bonetka 26.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witaj Tomeczku absolutnie nic Ci nie każemy my tylko bardzo PROSIMY ( podobno tryb rozkazujący w takich stanach przynosi całkiem odwrotny skutek ). Można byłoby skropić Ci posiel ulubionym zapachem ale ja wiem czy zapach Komturii i okolic da się zamknąć we flakonie ? ale moze drażnić Ci zmysł powonienia zapachem którego uzywa Majeczka? Pogoda super ...słońce i 16*C ..wiatru nie ma o dziwo Sniadanko Ci przyniosłam http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.16.JPG Pogodnego dnia i radości ....mógłbyś dzisiaj otowrzyć oczka i zobaczyć najbliżych ...wiesz jaką sprawiłbyś im radosć ! jaki to byłby prezent !....najbardziej drogocenny na świecie Powodzenia !!! Najpiękniejsze życzenia dla WSZYSTKICH MAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzien dobry Tomeczku upal u nas od paru dni , przeszlo 30 stopni jak dla mnie temperatura jak najbardziej ok ,ale dla Froscha to masakryczna masakra (dobrze, ze mamy dwustrefowa klime w aucie , bo doszloby do awantury .....i tak mu wypominam wiatry wiejace od strony kierowcy ) rzuc nam dzisiaj drugim oczkiem na znak , ze mamy grac bo widze , Gwiazdy Nasze sie juz niecierpliwia aaa... Bodzio kazal powiedziec , ze nie masz co zalowac przespanego czasu, bo Kubica nie zdobyl jeszce zadnego punktu , czeka pewnie na Ciebie , zebys niczego nie przegapil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzień dobry Komturowej Rodzinie.Na Podlasiu zapowiada się piękny dzień.Dobre myśli i dobrą energią zapakowałam i wysyłam do Olsztyna priorytetem.Niech szybko doleci i zrobi to, co powinna. Tomku śpiewam: jak dobrze wstać, skoro świt,jutrzenki blask, duszkiem pić,obiecał mi poranek szczęście dziś,i szczęście dziś, musi przyjść... to szczęście, to Twoje przebudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć Tomeczku Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dniem otwierania oczek Obydwu Bo to już najwyższy czas gorące całuski ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam, witam i o zdrowie się pytam.. Fajnie czytać że dobrze się dzieje. Oby tak dalej. Załamana jestem bo się do orkiestry nie załapałam No cóż zołzulka mi za pół nocy śpiewała, bo spać nie mogła. Czyli wolny słuchacz ze mnie. Kibicować za to Orkiestrze będę dzielnie, wstawaj więc KOMTURZE bo czasu na spanie i leżenie szkoda, kiedy tak Szanowna Orkiestra gotowa jest do grania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tomek - ja już dłużej nie mogę... wyjeżdżam na dwa tygodnie. Boszszssz.... ten to tylko jeździ albo pływa .... no to karniak - na zlot przyjedziesz w piatek i w piatek robimy z miejscowymi biforke jak to Depi w odpowiednim wewontku zaproponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 26.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 czy mógłby mi ktoś potrzymać instrument ? Jak by co, to moge potrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 czy mógłby mi ktoś potrzymać instrument ? Jak by co, to moge potrzymać. jakiego kształtu instrument, jakiej długości , grubości................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 czy mógłby mi ktoś potrzymać instrument ? Jak by co, to moge potrzymać. jakiego kształtu instrument, jakiej długości , grubości................. [/quote no właśnie, bo jak na ten przykład fortepian trzymać to ... może ... ja później przyjdę .. tego ... ten ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no właśnie on gruby jest i długi (pewnie z półtora metra i jakieś 20 cm średnicy ) , i nie dam rady dmuchnąć jak mi kto nie przytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 matka gdzies Ty kobito takiego wypasa znalazła, i jak to to się mieści ............... w futerale.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tomku, a w ostatnie trzy dnia maja w moim mieście będą Karbonalia. Obudź się i zerknij choć w necie, jak będzie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ekhm Panieńki .. Że tak niekcący nadmienię...czy aby Wasze chłopy czasami nie czytajom Foruma Żeby potem pod pretekstem nie ten teges za zupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 posolić im posolić piękny dzionek dzisiaj, próby trwajom, i trwajom, słychać tylko furgot spódnic i trzask pękających w szwach rajtuzków oraz przytupy i przyśpiewy, no jesteśmy przygotowani na maksa na Twoje Tomku przebudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 26.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ..... i trzask pękających w szwach rajtuzków ..... Czy, to na pewno rajtuzy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 może to gaciochy? no nie chce myśleć nawet że to stawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 zwyczajnie czuje się pominieta na liście KMF a ja dziś ostro trabić klaksonem musiałam .. Tomku, wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Sodomia i gomoria tu się dzieje! Trzeba człeka prawego i nieulękłego, żeby tu porządek zaprowadził! Macają się pod pretekstem sprawdzania przydatności do zespołu, instrumentami jakowymiś długimi i grubymi się przerzucają!!! Ruja i poróbstwo! Komturze, wstawaj!!! Trzeba czystości foruma bronić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no ba... a taki szlachetny cel i szczytny był i co to się porobiło kumoterstwo jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Sodomia i gomoria tu się dzieje! Trzeba człeka prawego i nieulękłego, żeby tu porządek zaprowadził! Macają się pod pretekstem sprawdzania przydatności do zespołu, instrumentami jakowymiś długimi i grubymi się przerzucają!!! Ruja i poróbstwo! Komturze, wstawaj!!! Trzeba czystości foruma bronić! no co Ty, forum je czyste! a Ty zaraz pierś nastawiasz... to tylko sprawdziany kontrolne w kapeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts