Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Witaj Tomeczku w piekny słoneczny poniedziałek :)

Dziś Nastak była 1 raz u pani doktor i wszystko z nią wporządku - waga ciężka, chyba na sumo ją zapiszę bo kruszynka waży 5300, miesiąc temu wychodząc ze szpitala ważyła 3900.

Jak widac mi najlepiej wychodzi obecnie tuczenie noworodka, nie wiem do której grupy to się nadaje 8)

A mój kręgosłup dziś odmówił posłuszeństwa, wkładając młodą do auta z fotelikiem ledwo ją wtaszczyłam tak mi cos przeskoczyło i boli jak diabli a jak tu się leczyć zobaczymy na razie mam plan poleczyć się telefonicznie :wink: :)

A więc zdrowiej nam Tomeczku szybciutko :)

Wysyłam słoenczko dla Ciebie i Twojej wspaniałej rodzinki.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja gram w zielone. Nadawam sie do do partii gornych lub dolnych. Uniwerslnam jednym slowem. Moge tez wydawac dzwieki antypodami. No to jak? Bede w zespole?

Mogę grać na kieliszkach - niemelodyjnie wprawdzie, ale dźwięk ładny. Kieliszki przywiozę własne.

To ja mogę wypijać z tych kieliszków zawartość - coby jeszcze lepsze dzwięki z nich były :D

Chetnie bym Ci Maluszku pomogła ale nie mogę 8)

wypiję za Ciebie :D

dzieki Ci dobra kobieto :)

Hej Tomku!

Melduje sie tylko abys wiedzial, ze wciaz mysle o Tobie i dobre fluidy przesylam.

Wybieram sie wlasnie z Stefkiem na spacer po polach. Zabieramy duzy, kolorowy wiatrak. Zawsze jakas atrakcje musze miec bo chlop nie widzi sensu w spacerowaniu dla spacerowania. Jak chodzic to po cos.

No to do uslyszenia. Mam nadzieje, ze jak zerkne nastepnym razem, ze juz bedziesz obudzony na calego.

Trzymam dla Ciebie kciuki. Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz. :p

Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS):

Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo (poza ariami :wink: ) :D

joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna):wink:

Anolilez - gra na klawiszach więziennych :wink: .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... )

Gwoździk - bębny

Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb :wink: ... i co najważniejsze ... pięknie gra w trójkącie , o który zazdrosna jest Marilyn :o :o :o :o

Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne):D

tola - skrzypce (na dachu) :wink:

barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi :wink: )

barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi :wink: )

Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach :wink:

DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" :wink:

aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru

sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman :roll: (cokolwiek by to nie znaczyło :wink: )

bratki - gra na instrumentach wirujących :wink: w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu :wink:

Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz :D

No czaderska formacja się szykuje :D :D :D

Właśnie rozmawiałem z siostrą, wieczorem Tata zaczął dawać znaki, że słyszy!

Jeszcze nie może otworzyć oczu ale w odpowiedzi na zadawane pytania, mruży oczy.

Jak znam moją siostrę (socjolog), to bez wielokrotnej próby się nie obyło, tak więc informacja musi być precyzyjna i pewna.

super wieści rewelacyjne... No to Tomku budzimy się się budzimy...

Dzień dobry Tomku :)

Jak samopoczucie ? ..w naszym rejonie piękny dzień :D pachnie majem , słychać ptaki ...słoneczko łaskocze ..wiaterek leniwie przeciąga się :) cudnie :D

Ja z drugim sniadankiem

http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.15.jpg

dzisiaj selawki i zapach róży ...oczywiście coś słodkiego ..lizaczek kwatuszkowy bardzo kolorowy ....

będziemy Cię nęcili ...zapachami , kolorami , dzwiękami , zmysłami smaku itp.

Miłego dnia :)