym razem przed wejściem, przepełnia mnie jakiś taki wewnętrzny strach, co na miejscu zastanę i wielka nadzieja, tym samym powodowana. znam doskonale to uczucie ... moj Tato leżał na OIOM bez szansy na życie .....od tego czasu minęlo ponad 5 lat i za rok -jak Bóg pozwoli- bedzie świetował 80-tkę Pamietam te miękkie kolana i ściskanie w żołądku przed drzwiami Oiom-u ,a po wejściu na oddział nieamowitą radośc ,że idzie ku lepszemu Trzymam za Was kciuki z całych sił i życze tylko tych pozytywnych emocji Przed chwilą przeszła nade mną straszna ,ale to straszna burza ...nawet dwie burze ...leje teraz jak z cebra ,ale to dobrze- bo sucho było jak w pieprzniczce pozdrawiam i czekam na wieści od Ciebie ....dobre wieści ma sie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jestem, jestem. Troche zagoniona i zdyszana, ale jestem Lecę do domu i dalej będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.05.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 serdeczności z mokrych okolic Wrocławia Mimo pogody przesyłam wiele słońca i ciepłych myśli dla Tomka i całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Siedzę w parnej Warszawie i śledzę stan zdrowia Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.05.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 cały dzień odświeżam czekając na nowe DOBRE wieści. posyłam moc energii Tomku Tobie i Twojej kochającej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Siedzę w parnej Warszawie i śledzę stan zdrowia Tomka Gosiek to zaraz pewnie dojdzie do Ciebie ta ulewa co przed chwilą się u mnie skończyła , będzie rześko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts