aka-jonek 25.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja tam do zespołu się nie kwalifikuję i nawet się nie pcham , ale myślę, że dzisiaj jest ten dzień i Tomek otworzy wreszcie oczy . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No tak. W podstawówce do chóru mnie nie chcieli, teraz Gwoździk też mnie do zespołu nie przyjął. nie wkurzaj mnie bo pałką przywalę ... jesteś w zespole od poprzedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo (poza ariami ) joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... i co najważniejsze ... pięknie gra w trójkącie , o który zazdrosna jest Marilyn Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 25.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nie było mnie tu przez 2 dni a tu takie dobre wiadomości.Trzymam kciuki za następne tomkowe odruchy.Tomek, daj jakiś czytelny znak żebyśmy wiedzieli czy akceptujesz to co się tu wyprawia. Ludzie już od zmysłów odchodzą, mózgi się lasują, nerw łapie przy każdym logowaniu. Tomek pliiiiis, daj wyraźniejszy znak. Czekamy na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No tak. W podstawówce do chóru mnie nie chcieli, teraz Gwoździk też mnie do zespołu nie przyjął. nie wkurzaj mnie bo pałką przywalę ... jesteś w zespole od poprzedniej strony Ło cholipka, nie dość żem przygłucha, to jeszcze niedowidzę Dziięęęęęki El Komendanto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 UWAGA ... przez kilka godzin nie będę mógł na bieżąco aktualizować listy KMF ... ale proszę składać propozycje ... a ja je później dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Propozycje składać..tak oficjalnie czy na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 na priva nie można bo będzie się posądzonym o kumoterstwo i łapówkarstwo ) Tomku - zdrowiej całkiem po prostu miej siły zwalczyć choróbsko odwagą cywilną, siłom i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Łojessuuuu Tomek! jak ja lubię wchodzić na FM i czytać takie wieści !!!! no teraz to ty szybciutko się zbieraj, bo chyba swiętujemy coś w tym tygodniu koło czwartku, nie? Mam w czwartek tylko jedne zajęcia to się mogę na...ić jak Messerschmitt (czy jakoś tak - frosch, no weź mnie popraw, bo mnie ten język się myli ... ) Kochany jesteś chłopak, że nam robisz takie przyjemności przed poniedziałkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ale cudna wiadomość!! i to przy poniedziałku Tomek moc serdeczności przesyłam dla Ciebie i Twojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaśku - dzięki dobre wieści Tomeczku - szybciutko wstawaj bo 27 czerwiec już niedługo. A spotkanie bez Ciebie to nie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 proszę składać propozycje ... Formularz 1.Nick.. 2.Wiek.. 3.Waga.. 4.Stan uzębienia.. ( braki wpisać np .3GL ( 3 górna lewa ) ) 5.Znaki szczególne.. 6.Szczegóły wyróżniające .. ( zdjęcie mile widziane , najlepiej 3D ) 7.Ocena własna w skali 0-6 8. Ocena Grupy Sąsiedzkiej 0-6..( pisemna, potwierdzina parafialnie ) 9.Wyciąg konta.. 10.Wyciąg z kieszeni.. Szczegółowo : a. najlepiej umiem.. b. najlepsza/y jestem w.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 mnie też możecie wcisnąć jakąś mała rólke ... potrafie niewiele , ale mogę powyć Tomuś ...kochany ... wstawaj - takie piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 UWAGA ... przez kilka godzin nie będę mógł na bieżąco aktualizować listy KMF ... ale proszę składać propozycje ... a ja je później dopiszę na nerwach to gram najlepiej ale na flecie też kiedyś nieźle mi szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja mogę odwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ale wagę to koniecznie trzeba podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ja umiem dmuchać... w szyjkę flaszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wieść niesie , że wagę można w kubikach Zuluskich dawać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Retro a widzisz..nieznane są ścieżki zdolności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mogę grać na kieliszkach - niemelodyjnie wprawdzie, ale dźwięk ładny. Kieliszki przywiozę własne. Jeszcze z pół godzinki temu miałam szewski poniedziałek (zrywanie dzieci po późnym pójściu do spania nie należy do przyjemności), ale teraz humor zdecydowanie mi się poprawił. Włączam więc wysyłanie dobrej energii i czekam na kolejne coraz lepsze wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts