Małgonia 25.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 cały czas trzymam kciuki za Komtura, talentów muzycznych nie mam ,żeby na jakims instrumencie przygrywac , ale za tło moge robić!przyjmiecie ochotniczkę???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Aneska jak ja ci zazdroszczę ... ale poważnie, to dlaczego ja tak daleko mieszkam, buuuu .... Miło by było wspomóc cię, Komturku, w szpitalu a potem w Komturii. Mam jednak jedną fajną informację: kamperek już wypożyczony, 10 lipca wyruszamy w Polskie i kto wie? może znów Komturia i piękne Mazury ??? Czekaj tam na mnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomku dzielny jestes, dasz rady. Pamietaj, jutro jest 26. maja. Dzien matki. U nas slowo "Majka" znaczy matka. Może dla Majki jutro cos ladnego powiesz. Trzymam kciuki aby tak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 mówię: Tomku obudź się, bzy przkwitają... kurna wiosny szkoda... A Tomek do mnie oko otworzył, próbował cos mówić, tylko ta ruraka w tchwicy... matko jak się cieszę ciekawość mnie zżera ..... a patrzył i próbował mówić tak jakby Cie poznał? miałam wrażenie, że tak... za pierwszym razem otworzył oko i próbował coś powiedzieć... zaczęłam więcej mówić... znowu otworzył oko... miałam wrażenie, że spojrzał przytomnie...znowu próbował coś powiedzieć... ale to były sekundy...może nawet mniej... Słoneczko: możesz być spokojna, że zachowałam odpowiednią ostrożność i rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 TOMKU ! na wszystkie jasne pełne z największą pianą tego świata, czemu takiego stracha nam napędziłeś. Ja pisać nie mogłam tylko przeczytałam to wszystko, bo mnie przez gardło nic nie przechodziło, dech zapierało do teraz... Tak dużo życzliwości otrzymałam jak miałam doła w Kawiarni od Ciebie i Szefowej. I wielki szacun dla ZACNEJ FORUMOWEJ BRACI składam uniżenie i wielki od serducha dla TWOJEJ WSPANIAŁEJ RODZINY. Jakby co to niedaleko mnie jest Konstancin, gdzie skutecznie z całego kraju rehabilitacje się odbywają. Jakby było potrzeba na ruchowe sprawy itp. to do mnie jak w dym, tu na miejscu mam to i dopytać się czy też miejsce zaklepać pomogę. Czekam na każde nowiny, które są rewelacyjne z dnia na dzień Mnie do łorkiestry możecie wrzucić na coś strunowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 25.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mama do nas przed chwilą dzwoniła, że Tomek oddycha już przeponą, a nie jak dotąd samym szczytem płuc, choć dalej ma zapalenie płuc. Wygląda lepiej. Mrugał oczami, usiłował się uśmiechnąć kącikiem ust, bardzo poruszył się informacją, że jakieś tam drewno przywieziono do Komturii (chyba się o to martwił). Daleka jeszcze przed nim droga, ale jest o niebo lepiej. Piszcie proszę najzabawniej i najszaleniej, żeby było jutro co czytać.Gabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Oby jak najwięcej takich wiadomości.Trzymaj się, Tomku. I szybko zdrowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Super wieści Gabrysiu Mnie do łorkiestry możecie wrzucić na coś strunowego możesz szarpać moje struny głosowe (do śpiewania one nie tego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Komtur to mistrz budowania napięcia! Ciiiiszaaaaa, drgnięcie ręki!!!, ciiiiszaaaa, ruch stopy, ciiiiszaaaa, ruchy gałek ocznych, ciiiiszaaaa, przeciągłe spojrzenie na cud-pielęgniarkę, ciiiiiszaa, mrużenie oczu w odpowiedzi na pytania, ciiiiiszaaaaa, mrugnięcie jednym oczkiem..... Hitchcock niech się schowa! Za to brać forumowa ciszy nie znosi, więc zapełnia ją jak może śpiewem, tańcem z przytupami, jazgotem zespołu multiinstrumentalnego i gromkimi okrzykami radości od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Anesko-daj Ci Boże zdrowia za takie dobre wiadomości. Kończ szybko z tym przeziębieniem bo się dzieją wielkie rzeczy i trza być w formie Jeśli skład zespołu otwarty to może ja bym mogła jako nadobna dziewica na harfie-co prawda nadobna inaczej i dziewica też inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ulala sie dzieje tam u Tomka i tak dalej Komturku Frosch nie chce spiewac ani tanczyc moze Ty przemowisz mu do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary solonej ... tfu... solowej Prosze mnie tez wpisać, tylko co ja mogę zrobić , żeby tego nie zepsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Poprawka: wieści rewelacyjne z godziny na godzinę ! Już mi coraz lżej, wypuszczam jak z balonika powietrze, który radośnie furczy. Matko dyrektorko ja mogę szarpać wszystkie struny aby tylko jakiś wydźwięk dawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary salowej galka - dziewicza gra na dziewiczej harfie zazdrośnica - elementy "szarpane" Małgonia - podnosi do góry ...kurtynę Sali - odgórnie przydzielam jej puzon stukpuk - donosi piwo - bo tej roli na pewno nie zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mama do nas przed chwilą dzwoniła, że Tomek oddycha już przeponą, a nie jak dotąd samym szczytem płuc, choć dalej ma zapalenie płuc. Wygląda lepiej. Mrugał oczami, usiłował się uśmiechnąć kącikiem ust, bardzo poruszył się informacją, że jakieś tam drewno przywieziono do Komturii (chyba się o to martwił). Daleka jeszcze przed nim droga, ale jest o niebo lepiej. Piszcie proszę najzabawniej i najszaleniej, żeby było jutro co czytać.Gabrysia Gabrysiu super wiadomość Tomek dawno Cię w KK nie było więc dla Ciebie Tak se z Ziabom korespondujemy Doobry , doobry wsiem i owsiem. Więc dziś dzień pod wyzwaniem wypięcia Chwasty , chwasty... Chociaż z drugiej strony ..jak już tak człowiek cały dzionek przywyknie szkoda na zmarnowanie odpuścić. Podłogi na kolanach popastować i inne takie Przychodzi mąż do domu patrzy, a tu żona podłogę myje z pupą wypiętą do góry. Długo nie myśląc, podbiega, łapie za tyłek, spódnice podwija, majtki w dół i ... Zrobił co chciał, a żona odwraca się do niego i mówi z politowaniem: - Jesteś taki sam popieprzony jak chłopaki u mnie w robocie... Mnie się zawsze podobało : Policja przesłuchuje kobitkę co zgłosiła gwałt . ''Więc pani była w pozycji wypiętej , na kolanach, szorowała pani podłogę.. i czemu pani nie broniła się , nie uciekała..?" "Na pomyte ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Gwoździku, bo może ja jednak przy tym grzebieniu zostanę bo nie wiem czy ja go dmuchnę tego didarida ....myślę, że dasz radę dmuchnąć didarida ... podobno łatwo się to robi ... ... a i didarid bedzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 25.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No tak to rozumiem :D trza przyspieszać ... nie ma w ogóle na co czekać .. do przodka trza się przepychać ... i na tym łożu wcale nie ma co wzdychać ... było miło ale leżaczkowanie się skończyło oczka szybko otwieramy i do wyjścia się zbieramy a jak stamtąd już wyjdziemy to sobie poszalejemy Komturku my bardzo czekamy i nisko się Tobie kłaniamy ... Wstawaj Bartku bo już czas ...bo jak nie to w robocie będzie pas )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no widzę że produkcja śmiesznych i wypiętych tekstów w toku sama niestety nie mam talentu w tym kierunku czy ja w ogóle mam jakiś talent idę poszperać może co znajdę Tomku nie wiem jak dajesz radę tego słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 czy ja w ogóle mam jakiś talent pięknie grasz na rowerowym dzwonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts