bonetka 24.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jasieczku ...wiadomość wspaniała !!! Tomaszku nie miałam co do tego żadnych wątpliwości . Nawet dzisiaj będąc na Mszy i modląc się o Twoje zdrowie myślałam kiedy w końcu ( bo wiesz ja nieciepliwa jestem i wszystko zawsze robię szybko .. mówię , chodzę , robię jeżdżę, pisżę , myślę itd ...co wcale nie zawsze jest dobre ale ten typ tak ma Przesyłam Ci ...łąkę pełną kwiatów ..i uśmiech dziecka bo czy może być coś piękniejszego ? ..pamiętaj że wnuki czekają na Ciebie ..Rodzina , i my wszyscy tutaj .....BARDZO CZEKAMY ... http://www.fulereny.blink.pl/mum/left-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 jasko dzieki za cynka Jeszcze pare dni do tomkowych urodzin bedzie niczym nowo narodzony Tomciu !!!! jesli slyszysz co do Ciebie mowie , to wiedz , ze myslimy z Bodziem o Tobie i czekamy z niecierpliwoscia na termin naszego najblizszego spotkania Buziaki /to tak dla stymulacji...nie zeby cos teges ...przynajmniej nie oficjalnie na forum / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 na pewno Tomasz usłyszał śpiew Marilyn Nefer Monroe...w utworze zespołu KMF .... i zmrużył oczy ze szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 na pewno Tomasz usłyszał śpiew Marilyn Nefer Monroe...w utworze zespołu KMF .... i zmrużył oczy ze szczęścia... Na pewno Oby tylko przytomności od tego nie stracił :) Będziemy się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Będziemy się starać jeśli o staraniu mowa ... to szukaj reszty zespołu ... PS. Nie myśl, że pozwolę Ci wystąpić solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Cieszą dobre wieści, bardzo cieszą Tomku wiesz, że tu na Ciebie wszyscy czekają Wracaj szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Piękne niedzielne wiadomości . Jutro z samego rana zajrzę tu, żeby sprawdzić czy już otworzyłeś oczy Tomku. Pozdrawiam i dalej ślę dobrą energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Będziemy się starać jeśli o staraniu mowa ... to szukaj reszty zespołu ... PS. Nie myśl, że pozwolę Ci wystąpić solo Staaaaary - ja z natury jestem solistką (chyba, że Warszwska Grupa Babska się dołączy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wspaniałe wieści!!Można spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Staaaaary - ja z natury jestem solistką ... nie chcesz ze mną "grać" dla Tomka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wspaniałe wieści!!Można spać spokojnie kolorowych snów ja dzisiaj 3mam nocny dyżur to będę zaglądał czy nie ma jeszcze lepszych wieści, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ja mogiem robić za chórek jakby co... znaczy się tło... bosz jakie fantastyczne wiadomości, co dopiero wróciłam, i właśnie jadąc samochodem sobie wieczorkiem myślałam, co tam u Tomka, czy może ma dość już tego leżenia plackiem a tu prosz dzięki wielkie za takie nowinki, oby częściej nam czytać było, o postępach w zdrowieniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Super wieści i nawet udało mi się dziś je przeczytać. Moge iśc spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Staaaaary - ja z natury jestem solistką ... nie chcesz ze mną "grać" dla Tomka ? Chyba żartujesz - jak tylko wyję - Ty grasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Hm... właściwie możemy mu zacząć szeptać świństewka do ucha Tomek dla Ciebie Tomek obudził się koło drugiej. Pierwsza też była niezła - pomyślał. Jednym z ulubionych akcentów kapitana Stelmacha w studium wojskowym Politechniki Warszwskiej było powiedzenie: - A buty to się wam mają świecić jak psu co!? Na co kompania zgodnie i z entuzjazmem odkrzykiwała: -Jaja! Raz kapitan z dumą popatrzył w dół i ku ogromnej radość kompani dodał: -Albo jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Staaaaary - ja z natury jestem solistką ... nie chcesz ze mną "grać" dla Tomka ? Chyba żartujesz - jak tylko wyję - Ty grasz :) ulżyło mi ... tak Ci Marilyn króciutko wyjaśnię, że Ty będziesz tak wyła jak ja gram .... ....bo sekcja rytmiczna (perkusja i bas) "wystukują rytm" ... melodię grają ci na gitarach, keyboardach, pianinach itd. ... ... a takich na razie nie mamy KMF PS. Jeżeli nie zgłoszą się Ci od melodii .. to zagramy i zaśpiewamy sami , OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja mogę ew. pograć na nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Staaaaary - ja z natury jestem solistką ... nie chcesz ze mną "grać" dla Tomka ? Chyba żartujesz - jak tylko wyję - Ty grasz :) ulżyło mi ... tak Ci Marilyn króciutko wyjaśnię, że Ty będziesz tak wyła jak ja gram .... ....bo sekcja rytmiczna (perkusja i bas) "wystukują rytm" ... melodię grają ci na gitarach, keyboardach, pianinach itd. ... ... a takich na razie nie mamy KMF PS. Jeżeli nie zgłoszą się Ci od melodii .. to zagramy i zaśpiewamy sami , OK? no ja się kurna zgłaszam... ale nikt tego nie zauważa myślałby kto że ja taka mikra jakaś jestem czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Staaaaary - ja z natury jestem solistką ... nie chcesz ze mną "grać" dla Tomka ? Chyba żartujesz - jak tylko wyję - Ty grasz :) ulżyło mi ... tak Ci Marilyn króciutko wyjaśnię, że Ty będziesz tak wyła jak ja gram .... ....bo sekcja rytmiczna (perkusja i bas) "wystukują rytm" ... melodię grają ci na gitarach, keyboardach, pianinach itd. ... ... a takich na razie nie mamy KMF PS. Jeżeli nie zgłoszą się Ci od melodii .. to zagramy i zaśpiewamy sami , OK? Jasssne Może się uda skołować jakiś od melodii . Słyszałam o takich jednych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jednym z ulubionych akcentów kapitana Stelmacha w studium wojskowym Politechniki Warszwskiej było powiedzenie: - A buty to się wam mają świecić jak psu co!? Na co kompania zgodnie i z entuzjazmem odkrzykiwała: -Jaja! Raz kapitan z dumą popatrzył w dół i ku ogromnej radość kompani dodał: -Albo jak moje Pewnego razu kapitan S. w studium wojskowym ..... wchodząc na zajęcia zobaczył leżącego na podłodze peta ... "Czyj to jest pet?" - zapytał ... ...na sali cisza .... "Czyj to pet?" - kapitan S. zapytał ponownie... ...na sali cisza .... "Pytam ostatni raz ... czyj to jest pet?" - zapytał zniecierpliwiony... Po chwili usłyszał odpowiedź anonimowego studenta ... "Niczyj ... można wziąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts