daggulka 25.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomciu ... mam nadzieję, że jak we śnie Edzi .... zagadasz do nas niedługo , tylko o wiele weselej niż jej się przyśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary solonej ... tfu... solowej Prosze mnie tez wpisać, tylko co ja mogę zrobić , żeby tego nie zepsuć? jak to co????? kocią muzykę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nieśmiało się wpraszam do zespołu KMF - można jeszcze? miejsca wolne som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nieśmiało się wpraszam do zespołu KMF - można jeszcze? miejsca wolne som? a na jakim instrumencie wymiatasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent ... retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki .... tu trza poprawkie: w szyjki flaszek!!! jadę jutro na wiesię nalew... tfu, nastroić instrumenta. Ze sołtysem zrobim próbę gieneralną, to późniaj jaaaak pooooodmuuuuchaaaam, to... niemal was wszystkich ... wydmucham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 25.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Za każdym razem lepsze wieści. Cieszę się Tomku okrutnie ( nawet nie wiedziałam, że można się tak cieszyć ) i wierzę, że zbliża się moment, w którym będziemy mogli się poznać . Cały czas ślę energię i modlitwę. A co do zespołu, Gwoździku, ja umiem grać na: klawiszowych, strunowych szarpanych i perkusyjnych (czytaj: umiem robić "dzyń" na trójkącie ) ale najlepiej wychodzi mi gra w karty - proszę o przydzielenie roli do orkiestry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nieśmiało się wpraszam do zespołu KMF - można jeszcze? miejsca wolne som? a na jakim instrumencie wymiatasz ? Monia będzie robić szum z płatek róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjkę flaszki Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary salowej galka - dziewicza gra na dziewiczej harfie zazdrośnica - elementy "szarpane" Małgonia - podnosi do góry ...kurtynę Sali - odgórnie przydzielam jej puzon stukpuk - donosi piwo - bo tej roli na pewno nie zepsuje no co Ty , znów się potknie i wszystko wyleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjki flaszek, z intensywnym wysysaniem Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary salowej galka - dziewicza gra na dziewiczej harfie zazdrośnica - elementy "szarpane" Małgonia - podnosi do góry ...kurtynę Sali - odgórnie przydzielam jej puzon stukpuk - serwuje kocią muzykę monia i marek - wcześniej grała w "Różach Europy" mpb1971 - multiinstrumentariuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 za 15 minut zamykam listę KMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Do górala ,który skończył sto lat przyjechała telewizja-Może pan opowie coś wesołego-któregoś to roku Antkowi od Byrcynów zginęła łowca na hali i sukali my jo wsyscy po górach ,po lasach po polach i jak my ją znależli to my ją wsyscy z radości wydupcyli -hej-ale to się nie nadaje,może coś innego...-któregoś to roku Jędrkowi od Gąsieniców zginął pies na hali i sukali my go wsyscy po górach ,po lasach ,po polach i jak my go znależli to my go wsyscy z radości wydupcyli -hej-to może lepiej jakieś smutne wydarzenie-Góral się zamyślił i mówi;--któregoś to roku ja żem się zagubił na hali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 To może i ja... Gra na kieliszkach była , i na nerwach...To może gra wstępna ? Ta fucha jeszcze nie obsadzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... nie zgubiłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): johnzee - dyrygent Marilyn Nefer Monroe - śpiew solo 100 LAT joola - trzyma mikrofon Marilyn i gra na nerwach (świetna linia melodyczna) Anolilez - gra na klawiszach więziennych .. lub gitarze (już wiadomo - klasycznej ... ) Gwoździk - bębny Kruela - grzechotka i walenie cymbałów w łeb ... gra na trójkącie , odpijanie z kieliszków Froschka - chórki ..... oraz .... gra na ... zwłokę ... (bezcenne) tola - skrzypce (na dachu) barranek nr 1 - gitara rytmiczna (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) barranek nr 2 - wiolonczela (dodatkowo dzwoneczek na szyi ) Grażyna 1966 - pianino, teksty oraz wycie w chórkach DPS - chórki w partiach wyższych czyli w "pantalonach" aniawmuratorze - gra na dzwonku od roweru sebo8877 - obsługa miksera (miksowanie płyt chodnikowych) oraz jako meneloman (cokolwiek by to nie znaczyło ) bratki - gra na instrumentach wirujących w rytm Bacha i Betho... Betho ... no tego wielkiego psa z filmu Paty - tamburyn oraz wicie się jak piskorz ziaba - chce odwracać uwagę ... czyli "seksofonistka" monikach - flet "nieprosty" retrofood - dmuchanie ... w szyjki flaszek, z intensywnym wysysaniem Agduś - gra na kieliszkach daggulka - wycie w partiach niższych i napełnianie kieliszków Maluszek - odpijanie z kieliszków w celu zmiany tonacji dode - chórki wysokie ... bo na rurze jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) Słoneczko - gra na pianinie .. w pianie matka dyrektorka - gra na unikatowym kenijskim instrumencie diduridu Chef Paul - perkusja (nie koliduje ze mną bo ja walę w bębny) bonetka - basssss (no wreszcie ... bo do rytmu trzeba dwojga perkusji i basu) ghost34 - wspiera duchowo KMF (pojawia się zawsze po potarciu flaszki) malka - gra na cymbałach z partyjnym dopalaczem Ya - brzdąkanie pełnym szkłem andre59 - mistrz gitary salowej galka - dziewicza gra na dziewiczej harfie zazdrośnica - elementy "szarpane" Małgonia - podnosi do góry ...kurtynę Sali - odgórnie przydzielam jej puzon stukpuk - serwuje kocią muzykę piątka - składa "rockowe" nutki na pięciolinii monia i marek - wcześniej grała w "Różach Europy" mpb1971 - multiinstrumentariuszka dobroszka - odpowiedzialna za intro ... czyli grę wstępną LISTA ZAMKNIĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... no i coś wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... Syn Komtura pisał żeby rozśmieszać nie śmieszne ja blondynka umysłowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 się nam orchiestra rozrosła gdzie my te próby będziemy urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... Syn Komtura pisał żeby rozśmieszać nie śmieszne ja blondynka umysłowa jestem zamiast współczuć człowiekowi, bo też się zgubił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... nie zgubiłeś się? ja - nie ...ale - nie mam pewności co do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts