1Gabrysia 25.05.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Oczywiście laptopek sie palił, a ja w kuchni byłam. Nie mam żadnych nowych wieści i raczej małe szanse na coś jutro wcześniej niż w południe.Ale teraz się uczciwie wyloguję i ide spać.Dobrej nocy Państwu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 O dobrej nocy, odpoczywaj by jutro z nowymi siłami zabawiać Tatę Dopiero dziś przyszłam a tu tyle dobrych wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Śpij spokojnie Gabrysiu. Kolorowych, dobrych snów. A Tobie Tomku przyjemnego wybudzenia, bo to już tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Gabrysiu - marsz spać Tomek - wstawaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 TOMEK - zdrowiej szybko, bo muszę Ci pokazać kozę, którą kupili moi sąsiedzi. Koza w Warszawie to niezła gratka Na pewno Ci się spodoba. Szczególnie jej ciągłe meeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.05.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tomek - ja już dłużej nie mogę... wyjeżdżam na dwa tygodnie. Po powrocie dzwonię i gadamy - koniec opierniczania się... Bo jak nie to... całą zawartość tego wewontku prześlę Ci przekazem podprogowym...nie uleżysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.05.2009 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hejka z rana! Idę się trochę przejść, rozruszać kości. Czego i Tobie Tomku życzę jak najszybciej. Które dziś oko otwierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I dlaczego na drzwiach mojej garderoby nie ma gwiazdy naklejonej, tylko jest jakiś napis "WC"? No i kto wyznaczył tę babę z mokrą ścierą na moją garderobianą? przecie to skrót od "Wyższe Chó...rki"!!! A to nie baba ze ścierą, tylko przedstawicielka wielbicieli, którzy pyłki sprzed nóg, tobie zmiatają, głupia! Niech ktoś tę wielbicielkę umyje trochę... Tomeeeeeek! Oni tutaj se jaja robiąąąąąą! Wstawaaaaaaaaaaajjjj!!! Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Chórki, grupy taneczne, soliści, muzycy .... Głośno i wyraźnie pragnę powiedzieć, że Rodzina Komturowa z Naczelnym Komturem oraz moja skromna osobistość oceniać będziemy te występy wedle nie tylko umiejętności, powabu, urody i wdzięku artystów, ale i według innych kryteriów toże (inne kryteria na priva proszę)! Dzień dobry Słoneczko piękne świecie, wiatr od morza wieje w sobie tylko znanych kierunkach, powoli trzeba się wybrać już na zakupy akcesoriów upiększających dla domu i zagrody, co też uczynić mam zamiar, gdy tylko pierwsze sklepy otworzą - dlaczego ci sprzedawcy tak długo śpią????? Miłego dnia Komturze!!! I miłego dnia całej Komturowej Rodzinie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ufff podlałam co było do podlania, kawę jedną już wypiłam.. teraz druga dzień doberek przyszłam powiedzieć i słonko wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wróciłam z roboty koło 1, odpalam kompa, żeby się coś dowiedzieć, a tu kib... znaaaczyyy nic!! Forum nie chodzi , no i żem pojszła spać taka niedoinformowana... No i ledwiem oczęta otworzyła - ciach laptopik do łózia no i sprawdzam... No i sie mnię aż gymba sama śmieje. Moja kota śpiąca mi na kołdrze z dezaprobatą na mnie popatrzyła. Tomek!! Dawaj dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Derekcja wnioskuje o wszczęcie prób głosowych na "Góralu ...."ze względu na mechanikę płucną mającą powiązanie z wypełnieniem warstw zewnętrznych przeciwległych u pci nadobnej. aaaaaaaaaaallllllllllllllllllllll więc: Góralu, czy ci nie żaaaaaaaa itd.W celach dokumentacji technicznej prosi się o uzewnętrznienie elementu pracującego i nie podnoszenie pisku, kiedy technik bedzie sprawdzał oryginalność elementu zewnętrznego na wdechu maxymalnym. Płeć fatalna z racji braku elementu w/w może przełożyć technikowi do zatwierdzenia autentyczności inny - dowolnie wybrany organ .Pisku nie przewiduje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witaj Tomku, piękny dzień się zapowiada Kolejną porcję pozytywnej energii przesyłam Miszczem gitary salowej zostałem chocia wolałbym salonowej co się samo przez się stanie gdy skończysz pobyt na sali i przeniesiesz się na salony Komturii . Jak tylko wydobrzejesz to zatańczymy, zaśpiewamy i zagramy całym tu obecnym ansamblem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Derekcja wnioskuje o wszczęcie prób głosowych na "Góralu ...." ze względu na mechanikę płucną mającą powiązanie z wypełnieniem warstw zewnętrznych przeciwległych u pci nadobnej. aaaaaaaaaaallllllllllllllllllllll więc: Góralu, czy ci nie żaaaaaaaa itd. W celach dokumentacji technicznej prosi się o uzewnętrznienie elementu pracującego i nie podnoszenie pisku, kiedy technik bedzie sprawdzał oryginalność elementu zewnętrznego na wdechu maxymalnym. Płeć fatalna z racji braku elementu w/w może przełożyć technikowi do zatwierdzenia autentyczności inny - dowolnie wybrany organ . Pisku nie przewiduje się. jessssssssssssssssu to tak z cycki z samego rana na stół................kto będzie badaczem??????????? , kto zatwierdza autentyczność w/w, jakie są kryteria pomiaru , jakie normy..............coś tu nie jasne , zawiłe, czyżby Dyrekcja chciała tylko POMACAĆ i pod przykrywką pomiary będzie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzień dobry Wielki Śpiochu Forumowy otworzyłeś już oczy ? nie ??? to otwórz bo warto wiosna piękna , ćwierki ptaszkają , młode wróble wylatają z gniazdka , no cuuuuudnie jest wszystkim mamusiom wszystkiego naj życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 26.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witaj Tomku!Dziś znów wiozę do Ciebie wirtualne lecz mocno energetyczne fluidy zebrane po drodze z centralnej Polski do Olsztyna. Otwórz oczka, wszyscy tak ładnie Cię tu proszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No ja nie mogę, a kto będzie za publikę robił oprócz Komtura i Jego Rodziny? Wszystko tylko by na gwiazdory się pchało, a klaskać to nie ma komu. Czy ja mam sama i bez rąk tylko klaskać po tym kankanie i po śpiewaniu???? Miejscówki na widowni czas rezerwować! Batoniki i lizaki kto będzie roznosił? Kto piwo będzie dawał? Derekcja, proszę coś z tym bezhołowiem zrobić! I dlaczego na drzwiach mojej garderoby nie ma gwiazdy naklejonej, tylko jest jakiś napis "WC"? No i kto wyznaczył tę babę z mokrą ścierą na moją garderobianą? Masz świętą rację depsia, to ja zgłaszam się do bicia piany ... znaczy piwo będę rozlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja to bym i zaśpiewał, ale pewnie Tomek razem z łóżkiem i całością tych rurek by spierdaczył przez okno w panice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Widzę że ekipa zabawiająca wywiązuje się z obowiązków sumiennie Miłego dnia wszystkim życzę Wstawaj Tomku oczy otwieraj i nie daj na siebie dłużej czekać pliiiiiiz Teraz zmykam muszę małemu dać śniadanko a potem do roboty ale będę zaglądać do Ciebie Anioł Stróż Twój niech czuwa nad Tobą Buziaki dla Majki Gabrysi i Jaśka zostawiam oni to skarb Twój największy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 czy mógłby mi ktoś potrzymać instrument ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts