Gwoździk 25.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dobra, zawiązałem zespół ... a teraz jak ktoś ma ochotę niech pozbiera propozycje naszego repertuaru ... widzę, że Anoilez już coś fajnego spłodziła HA ubiegłam Cię chyba nie ... ja spłodziłem już 18 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tym co chcą sie bawić w konferansjerkę przypominam, że to JA trzymam mikrofon Ew. propozycje przekupstwa oczekiwane są na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 qrka... no ja tylko 10 no ale nada się nie? do naszego repertuaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) na polterament zostawię a tak wogóle to chciałem skrzypce za Tolą nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Hmm co? Mogę Ci oddać moją rolę grania na nerwach chcesz? nie chcę ... wolałbym co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Chciałam grzechotać, nawet wczoraj naprodukowałam instrumenty, i co, rekrutacja zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Hmm co? Mogę Ci oddać moją rolę grania na nerwach chcesz? nie chcę ... wolałbym co innego Niestety co innego już ktoś inny wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w dobrej wierze to robisz więc nie wpadniesz polemizowałabym że wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Chciałam grzechotać, nawet wczoraj naprodukowałam instrumenty, i co, rekrutacja zamknięta u jooli da się przekupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 25.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No to ja sie chyba do tego tłumu zapiszę...Ale jak nie ma nikogo do toastów,to ja jakby co jestem pierwsza...zaklepane raz,dwa,trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ciekawe czy Gabrysia odpaliła kompa czy zapomniała znowu wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ciekawe czy Gabrysia odpaliła kompa czy zapomniała znowu wyłączyć no dokładnie ... siedze , patrzę i czekam na wieści ... gdyby nie aktywna Gabrysia - już dawno poszłabym spac .... a tak? odśwież....odśwież....odśwież..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no dobra, to ja jeszcze podrzucę coś do repertuaru... OIOM już zamknięty jest Lecz jeśli bardzo chcesz, wyważyć możesz drzwi OIOM już zamknięty jest (lecz) Możesz do Tomka wejść i z nim być (i pić ?) Tomka szczęście na naszych twarzach, czujemy w sobie, to się zdarza. Czujemy spokój w naszych duszach bo Tomek ma anioła zFM stróża ref. Jak wygląda ten Komtura cudny świat, my to wiemy i wszyscy wiedzą, jak. Napiętnowany marzeniami, napiętnowany marzeniami Niech nie zmusza odtąd nikt dłużej, niż to jest potrzebne, śnić. Tajną misję zacznę zaraz, Kankanem opłacimy haracz. ref. Jak wygląda ten Komtura cudny świat, my to wiemy i wszyscy wiedzą, jak. Napiętnowany marzeniami, napiętnowany marzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Brawo za Oddział Zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 OKO! Drugie OKO! Przeponka! Gaworzenie! Tomku! Kapitalne wieści nam tu Twoi przyboczni znoszą. Poznamy Twoją anatomię ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to ja jeszcze pomyślę może z jakiegoś repertuaru klasycystycznego rocka coś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jakaś wenera twórcza mnie dziś złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ciekawe czy Gabrysia odpaliła kompa czy zapomniała znowu wyłączyć no dokładnie ... siedze , patrzę i czekam na wieści ... gdyby nie aktywna Gabrysia - już dawno poszłabym spac .... a tak? odśwież....odśwież....odśwież..... pewnie tylko wydrukowała czytankę dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zespół KMF (KOMTUR &MURATOR FRIENDS): jamles - tzw. techniczny ... zbiera po koncercie puste butelki po zespole ... (ma prawo je potem sprzedać) na polterament zostawię a tak wogóle to chciałem skrzypce za Tolą nosić i ja się cieszyłam a tu taki psikus Anoleiz, a kto nam instrumentalnym to na nuty rozpisze? Selimm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Przytargałam kilka róż na okoliczność powitania Tomka Mogą być? http://img195.imageshack.us/img195/7214/wielkiere.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts