Gagata 26.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nooo - trzy dni mnie nie było przy necie a tu taaaakie wieści Tomku - bardzo na Ciebie czekamy i dużo dużo myślimy o Tobie!! Pozdrowienia bardzo gorące dla Majki, Gabrysi, Jaśka ... Co to za kretyn mówił, że przez internet więzi międzyludzkie zanikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dosyć długo nie mogłam się dopaść kompa, wieczorkiem będę nadrabiać zaległości w czytaniu /ile się tego uzbierało / Tomku, coraz lepiej Ci idzie! trzymaj sie cieplutko. Na Dzień Matki zrób prezent kobietom w rodzinie i SZEROKO SIĘ UŚMIECHNIJ. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego wszystkim mamusiom, obecnym,przyszłym i planowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Trzymam rękę na pulsie ... znaczy się na KMF ... Dzisiaj pierwsza próba ... poćwiczymy granie na 3/4 czyli walczyka .... po południu udzielę chętnym lekcji jak to wyćwiczyć na danym instrumencie (szczególnie na kenijskim diduridu ) PS. jak Tomek się obudzi pojedziemy po całości, czyli 4/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ..... i trzask pękających w szwach rajtuzków ..... Czy, to na pewno rajtuzy???? Może jakieś błony dziewicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja już smyczek kalafonią wyczyściłam, tylko nut szukam, walczyk, gdzie ten walczyk na pięciolinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 walczyk, ... bardzo ładnie zaczynamy a tekst jakiś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 26.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzwoniła Majeczka jest coraz lepiej .....prezent był bo Komturek Majeczkę scisnął za rekę i to PRAWĄ dłonią Dzisiaj przychodzi rehabilitantka wewnętrzna. Majka pozdrawia wszystkich i dziękuje za wszelkie wsparcie . Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ave Tomuś - no jak tam dzisiaj ??? Oczęta otwierać !!!Na podkarkapciuu dziasiaj piękna pogoda, cisza, spokój chce się żyć. Dawaj Bracie myślę że tego leżenia to juz Ci styknie... A tak nawiasem mówiąc to na dobry humor z rana Niedżwiedż, lis i zając dostali "stawkę" na WKU.Siedzą przy piwku gadają gadają i kombinują coby tu począc żeby do woja nie iść.Lis i niedżwiedz mówią - te zając idziesz pierwszy - upitolimy CI uszy - to do woja nie pójdziesz. Bez uszu da się żyć a rok w woju to przesrane przecież... - dobra chłopaki tnijcie - mówi zającUcieli, poszedł wraca uchachany - Kat. D. niezdolny do służby - Powód - brak uszu.Przyszła kolej na lisa...- te lis upierdzielimy Ci kitę - bez kity CIe nie wezmą wybieraj życie bez kity czy rok katorgi w woju - mówi zając i niedźwiedż.- dobra chłopaki tnijcie - mówi lisUcieli, poszedł wraca uchachcany - Kat. D. niezdolny do służby - Powód - brak kity.Przyszła kolej na niedżwiedzia...- te niedźwiedź nie ma Ci co upierd..lić..... Jaja ci obetniemy...?? - mówią zając i lis. Wybieraj....- dobra chłopaki tnijcie mówi niedźwiedź...Ucieli, poszedł..... Czekają w barze, godzinę, dwie, pól dnia, wieczór nastaje Niedźwiedzia nie ma.... Chodzą szukają - znaleźli biedaka - powieszonego....Obok książeczka wojskowa... Czytają...Kat. D. niezdolny do służby - Powód - płaskostopie..... Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie, no Tomku ta koze sasiadke Nefci to musisz zobaczyc. Ino sie spiesz, bo czy ja wiem ile taka koza da rady w miescie wytrzymac. Zwlaszcza, ze Nefer pisala, ze zamisat kosiarki ja kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzwoniła Majeczka jest coraz lepiej .....prezent był bo Komturek Majeczkę scisnął za rekę i to PRAWĄ dłonią Dzisiaj przychodzi rehabilitantka wewnętrzna. Majka pozdrawia wszystkich i dziękuje za wszelkie wsparcie . Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU YABADABADU! :D Bravo dla Tomka! Cała obsadę OIOM-u pozdrawiamy przymilnie i interesownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzwoniła Majeczka jest coraz lepiej .....prezent był bo Komturek Majeczkę scisnął za rekę i to PRAWĄ dłonią Dzisiaj przychodzi rehabilitantka wewnętrzna. Majka pozdrawia wszystkich i dziękuje za wszelkie wsparcie . Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU super wiesci!!! a obsadzie OIOMu wcale się nie dziwię Może próby generalne czas zacząć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Myślę że nie zgrzeszę jak w imieniu wszystkich Panów tego forum poproszę OIOMOWE pielęgniarki o podgrznie atmosfery do tego stopnia by wyrwało Tomeczka z łóżeczka coby mógł zdać nam relację... jak to wyglądało.... Za pozytywne rozpatrzenie naszej prośby serdecznie dziękuję Sebo8877 i wszyscy koledzy z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU co łoni sobie pomyślom Tomku, pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no ba.. dobrze ze my tu anonimowi jesteśmy bo wstyd no ... ale na usprawiedliwienie to chyba tylko to że zrobimy WSZYSTKO żeby tylko Tomek się obudził ) to wiele tłumaczy no to zakasowywujemy dziołchy spódnice, i raz, raz stroimy sobie żarty i instrumenty i ćwiczymy ćwiczymy do perfekcji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja już jestem przygotowana, aniołki do sypania płatków różanych też w pełni gotowości http://img29.imageshack.us/img29/1369/anioki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no ba.. dobrze ze my tu anonimowi jesteśmy bo wstyd no ... ale na usprawiedliwienie to chyba tylko to że zrobimy WSZYSTKO żeby tylko Tomek się obudził ) to wiele tłumaczy no to zakasowywujemy dziołchy spódnice, i raz, raz stroimy sobie żarty i instrumenty i ćwiczymy ćwiczymy do perfekcji ) kto jest ten jest ... kurna Tomek, brawo Bracie!!!!! UWAGA UWAGA !!! ZACZYNAMY USTAWIAĆ KOLEJKĘ DO ŚCISKANIA KOMTUROWEJ PRAWICY !!!! KTO PIERWSZY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tomku super wieści - ściskasz już prawą ręką a jak schodzi się cała obsada OIOMu to nawet jak już rodzina idzie odpocząć to może mu opowiadają ze słuchu, a może ktoś pozazdrości i kankana zacznie tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 noo ale wiesz na ulicy Ci palcyma nie wytknom to jest anonimowość a ja się w kolejce pierwsza zaklepuje zaraz po asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I ja się w kolejkę do uściśnięcia Komturowej prawicy ustawiam Donoszę, że próby trwają, kilku cymbałom się dzisiaj oberwało ... widzę, że dzisiaj 3/4 muszę przygotować do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 26.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tomku, dzięki za radosne wieści z rana . Skoro się za ściskanie bierzesz, to ja w kolejce też się ustawię... jak wszyscy, to wszyscy, babcia też. Co prawda babcią nie jestem i jeszcze długo nie zamierzam być, ale ten zamiar to nie ode mnie zależny Paczta jaki porządny chłop - ściska prawicą Trzymaj się Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts