Gagata 22.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Byleby nie przesadzić - ha! Otóż to Anoleiz! Żeby Komtura naszego z jednej przypadłości w inną nie wpędzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku nie poddawaj się , jesteśmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 22.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nikt mnie nie upoważnił ale mam nadzieję że Komturka Rodzina mi wybaczy . Wszyscy się bardzo denerwują . Majeczka pojechała do Olsztyna na spotkanie z neurochirurgiem .Pewnie po spotkaniu będą jakieś wieści . Komturku jesteś z Tobą .....SERCEM...DUSZĄ ....WIARĄ i NADZIEJĄ ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jestem. Latam jak ta latawica między ogrodem a kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Bonetko, dzięki, czekamy, kciuki trzymamy, rozwijamy strony do czytania na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku walcz słonko... walcz z tym choróbskiem i proszę wracaj nie daj nam się dłużej zamartwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku ja Cie bardzo prosze, bo tych nerwow sie nie wytrzyma. Wyzdrowiej Tomku, wracaj do nas, obudz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jesteśmy z Wami. Nieustająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 22.05.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Po raz pierwszy wypowiedział się neurochirurg. JEST BARDZO ZADOWOLONY. Tomek czuje łaskotki w nogach. Wiadomo na razie, że ma niedowład prawej ręki (na szczęście z wyjatkiem pisania, to Tata jest leworęczny). Ma też uszkodzony pien mózgu. Ale na to wszystko nakłada sie opuchlizna pooperacyjna i jeszcze niewchłonięte krwiaki. Jak to zniknie, to będzie można powiedzieć coś więcej, a to może jeszcze trzymać się tygodniami. Oczu jeszcze Komtur nie otwiera, ale naprawzdę zdaje się, że słyszy. I coraz bardziej jakby się rusza. To już naprawdę blisko kiedy otworzy oczy.Kankanówy - spódniczki w górę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ufff... Gabrysiu dzięki za informacje chyba wszyscy na nie czekają Nieustająco śle dobre fluidy, modlitwę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzięki Gabrysiu za dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzięki Gabrysiu za wiadomości !!! a spódnicę ściskam w dłoniach ale coś mi się nogi zastały przy dzisiejszym pieleniu Tomku buziaki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 gabrysiu kochana !!!! nawet nie wiesz ile radosci sprawilas mnie i Froschowi tymi wiadomosciami ze szpitala az nam obojgu gesia skorka na rekach wyszla i lzy wzruszenia w oczach sie zakrecily nadal trzymamy kciuki , myslimy i wierzmy , ze tato wkrotce zaszczyci forum (a moze i nas osobiscie ) i opowie nam o swych snach i o tym jak za wami i nami tesknil dziekuje Ci z calego serca za te informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Froszka wzrószyłam się ze wzruszenia o z kreską napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ....Tomek czuje łaskotki w nogach..... teraz to się pewnie ustawi kolejka do łaskotania dobrze, że jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.05.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 bardzo dobre wieści ... ... to ja dla Tomka ... nauczę się nawet grać tego kankana na perkusji .... PS. Poszukiwani muzycy ... do stworzenia zespołu "KOMTUR & MURATOR FRIENDS" ... w skrócie "KMF" Cel : zagrać kankana dla tańczących inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Gabrysiu... z tego co piszesz wynika że z każdym dniem jest coraz lepiej. Skoro jest jeszcze opuchlizna pooperacyjna to faktycznie ciężko cokolwiek wyrokować, ale trzeba być dobrej myśli, ponieważ pojawia się coraz więcej odruchów. Martwi mnie tylko to uszkodzenie pnia mózgu, mam nadzieje, że jest tylko lekkie, wskazują na to symptomy. Tak więc to jednak dobre wieści! Tomku, jesteś twardy facet, dasz radę, a my będziemy Cię w tym wspierać, walcz nadal... miecza dobądź oswobódź się z OJOMowej krainy maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Bardzo się cieszę , ale kciuki trzymam dalej. Jakby któraś z baletnic zachorzała to się zgłaszam jako rezerwa kankanowa Tylko te pantalony muszę przysposobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Gabrysiu, wspaniałe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts