Gwoździk 24.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No no ... coś się kręci ... Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - wciąż się zgłasza .. ale nikt jej nie zauważa .. chociaż nikt nie wie na czym gra Gwoździk - bębny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Staaaaary - ja z natury jestem solistką ... nie chcesz ze mną "grać" dla Tomka ? Chyba żartujesz - jak tylko wyję - Ty grasz :) ulżyło mi ... tak Ci Marilyn króciutko wyjaśnię, że Ty będziesz tak wyła jak ja gram .... ....bo sekcja rytmiczna (perkusja i bas) "wystukują rytm" ... melodię grają ci na gitarach, keyboardach, pianinach itd. ... ... a takich na razie nie mamy KMF PS. Jeżeli nie zgłoszą się Ci od melodii .. to zagramy i zaśpiewamy sami , OK? Jasssne Może się uda skołować jakiś od melodii . Słyszałam o takich jednych Ja mam melodię do spania ... jak się nada to chętnie zachrapię ... na nerwach też potrafię ... ale jeżeli to nie wystarczy to mogę na cymbałkach, albo trójkącie ... ewentualnie kastaniety lub grzechotka ... to jak nadam sie do orkiestry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No no ... coś się kręci ... Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - wciąż się zgłasza .. ale nikt jej nie zauważa .. chociaż nikt nie wie na czym gra Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... i co najważniejsze ... pięknie gra na trójkącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ciekawy jaki skład tego trójkąta ... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dobra to ja mogę na klawiszach albo gitarze popierd.niczać nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ciekawy jaki skład tego trójkąta ... hmm... Ależ ty Monroe ciekawa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych... lub gitarze (nie wiadomo jakiej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... i co najważniejsze ... pięknie gra w trójkącie , o który zazdrosna jest Marilyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Gwoździku dobrze wiesz, że trójkąt(cik) jest młodszym bratem perkusji ... a od jutra zamieniam się w grzechotnika i walę w łeb każdego cymbała ... próby ruszają pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 chcialam spiewac , ale Nefera chce sama juz nawet cwicze spiew od dwoch lat na 3 glosy z kropeczka grac tez moge ........na zwloke ale z tanca tez nie zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Gwoździku dobrze wiesz, że trójkąt(cik) jest młodszym bratem perkusji ... ... no no ... prawdziwego muzyka mamy w zespole a od jutra zamieniam się w grzechotnika i walę w łeb każdego cymbała ... próby ruszają pełna parą ... tylko nie wal gwoździa w łeb ... ... innych cymbałów owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych... lub gitarze (nie wiadomo jakiej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... i co najważniejsze ... pięknie gra w trójkącie , o który zazdrosna jest Marilyn Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Mam pomysł na "wspólny" repertuar ... ale o tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 jeśli będziecie grać tak jak gitarzyści Maryli Rodowicz na dzisiejszym koncercie, to będzie czad, ja grałam dawno temu na skrzypcach, pewnie już nic nie pamiętam, ale jak dacie mi szansę, to spróbuję się nadać Tomku, Białystok śpiewał z Marylą dla Ciebie, aż szyby w domach drżały. Jak dobrze jest przeczytać to, co Jasiek dziś napisał, słyszysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jeeeesoooo - wchodzę ww wszystko oprócz niemieckich arii barokowych Nawet dla Tomka się nie przełamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jaśku świetna wiadomości Tomku mam nadzieję że uszy Ci nie zwiędły od naszego gadania Dobrej nocki wszystkkim życzę i do zzabaczenia w poniedziałek czyli dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych... lub gitarze (nie wiadomo jakiej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... i co najważniejsze ... pięknie gra w trójkącie , o który zazdrosna jest Marilyn Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) Gwoździku, no to jeszcze - barranek nr 1 - gitara prawie rytmiczna (jak sie uda zlapać ten, no, rytm chyba? czy rym?) a barranka numer 2 - wiolonczela, ale bez przesady, bo jeszcze trzeba będzie z szafy ją wyjąć Tomaszku, czekamy i prawie gramy i śpiewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A ja słuchając i oglądając te występy obiecuję, że spróbuję nie zwariować i nikogo nie zamordować Jasiek ... no takie wieści to ja lubię najbardziej Uściski dla Was wszystkich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 24.05.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Siedzę cichutko jak mysz pod miotła, może pianino? moze gitary dzwięk? moge tez zawyć, w rytm chóralnego śpiewu moich psów?, jesli teksty trza podrzucić ? zobowiązuje się że mogę coś sklecić, ale dajcie mi najpier się nie rozlecieć, bo ja tylko na cienka nutke gram, ale jak trza to umiem basa dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych... lub gitarze (nie wiadomo jakiej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... i co najważniejsze ... pięknie gra w trójkącie , o który zazdrosna jest Marilyn mogą być i więzienne byleby zgodnie brzmiały i nastrojone były a gitara bądź jaka, klasyczna lub elektryczna, coś tam pod melodię brzdąknę, przeca i tak Neferka wyciem zagłuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jak umiesz negro spirituals - nie ma sprawy - to mi wychodzi, ale musze wypić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts