bratki 22.05.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 janinki-amorki, przeczytałam Twój wpis jako "cały dzień odśnieżam" i mnie pokulało, choć robię wciąż to samo (znaczy odświeżam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I ja ciągle tu zaglądam z nadzieja na dobre wiadomości. Tomaszku czekamy na Ciebie, mój tato też jest po wylewie i po rechabilitacji szczęśliwie już pracuje. Przed nami zatem tylko dobre dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I my jesteśmy, zaglądamy, dopingujemy, kciuki trzymamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 janinki-amorki, przeczytałam Twój wpis jako "cały dzień odśnieżam" i mnie pokulało, choć robię wciąż to samo (znaczy odświeżam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.05.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 oj Komturze,Komturze lenisz się waćpan , wszyscy Ci mówią że powolutku , że w swoim tempie a Tobie w to graj Ciebie opierdzielić cza co jako matka dyrektorka czynię Tomaszu jeśli szybko nie wstaniesz to kankanowe łabądzie zapomną układów, nalewki, winka, wódeczki odkładane na Twoją wizytę zostaną wypite , o żarełku nie wspomnę sam zobacz ile atrakcji szlak trafi niecierpliwie na dobre wieści czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Bierzesz nas na przetrzymanie... Nic z tego, nas tak łatwo się nie zniechęci... Wiesz, gdzieniegdzie trochę padało, choć w Warszawie jeszcze nie, może czas usiąść i wieczorem rozpalić ognisko, jeśli nie lunie. Tam będzie miejsce dla ciebie...Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rusz się, cholera, bo ludzie w nerwach - to Ci wypiją wszystko i tylko mineralka, może, zostanie....Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzieki Jasiek za dobre wiesci powiedz tacie , ze pewna para z Solingen czeka na jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 będą wieści jest Gabrysia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Rusz się, cholera, bo ludzie w nerwach - to Ci wypiją wszystko i tylko mineralka, może, zostanie.... Adam M. mineralka pójdzie na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.05.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 będą wieści jest Gabrysia ! Przed dyrechtorskiem okiem nic się nie ukryje! Good news, ze będą niusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 była i znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Pisała, że komputer ma włączony bo ciężko się odpala ale nie siedzi przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nie było jej, potem była i znów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.05.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 niooo... Gabrysiu, wróć do pueblo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 uffff, jak to dobrze usłyszeć znów dobrą wiadomość cały czas czuwam, myślami jestem z Tomkiem tam daleko na oiomie... chciałoby się tak szybko, żeby już zaraz, ale wiadomo, że wszystko musi swoje trwać... tylko człowiek taki niecierpliwy a tak a propos tego co się tu wyprawia kankany, gaciochy i inne szpagaty Tomku Ty widzisz nie grzmisz... sodomia i gomoria normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No bo tak jeszcze dumam i dumam ciągle o tym kankanie... Mam jakieś takie niejasne, mętne wizje (może mętne bo wypiłam trochę żołądkówki gorzkiej... wbrew nazwie nie jest ani żołądkowa ani gorzka.., wypiłam bo coś czuje że mnie ściga przeziębionko a jutro wyjeżdżam i MUSZĘ być na chodzie! nawiasem mówiąc polecam trzy szybkie w takiej sytuacji ) no więc mam te wizje i widzę ,że one - te panny tańczące - to chyba nie miały takich majtów maleńkich, jak sugeruje Ewka, tylko pantalony chyba do kolan (albo do pół uda ) albo po prostu miały tak SUTE spódnice, że JAKIE MIAŁY MAJTY to w ogóle widać nie było. Nie przypominam sobie widoku ŻADNYCH MAJT ze znajomych mi kankanów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no bo takie jak Ewka to teraz są no... kiedyś były długie z koronką i tyle w sumie może być albo współczesny kankan w kabaretkach, albo historyczny w pantalonach, oba chyba mają swój urok ) w każdym razie cel uświęca środki, więc jaki by nie był, powinien Tomkowi na ciśnienie dobrze zrobić, byleby nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jakies dobre wiesci? Ktos? Nie wazne kto, byle dobre. Tomku wracaj bo wsparcia duchowego potrzebuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts