bratki 25.05.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomku, idę teraz na bardzo-wazne-spotkanie-wagi-kluczowej i... jak wrócę, mam nadzieję poczytać o kolejnych Twoich osiągnięciach. Chyba potrzebujemy Antykaszpirowskiego. Coś w duchu: "Twoja lewa powieka już nie jest ciężka, z każdą chwilą robi się lżejsza, lżejsza... Prawa też unosi się ciągnięta do góry rzęsami... światło wpada i słychać co raz wyraźniejsze głosy" Poćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.05.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomuś, taka ładna pogoda, nie daj się dłużej prosić wstawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 25.05.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 UwagaKomtur otworzył jedno oko. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Suuuuuper. Trzymamy kciuki za oka otwieranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nooo, to dzis jedno , jutro drugie .....już niedługo dacie mu laptoka do ręki coby osobiście przeczytał jak mu kibicowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzięki Gabrysiu za te wieści Tomku bardzo się cieszę nawet nie wiesz jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.05.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No to czekamy Tomku na to drugie oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No to czekamy Tomku na to drugie oko. bardzo czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomku, puszczasz do nas "oko", to znaczy że dobrze jest Gabrysiu, dziękujemy za wiadomości. 28 maja tak blisko, czuję, że to będą niezwykłe urodziny naszego Komtura. Trzymam za to nieprzerwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No i ruszyło....dziś jedno oko...jutro drugie Tomaszku... no dawaj...dawaj.....dasz radę..... świat taki piękny, a Ty śpisz..... a my czekamy Gwoździk, to ja tak nieśmiało na cymbałach moge pogrywać, tylko po "instrumenta" musze na Wiejską pojchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 To faktycznie , 28 maja najlepsi ludzie się rodzili Tomek, o czym śnisz jeszcze? Muszą być ładne, skoro po jednym oczku...ale zawsze do przodu Pozdrawiam całą rodzinę Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Uwaga Komtur otworzył jedno oko. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co? ...prawdę mówiąc wpadłam zasmarkana i zachrypiona do szpitala (przeziębienie się przypętało okrutne), dziecko na korytarzu zostawiłam... Tomka nie poznałam bo bez brody... mówię: Tomku obudź się, bzy przkwitają... kurna wiosny szkoda... A Tomek do mnie oko otworzył, próbował cos mówić, tylko ta ruraka w tchwicy... matko jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 O Matko jedyna, Przenajświętsza i wszyscy święci!!! Jak ja się cieszę, Tomek!!!! Już do nas wracasz, już chcesz gadać, już chcesz kankana zobaczyć i występu KMF posłuchać!!! Hurrrraaaa!!!!! Jutro na bank będą dwa oczka otwarte, a kto wie - może tę rurkę nawet wyjmą? Juhuuuuuuuu!!!! Tomek, kochamy Cię, dzielny nasz Komturze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 25.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Uwaga Komtur otworzył jedno okno. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co? Gabrysiu, powiedz Mu żeby zamknął na noc, bo ma być chłodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jedno oko otworzył i zaraz zamknął Komturze, możesz otwierać drugie, ta zgraja przebierańców w pantalonach i rajtuzkach to naprawdę my!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Uwaga Komtur otworzył jedno oko. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co? ...prawdę mówiąc wpadłam zasmarkana i zachrypiona do szpitala (przeziębienie się przypętało okrutne), dziecko na korytarzu zostawiłam... Tomka nie poznałam bo bez brody... mówię: Tomku obudź się, bzy przkwitają... kurna wiosny szkoda... A Tomek do mnie oko otworzył, próbował cos mówić, tylko ta ruraka w tchwicy... matko jak się cieszę Rany, to dopiero rewelacyjna wiadomość... na prawdę się wzruszyłem, Tomek wraca do sił, jeszcze kilka dni i będzie jak nowy... Tomku, nie masz pojęcia jak się ciesze, że nasze prośby, modły, życzenia dostrzega Najwyższa Instancja i dodaje Ci sił do walki o zdrowie. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 25.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja też bardzo się cieszę BARDZO ..... troche poczytałam odnośnie spiączki ....najlepszy osrodek to podobno prof. Talara od takich spraw .....W Bydgoszczy ma powstać druga w Europie klinika do spraw wybudzeń ze śpiączki pod względem jakości świadczonych usług ( prywatna ? doskonały sprzęt , kadra , wyniki ) . Najważniejsze to niedopuszczanie do odleżyn , pionizowanie oraz żywienie ( nie sztuczne a papki czy przecierane różne zupki itd ). Oczywiście działanie wszystkimi dostępnymi środkami na chorego aby go wybudzić . Mam nadzieję że nasz Komturek sam się wybudzi a pózniej tylko rehabilitacja będzie potrzebna. Tomku ...jesteś z TOBĄ ......do boju Skarbku ...i tak z werwą trochę . ...wiesz ja szybki bilek i bym chciała tak raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to wspaniała wiadomość na koniec dnia dzielny Chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Świetna wiadomość. Komtur łypnął na świat, czyli niedługo będzie czytał i odpisywał na te wszystkie teksty co my mu tu wypisujemy. Będzie słychać śmiech w całej komturii A do zespołu się dopisuję - mogę brzdąkać szkłem (pełnym) i grać na nerwach komu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nareszcie !!! Teraz powinno być coraz lepiej Pozdrawiam Komtura i posłańców, którzy niosą nam te dobre wieści! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts