Redakcja 25.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cała Redakcja trzyma kciuki za zdrowie Tomka. Wracaj Komturze do tylu ludzi, którzy czekają na Twój powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 retro a slub czyj był w tym kościele ? nie mój przecież... a za Tomka i tak modły wznosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hejnał teraz grają, pewnie będą nowe dobre wieści od Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 25.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ojej, wystarczy na chwilę wyjechać, a tu takie rzeczy . trzymam kciuki bardzo mocno, wysyłam dobrą energię i wiarzę, że będzie dobrze. Gdyby KMF poszukiwał jeszcze chętnych mogę być pomocna w wyciu w chórkach, ew. w tanecznej solówce ( może być i przy rurze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dobra niech będzie .............będę się wiła z tamburynem w ręku......... To ja poproszę o miejsce do czynienia rytmicznych przytupów, coby wijąca się lepiej jeszcze się wiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a techniczny w tym zespole jest potrzebny sprzęta muzyczne mogę ponosić, najlepiej to skrzypce od Toli ewentualnie wiolonczela, pianino odpada mógłbym jeszcze ponosić nuty do tych kieliszków o ile nie będą mineralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Na pianinie mogę ja, ale żadne tam arie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to ja głupa mogę grać tylko czy to wszystko Komturowi nie zadzkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ... do "hałasowania" wraz z KMF mogę się przyłączyć takie perkusyjne rytmy chochelką http://www.chefpaul.net/smiles/cookG1.gif ... no nie "śmiem" drugiej perkusji proponować http://www.chefpaul.net/pictures/drums1.jpg ... pięknymi sielawkami powyżej Bonetka mnie nad wodę wygania ... idę jakieś "octówki" może przywlekę ... na zagrychę się nadadzą ps - hej, ... tam przy organach ... "wszystkiego najlepszego na nowej drodze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 25.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jak wszyscy wiedza, nasza olsztyńska służba zdrowia słynie z pięknych pielęgniarek, Tomek wybieraj: http://www.szakal.olsz.pl/img/foto4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 25.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja nie facet ale piekno lubię w każdej postaci ja tę środkową wybieram Chefie pwodzenia w łowieniu a moze robaka użyczyć ??? dawaj tę drugą perkusję dawaj .....przecież tak całą dobę to nikt nie wytrzyma bo to zaprawionym trzeba być ...a tak zastępstwo się zorganizuje ... Ja mogę na basie bo jakoś na tym obsady nie ma ...grałam kiedyś 4 lata w zespole a co myslicie że babki nie potrafią ? ...a Helka tak na perkusji dawała że i facet czasami się chował to były czasy ....jajeczka były że hej ..bo my dziewczyny czadowe byłyśmy ..( niestety co po niektórym zostało do dziś ) Tomeczku chmurzy się chyba będzie padać...... a jak u Ciebie Duszko ? jeszcze jedno mówilismy o falowaniu dolnym i górnym ...a środkowe ? ...przecież taniec brzucha też moze być i jaki egzoootyczny ....i nie trzeba się marwić o koronki itd. ....wszytsko moze być odkryte albo lekko zawoalowane ... Jasiek ..pisz coś ...pisz , bo my tu CZEKAMY .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 o kurde ... ile zgłoszeń ... zaraz zaktualizuję skład KMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo (poza ariami ) joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli gra na saksie monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - ma chęci ... ale nie wie na czym zagra Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) to ja sapefniam owe flaszki ..plus..pisem siem na lekkie osuszenie powyzszych ale jak to se mnom umirkhoffanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Czy juz ktos cos dobrego sie dowiedzial? Aha, Tomku moj i Stefka spacer z duzym wiatrakiem byl nieco inny niz nam sie wydawalo, ze bedzie. Jak sie okazalo ten wiatraczek nie byl zrobiony aby wiatr wytrzymac. Co chwila jakas czesc sie odrywala i z wiatrem po polu latala..., a ja za nia. Stefek zdziwiony patrzal co w mame wstapilo, ze lata po polu i wrzeszczy. W koncu wracalismy do domku z wiatraczkiem w czesciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo (poza ariami ) joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - ma chęci ... ale nie wie na czym zagra Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.05.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Toż to cała orkiestra Tomku wstawaj dyrygenta brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Toż to cała orkiestra Tomku wstawaj dyrygenta brak proponuję Jaśka ... ale musi się zgodzić, bo to dobrowolna kapela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ...najwyżej mnie ochrzani ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo (poza ariami ) joola - gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - ma chęci ... ale nie wie na czym zagra Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts