malka 24.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jaśku - dzięki a gadane to Ty masz po Ojcu Komtur - buziaki przesyłam i dwa kuksańce za lenistwo - taka stymulacja (z zazdrości, bo ja nie mam czasu sie wyspać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 a ja dziś na wystawie byłam z Lisą ... no cóż spodziewałam się że będzie lepiej niż 3 miejsce z oceną bdb ale jadąc powiedziałam że radochę z tej wystawy dla Tomka daję... To co Tomku nasza Lisunia chętnie cię poliże w nóżki oj jak ona to lubiiii zawsze myślałam że tybetańce są czarne Gratuluję występu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jasiek dzieki za wieści Tomeczku mam nadzieje że w końcu Ci te leki odstawią i bedziesz wracał do formy szybciutko Pozdrawiam wieczornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 24.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Właśnie rozmawiałem z siostrą, wieczorem Tata zaczął dawać znaki, że słyszy!Jeszcze nie może otworzyć oczu ale w odpowiedzi na zadawane pytania, mruży oczy. Jak znam moją siostrę (socjolog), to bez wielokrotnej próby się nie obyło, tak więc informacja musi być precyzyjna i pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Świetnie! Teraz już będzie coraz lepiej!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Takie leżenie plackiem może człowieka rozsierdzić, to fakt. Poza tym skoro Tomek zyzuje w kierunku ciała pięknego, znakiem jest gut. Jak by za kolano lekarza dyżurnego ucapił, też by było nie zgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 24.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wspaniała wiadomość Krok po kroku, krok po kroczku.... Tomek będzie zdrowiał. Nie może być inaczej, skoro tylu ludzi o to zabiega na różne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jasku, to są cudowne wieści... tak bardzo czekamy właśnie na takie wiadomości Oj już wkrótce Komtur stanie na nogi, już wkrótce m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Właśnie rozmawiałem z siostrą, wieczorem Tata zaczął dawać znaki, że słyszy! Jeszcze nie może otworzyć oczu ale w odpowiedzi na zadawane pytania, mruży oczy. Jak znam moją siostrę (socjolog), to bez wielokrotnej próby się nie obyło, tak więc informacja musi być precyzyjna i pewna. To super wiadomość, Dziękujęmy Jaśku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 "zaczął dawać znaki, że słyszy!" A czego słucha? Kumaty był zawsze... Głupot mu jakich nie gadać, bo się zeźli i mu się pogorszy... opiepszy... Ale jakby nawet.... Wytrzymamy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 johnzee, piękne wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tomek nadaje kodem !!!!! Cudna wiadomość, cuuudna poryczałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Super!!! JUHUUU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 boszszszsz..... jaka cudna wiadomość .... Tomciu - jeśli czytają Ci i słyszysz - wiedz , ze wszyscy Ci tu kibicujemy - my tu czekamy na Ciebie ..... wracaj szybko do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 24.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ja to wiem kiedy "przylecieć" dzięki za dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tomek nadaje kodem !!!!! Cudna wiadomość, cuuudna poryczałam się się też wzruszyłam. Fantastyczna wiadomość, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 nooooooooooo to chyba trzeba zacząć pisać z głową :) Tomasz - nie daaaaaaaaaaaaaaaaawaj się :) już jesteś bliżej świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Hm... właściwie możemy mu zacząć szeptać świństewka do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tomku Waleczny Komturze.., ale nam dzis prezent zrobiles. No to co, jutro oczka otwieramy?! Sciskam mocno i piatka od Twojego kumpla Stefka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Bardzo sie ciesze, jednak nasze modly i obecnosc przy Tobie "duchem" pomogly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts