joola 23.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Na początek uspokoję wszystkich, jest lepiej i są postępy (piszę to na wstępie gdyż nie jestem sadystą). To tyle tytułem wstępu, teraz zaczynam budować napięcie: Dzięki Ci dobry człowieku Żelcia ma rację, Tomek wyrywa się do tego Kankana a raczej do Jeziora Łabędziego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jaśku... dziękuje za wieści, dobre, lepsze, coraz lepsze.... A że nadpobudliwy? sam bym pewnie tak zareagował na tyle leżenia Bonetce również dziękuje, każda wiadomość o stanie Komtura jest tu wyczekiwana z niecierpliwością pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Doktora możemy gdzieś w kąciku posadzić, a niech sobie chłopina popatrzy na te występy, skoro tak mu żal!!!! Komtur do boju się szykuje ... ja Wam mówię, zdrowo nas obcyndoli za to budzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 23.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jasiek Ty o za wolnym jezdżeniu nie mów ...masz jezdzić bezpiecznie i nie ma co się spieszyć .....i masz odpocząć !!! i musisz zacząć spać !!! Ja napisałm ogólnie bo nic nie wiedzielismy żeby wszytskich uspokoić ..Zawsze powinniście pisać jak najczęściej bo tutaj się porządnie denerwujemy ...czym więcej wiadomości tym lepiej. ps. Kochana Małgosiu bardzo Cię proszę zajmij się Naszym Królewiczem odpowiednio ....otocz go troskiwą opieką, niech odsapnie ....PROSZĘ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Bardzo mnie cieszą te wieści chciałabym pewnie nie ja jedna żeby juz te ruki wokól Ciebie Tomku zniknęły i żebyś mógł machać dowoli Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No to teraz już będzie tylko lepiej. Pamiętam, że z moją siostrą było podobnie, kiedy zaczęła się wybudzać wyrywała sobie respirator (tylko że ją przypięli pasami ). Majko, Gabrysiu, Jaśku czuwajcie przy Tomku, ale też oszczędzajcie siły, bo kiedy Tomek się wybudzi po tak długiej śpiączce, pewnie nie będzie mógł spać. Wtedy też na pewno będzie Was baaardzo potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 thx, johnzee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 jak chłopina rwie się do cancana...........z nami we śnie nogami macha, miało być bez gaci wiec jeszcze bardziej się kce............to go znowu uśpili..................zazdrośnicy w białych fartuchach.................chcecie popatrzyć "biało armio" to gadajcie dla was też zatańczymy............a nie nam tak Komtura maltretować................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja też się bardzo, bardzo cieszę że u Tomeczka coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No Tomaszu,aleś narozrabiał cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 23.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Tabaluga, mój Tato też sobie wyrywał respirator i musieli go przywiązywać do łóżka za nadgarstki ale to również było blisko momentu budzenia się ... Znaczy idzie na lepsze, kochani! Tomeczku, dziękujemy Ci, że powoli dajesz nam jakieś znaki, że jesteś z nami. Bez nich ciężko byłoby nam wierzyć, że dokończysz pisać Dziennik z Komturią w tle ... Teraz mogę iść spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Thriller z happy end'em Z piątku na sobotę, więc Tomek pewnie chciał gdzieś wyskoczyć na grilla Dziękujemy za dobre wieści, oby Tomek po wyspaniu się nie łobuzował zanadto Trzymam mocno i za Jego zdrowie, i za Wasze nerwy, by nie były wystawiane na trudne chwile, a sen był spokojny o stan rycerskiego rekonwalescenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 zagladam sprawdzić jakie wieści..ja sie nie znam, ale mam nadzieję, że wszystko bedzie ok, że na wszystko dobre zawsze trzeba czasu.. pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jasku ,bonetko dziekujemy za wiesci !!! Tomus , nie szalej tak , bo Cie beda dluzej na oddzaile przetrzymywac i nie zdazysz na Zlot udawaj grzecznego prosze , a zobaczysz jak dziewczyny przygotowalay piekny uklad taneczny specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Przeżyłam nalot tabunu przyjaciół ośmiolatki! Kiedy tylko wyszli i udało mi się spacyfikować naszą prywatną gromadkę, wpadłam poczytać. No i dobrze zrobiłam, bo wieści dobre! Przyłączam się do chóru okrzyków radości, ale dzisiaj tak jakoś ciut ciszej, bo najwyraźniej zbyt glośno krzyczeć już nie należy.Pomalućku, więc, pomalućku ku dobremu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Uffff... Tylko tak dalej, komturze. Bo wiesz, my tu wszyscy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Czekamy i piwo chlodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Codziennie zaglądam, by przeczytać, że już nie trzeba się martwić bo jest dobrze i z każdym dniem będzie już tylko lepiej. Kiedy mojemu Tacie po drugim zawale serce przestało pracować, kiedy siedziałam pod drzwiami OIOM-u i czekałam na wiadomości które miał przynieść lekarz, lęk nie pozwalał mi oddychać. Elektrostymulator pobudzał serce do pracy. Serce musiało podjąć samoczynną pracę, a każdy kolejny dzień kiedy nie chciało samo bić, dawał coraz mniejsze szanse. Ale ja cały czas wierzyłam że zacznie, mimo upływu dni. I tak się stało A tu w wyzdrowienie Tomka wierzy tylu ludzi, więc musi być dobrze, nie może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Panie Tomku niech pan się nie boi całe forum muratora za Panem stoi Wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 23.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Komtur słusznie robi - wszak na rurze to niewiasty tańczą a nie podłączają do człowieka Cieszę się z dobrych wiadomości i mocna ściskam kciuki za dalsze postępy. Pozdrawiam też całą dzielną rodzinę. Fajnie ma Wasz Tato mając takich ludzi przy sobie. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts