Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Tomku, idę teraz na bardzo-wazne-spotkanie-wagi-kluczowej i... jak wrócę, mam nadzieję poczytać o kolejnych Twoich osiągnięciach. :)

Chyba potrzebujemy Antykaszpirowskiego. Coś w duchu: "Twoja lewa powieka już nie jest ciężka, z każdą chwilą robi się lżejsza, lżejsza... Prawa też unosi się ciągnięta do góry rzęsami... światło wpada i słychać co raz wyraźniejsze głosy"

Poćwiczysz?

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomku, puszczasz do nas "oko", to znaczy że dobrze jest :D

Gabrysiu, dziękujemy za wiadomości.

28 maja tak blisko, czuję, że to będą niezwykłe urodziny naszego Komtura.

Trzymam za to nieprzerwanie.

No i ruszyło....dziś jedno oko...jutro drugie :D

Tomaszku... no dawaj...dawaj.....dasz radę.....

świat taki piękny, a Ty śpisz.....

a my czekamy

Gwoździk, to ja tak nieśmiało na cymbałach moge pogrywać, tylko po "instrumenta" musze na Wiejską pojchać

Uwaga

Komtur otworzył jedno oko. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co?

...prawdę mówiąc wpadłam zasmarkana i zachrypiona do szpitala (przeziębienie się przypętało okrutne), dziecko na korytarzu zostawiłam... Tomka nie poznałam bo bez brody... mówię: Tomku obudź się, bzy przkwitają... kurna wiosny szkoda... A Tomek do mnie oko otworzył, próbował cos mówić, tylko ta ruraka w tchwicy... matko jak się cieszę :D

O Matko jedyna, Przenajświętsza i wszyscy święci!!! :o :D :D :D :D :D :D :D

Jak ja się cieszę, Tomek!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Już do nas wracasz, już chcesz gadać, już chcesz kankana zobaczyć i występu KMF posłuchać!!! :D :D :D :D :D

Hurrrraaaa!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Jutro na bank będą dwa oczka otwarte, a kto wie - może tę rurkę nawet wyjmą? :D :D :D :D :D :D :D

Juhuuuuuuuu!!!!

Tomek, kochamy Cię, dzielny nasz Komturze!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Uwaga

Komtur otworzył jedno oko. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co?

...prawdę mówiąc wpadłam zasmarkana i zachrypiona do szpitala (przeziębienie się przypętało okrutne), dziecko na korytarzu zostawiłam... Tomka nie poznałam bo bez brody... mówię: Tomku obudź się, bzy przkwitają... kurna wiosny szkoda... A Tomek do mnie oko otworzył, próbował cos mówić, tylko ta ruraka w tchwicy... matko jak się cieszę :D

Rany, to dopiero rewelacyjna wiadomość... na prawdę się wzruszyłem, Tomek wraca do sił, jeszcze kilka dni i będzie jak nowy...

Tomku, nie masz pojęcia jak się ciesze, że nasze prośby, modły, życzenia dostrzega Najwyższa Instancja i dodaje Ci sił do walki o zdrowie.

m.

Ja też bardzo się cieszę :) BARDZO .....

troche poczytałam odnośnie spiączki ....najlepszy osrodek to podobno prof. Talara od takich spraw .....W Bydgoszczy ma powstać druga w Europie klinika do spraw wybudzeń ze śpiączki pod względem jakości świadczonych usług ( prywatna ? doskonały sprzęt , kadra , wyniki ) . Najważniejsze to niedopuszczanie do odleżyn , pionizowanie oraz żywienie ( nie sztuczne a papki czy przecierane różne zupki itd ). Oczywiście działanie wszystkimi dostępnymi środkami na chorego aby go wybudzić .

Mam nadzieję że nasz Komturek sam się wybudzi a pózniej tylko rehabilitacja będzie potrzebna.

Tomku ...jesteś z TOBĄ ......do boju Skarbku ...i tak z werwą trochę .:) ...wiesz ja szybki bilek i bym chciała tak raz dwa :)

Świetna wiadomość. Komtur łypnął na świat, czyli niedługo będzie czytał i odpisywał na te wszystkie teksty co my mu tu wypisujemy.

Będzie słychać śmiech w całej komturii :)

A do zespołu się dopisuję - mogę brzdąkać szkłem (pełnym) i grać na nerwach komu trzeba ;)