DPS 25.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No ja nie mogę, a kto będzie za publikę robił oprócz Komtura i Jego Rodziny? Wszystko tylko by na gwiazdory się pchało, a klaskać to nie ma komu. Czy ja mam sama i bez rąk tylko klaskać po tym kankanie i po śpiewaniu???? Miejscówki na widowni czas rezerwować! Batoniki i lizaki kto będzie roznosił? Kto piwo będzie dawał? Derekcja, proszę coś z tym bezhołowiem zrobić! I dlaczego na drzwiach mojej garderoby nie ma gwiazdy naklejonej, tylko jest jakiś napis "WC"? No i kto wyznaczył tę babę z mokrą ścierą na moją garderobianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 się nam orchiestra rozrosła gdzie my te próby będziemy urządzać my som bez próbów zgrane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... nie zgubiłeś się? ja - nie ...ale - nie mam pewności co do innych całe szczęście, bom letko zaniepokoił był się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jezu jak się cieszę Z tych króciutkich wskrzeszeń Kiedy Tomek oczko puszcza nam Znowu mogę myśleć Trochę jakby ściślej I wymyślać śmiało nowy plan (jakby Go tu zmusić do wstania...) I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest - to przez ten Kankan (partia Komtura) Kiedy minie, tak jak wszystko Ta choroba kilkunasto dniowa Wstawać i pracować i mieć Tak bardzo mogę Tak bardzo mogę tak Tak bardzo chcę Jezu jak ja lubię Jak ja bardzo lubię Chyba tak nie umie lubić nikt Lubię się zaszywać Lubię nadużywać Szukam wciąż okazji I je mam I pięknie jest NIeskromnie bardzo jest - to przez ten Kankan ) to tak mi się przypomniało i sparafrazowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 się nam orchiestra rozrosła gdzie my te próby będziemy urządzać my som bez próbów zgrane! mądrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 KMF zawiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 I dlaczego na drzwiach mojej garderoby nie ma gwiazdy naklejonej, tylko jest jakiś napis "WC"? No i kto wyznaczył tę babę z mokrą ścierą na moją garderobianą? przecie to skrót od "Wyższe Chó...rki"!!! A to nie baba ze ścierą, tylko przedstawicielka wielbicieli, którzy pyłki sprzed nóg, tobie zmiatają, głupia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 KMF zawiązany ło matko ...choć raz sie na coś załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm.... Hmm co? Mogę Ci oddać moją rolę grania na nerwach chcesz? Ja i tak trzymam mikrofon Nefce a jeszcze mogę zgrzytać zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 KMF zawiązany to powinniśmy świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 KMF zawiązany to powinniśmy świętować no przeca świętuję ... w alkoholizm tu wpadnę niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No ja nie mogę, a kto będzie za publikę robił oprócz Komtura i Jego Rodziny? Wszystko tylko by na gwiazdory się pchało, a klaskać to nie ma komu. Czy ja mam sama i bez rąk tylko klaskać po tym kankanie i po śpiewaniu???? Miejscówki na widowni czas rezerwować! Batoniki i lizaki kto będzie roznosił? Kto piwo będzie dawał? Derekcja, proszę coś z tym bezhołowiem zrobić! I dlaczego na drzwiach mojej garderoby nie ma gwiazdy naklejonej, tylko jest jakiś napis "WC"? No i kto wyznaczył tę babę z mokrą ścierą na moją garderobianą? Ja na mojej mam serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a czy mysie popiskiwanie to się na coś nada? Mogę też zgrzytać zębami jeśli budzenie ma być na rozdrażnienie lub trochę powrzeszczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dobra, zawiązałem zespół ... a teraz jak ktoś ma ochotę niech pozbiera propozycje naszego repertuaru ... widzę, że Anoilez już coś fajnego spłodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 KMF zawiązany to powinniśmy świętować no przeca świętuję ... w alkoholizm tu wpadnę niedługo w dobrej wierze to robisz więc nie wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 25.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A gdzie jakiś konferansjer??????????? Przecież trza komuś objaśniać co jest grane Niesmiało proponuje swoją osobę-powinnam sie chyba nadać.A wznoszenie toastów w celu przepłukania ust??? Tomku!!!!!!!! Otwórz już te oczka,bo czekamy na Ciebie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w dobrej wierze to robisz więc nie wpadniesz polemizowałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja mogę robić za konferansjera. nawet dobrze mi to wychodzi i polecam się Chętnie to zrobię dla P. TOmka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to ja zaproszę rodzinę coby za tłum i klakierów robiła no ktoś musi widownię zapełnić a tak a propos pogody, coby tak sobie popisać nieobowiązująco wieczorową porą i było co czytać, w sumie jak nie wiadomo o czym gadać to o pogodzie zawsze wypada... zaczynają się wieczory ciepłe robić, a czeredy mrówek i pająków próbuje mi się wepchać do mieszkania codziennie, no fauna mi oszalała i zmienia ekosystem no... najchętniej by te mrówki w cukrze siedziały, ale ich niedoczekanie, pułapki zakładam, i płoszę stanowczo... trza być twardym a nie miętkim niedługo wakacje, sezon urlopowy, a tu Komturia bez Komtura, bo Komtur w łóżku się wylegiwuje, no nie uchodzi, a kto dymion nastawi albo dwa? wiśnie w tym roku obrodzą, przynajmniej moje - obsypane do cna owockami, jakby co to służę trza zalewać, nastawiać, żebyśmy potem mogli na licytacji się bić o szlachetny Komturowy trunek, do roboty - otwierać oczy, i zrobić porządek na forum, bo się rozpanoszyliśmy okrutnie ale to wszystko dla Ciebie Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dobra, zawiązałem zespół ... a teraz jak ktoś ma ochotę niech pozbiera propozycje naszego repertuaru ... widzę, że Anoilez już coś fajnego spłodziła HA ubiegłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts