sure 26.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Również "wirtualnie" ściskam prawicę i zdrówka życzę! A obsada OIOM-u niech będzie pozdrowiona. Tylko, jeśli doczeka się występu nowo utworzonego zespołu muzycznego, czy aby nie zrejteruje?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie no obsada OIOMu czyta coby być na bieżąco, taka akcja szpiegowska, żeby wiedzieć, czy my czasem jakiegoś nalotu nie planujemy, albo napaści na oddziałalbo cotrzymają rękę na pulsie znaczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hej Tomku! Ciesze sie ogromnie z dobrych wiadomosci. Dzielny jestes. Jeszcze troche cierpliwosci i wrocisz do normy.Tutaj wszyscy oczekuja na Twoj powrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.05.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wyglądasz na zmęczoną. - Mój mąż jest chory i muszę go pilnować w dzień i w nocy... - Coś takiego! A pielęgniarka nie przychodzi? - Właśnie przychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 26.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dołaczam się do ogólnej radości i zapytuję: kto ostatni w kolejce do ściskania Komturowej prawicy? To ja będę następna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 26.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Z jakieś 2 godziny temu dzwonił Jasiek . ..ma same dobre wiadomości . ....nie chcę odobierać mu tej Radosci ,..sam Wam wszystko napisze póżnym wieczorem może ode mnie albo już jak wróci do Komturii . Ja się BARDZO CIESZĘ bo to znowu Duży krok do przodu ps. flaszka piękna a zapach ?.. zapach dociera aż tutaj ...a te Chefa specjały też apetiko wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no to czekamy na te dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kurcze chca nas tak trzymac do wieczora??!! Liepiej od razu mufcie co Tomek powiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kurcze chca nas tak trzymac do wieczora??!! Liepiej od razu mufcie co Tomek powiedzial. No właśnie, no nie wytrzymam, ale się cieszę http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/031.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzwoniła Majeczka jest coraz lepiej .....prezent był bo Komturek Majeczkę scisnął za rekę i to PRAWĄ dłonią Dzisiaj przychodzi rehabilitantka wewnętrzna. Majka pozdrawia wszystkich i dziękuje za wszelkie wsparcie . Super wiadomość, mam tylko nadzieję, że Tomek nie chciał przez to powiedzieć: "Majeczka, każ im się w końcu przymknąć!!!" Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU O matko Depsia, Ty mi tu nie wygrażaj!!! Ja z Komturami usiędę pod tym modrzewiem i pilnować będę, czy wszystko gra i buczy!!! Do żadnego zespołu żem się nie zapisywała, bo pilnować trzeba, czy kto roli nie pomyli!!!! Jamles wszystkiemu nie poradzi, Ty wiesz ile tam butelek będzie do zbierania po tych Waszych występach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Z jakieś 2 godziny temu dzwonił Jasiek . ..ma same dobre wiadomości . ....nie chcę odobierać mu tej Radosci ,..sam Wam wszystko napisze póżnym wieczorem może ode mnie albo już jak wróci do Komturii . cieszę się bardzo choć tyle nas trzymać w niepewności to nie fair... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odśwież....odśwież....odśwież....odśwież.....odśwież....... idę plewić ...tak ciężko żyć w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 idę plewić ...tak ciężko żyć w niepewności Daga Ty na wszystkie stresy masz jedno rozwiazanie - robote! Dziewczyno czy to na pewno jest zdrowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jasiek jest zalogowany może powie nam te DOBRE WIEŚĆI? ja to z tych niecirpliwych jestem jak to mawiają w gorącej wodzie kąpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wlasnie chcialam napisac, ze to juz po 19.00 a o ile ja znam sie na zegarku, to juz wieczor jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 niom siedzem jak na szpilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 idę plewić ...tak ciężko żyć w niepewności Daga Ty na wszystkie stresy masz jedno rozwiazanie - robote! Dziewczyno czy to na pewno jest zdrowe??? nie wiem .... ale pomaga po jedzeniu też mi stres przechodzi .... ale nie po to zrzuciłam ostatnio 12 kilosów coby teraz nadrabiać ... to wole : robić....robić....robić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie wiem .... ale pomaga po jedzeniu też mi stres przechodzi .... ale nie po to zrzuciłam ostatnio 12 kilosów coby teraz nadrabiać ... to wole : robić....robić....robić..... robić to nie ale schudnąć to bym chciała może nie 12 kg (masz grande szacun u mnie) ale tak z 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Z jakieś 2 godziny temu dzwonił Jasiek . ..ma same dobre wiadomości . ....nie chcę odobierać mu tej Radosci ,..sam Wam wszystko napisze póżnym wieczorem może ode mnie albo już jak wróci do Komturii . Ja się BARDZO CIESZĘ bo to znowu Duży krok do przodu ps. flaszka piękna a zapach ?.. zapach dociera aż tutaj ...a te Chefa specjały też apetiko wyglądają Bonetka... tak długo trzymać nas w niepewności? serca nie masz kobieto? :D no dobra żartowałem, rozumiem sytuacje, że chcesz Jaskowi dać prawo pierwszeństwa, poczekam ile będzie trzeba, bo i tak napisałaś że same dobre wieści... wiec można spokojnie czekać na ich obwieszczenie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts