joola 25.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Uwaga Komtur otworzył jedno oko. Ponoć dwa razy. Aneska to widziała. Wróżka jaka czy, co? Wspaniłała wiadomość. Tomek!Nie dziwię się, że z niedowierzaniem otwierasz oczy Matko Eektryczna, Święty Amperze co tutaj się wyprawia Tańce-śpiewańce-wygibańce! Marilyn Nefer Monroe Ty jako główna solistka zespołu trenuj śpiewanie STO LAT Komturowi. Ja Ci potrzymam mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 cieszę się ogromnie Tomasz otwieraj drugie oko bo zagramy matka dyrektorka - ma chęci ... ale nie wie na czym zagra na kiju deszczowym mogiem albo diduridu albo zamiast się na egzotykę silić to po prostu na grzebieniu zagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 25.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomek, jutro do dzieła. Ma być piękna pogoda więc uwierz nam, warto i tym drugim oczkiem łypnąć. A powiesz nam chociaż co ci się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ...prawdę mówiąc wpadłam zasmarkana i zachrypiona do szpitala (przeziębienie się przypętało okrutne) Nie rób tego więcej, a jak Tomek się zarazi?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bardzo sie cieszę że są postępy . Wiedziałam , że tak będzie. Parę dni temu miałam dziwne zdarzenie. Czytałam ten wątek gdy nagle bez powodu komputer mi się wyłączył. Wstałam więc i podeszłam do okna. W tym samym momencie zobaczyłam spadającą gwiazdę. Zgadnij Tomku jakie życzenie pomyslałam Zostawiam buziaki i czekam na dalsze wspaniałe wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 HURA !!!!! tomus !!! tylko tak dalej Kochany !!! tylko prosze nie patrz na nas spod oka otworz lepiej obydwa gabrysiu, anesko dziekuje za wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ...prawdę mówiąc wpadłam zasmarkana i zachrypiona do szpitala (przeziębienie się przypętało okrutne) Nie rób tego więcej, a jak Tomek się zarazi?... ...starałam się nie oddychać a tak na prawdę to MUSIAŁAM tam pójść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wiem, ale jest taki wynalazek jak maseczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 mówię: Tomku obudź się, bzy przkwitają... kurna wiosny szkoda... A Tomek do mnie oko otworzył, próbował cos mówić, tylko ta ruraka w tchwicy... matko jak się cieszę ciekawość mnie zżera ..... a patrzył i próbował mówić tak jakby Cie poznał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bardzo sie cieszę że są postępy . Wiedziałam , że tak będzie. Parę dni temu miałam dziwne zdarzenie. Czytałam ten wątek gdy nagle bez powodu komputer mi się wyłączył. Wstałam więc i podeszłam do okna. W tym samym momencie zobaczyłam spadającą gwiazdę. Zgadnij Tomku jakie życzenie pomyslałam Zostawiam buziaki i czekam na dalsze wspaniałe wiadomości. Veruniu a mnie cały dzień intryguje mój sen, z którego pamiętam tylko otwarte i puste okienko odpowiedzi do tego tematu i pamiętam głos Tomka, pamiętam że ton tej rozmowy był poważny i wciągający, właściwie był to monolog bo Tomek mówił a ja przytakiwałam. Usiłowalam coś do niego napisać a On mówił i mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomek zdrowieje ... ... czas listę chętnych do zespołu KMF zamykać ... ... ponieważ pozwoliłem sobie zapoczątkować tę listę ... to i ją zakończę ... za dwie godziny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No ja cieeeeee Go Tomek Go !!! Wielka radość w secu mojem, oj wielka. A teraz Tomek obydwa otworzy i powie " (P.L.O) co się tu wyprawia , człowiek się położy na chwilę by odpocząć a tu Sodomia i Gomoria " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie Wybaczcie, zapieniłam, ale przecież chodzi o zdrowie Tomka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomek zdrowieje ... ... czas listę chętnych do zespołu KMF zamykać ... ... ponieważ pozwoliłem sobie zapoczątkować tę listę ... to i ją zakończę ... za dwie godziny ... jakże to tak, beze mnie? proszę mnie dopisać i rolę przydzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary solonej ... tfu... solowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 25.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dołączam do zespołu trzymających kciuki za Tomka, wprawdzie się nie poznaliśmy, ale zdrowia życzę i szybkiego powrotu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Gwoździku, bo może ja jednak przy tym grzebieniu zostanę bo nie wiem czy ja go dmuchnę tego didarida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_BMBJ_ 25.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Życzę Ci wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): [andre59 - mistrz gitary solonej ... tfu... solowej w tej sytuacji proponowałbym "mistrz gitary salowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts