Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Nie było mnie klika dni a tu widzę, że z dnia na dzień coraz lepsze wiadomości. Bardzo mnie one cieszą, bo cały czas myślę o Tobie Tomku.

Dzisiaj moja córcia pojechała na pielgrzymkę do Niepokalanowa i poprosiłam ją, żeby pomodliła się o zdrowie dla Ciebie.

Niecierpliwie czekam na relację Jaśka.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU :lol:

No to piękna sprawa, a skoro tak OIOM'owców wciągnęła nasza twórczość to proszę w zamian za nowe odcinki :D o dodatkową porcie deseru dla Tomka :D :D

No dobra, żartowałem, ale to miłe że nie kogoś jeszcze to interesuje.

pozdrowienia dla Ekipy z OIOMu w Olsztynie

maksiu

Ale ten nasz Jasiek potrafy napiecie budowac. Pojawia sie i znika. A co tu zagladam nic jeszcze nie naspisal.

Drepcze i drepcze.., ale co mi tam, na dobre wiesci se poczekam i dluzej.

Eh, potrafi potrafi, thrillery mógłby pisać.

Czuję się skrzywdzona.

W czym jestem gorsza od bonetki? :(

Ona wie, a ja nie. :(

To nie fair, bonetko, trzymasz dobre wiadomości tylko dla siebie. :-?

Anetko, cierpliwości kochana...

podejrzewam, że chodzi o naprawde jakąś wielką 'bombę'

dlatego Jasiek albo Gabrysia mają zdecydowanie prawo przekazać nam to osobiście, jako pierwsi. Bonetka napisala, że to będą dobre wieści, a to już bardzo dużo mówi. Ciepliwości

pozdrawiam

m.

łojezu ale się porobiło................to my szerszą widownię mamy............OIOMEk nas podgląda i podsłuchuje...........zastrzegam sobie i opatentowuje moje gacie z czerwonej koronki co by mi żadna piguła nie uszyła takich samych, Biały personelu zapamiętaj

Paty ----tańczy , wije się i trzaska na tamburynku..............nawet solówkę wicia mogę strzelic np. w trakcie strojenia instrumentów............

dawajcie wieści.................nogami przebieram a tu nic.............przytupuje i czekam...........

jezdem u sołtysa, ulewamy instrumenta... tfu!... znaczy stroimy... aby rózne poziomy były, wtedy dmucha się różnobarwnie (w dźwięku) znaczy się...

powiem Ci, że znasz się na muzyce ... :D

no jaki chłopaki mają wysmakowany gust............

Ale ten nasz Jasiek potrafy napiecie budowac. Pojawia sie i znika. A co tu zagladam nic jeszcze nie naspisal.

Drepcze i drepcze.., ale co mi tam, na dobre wiesci se poczekam i dluzej.

Eh, potrafi potrafi, thrillery mógłby pisać.

No przeca pisałam niedawno, że Komturowi mistrz Hitchcock do pięt nie dorasta w budowaniu napięcia. Widać to dziedziczne jest.

Dobrze, że dopiero przed chwila wpadłam - krócej będę czekała.

Jakby ktoś z czekających chciał wypróbować metodę Daggulki, to ja zapraszam serdecznie, bo perz mi pięknie rośnie, osty i inne chwasty też. Tanio udostępnię grządkę do pielenia.

Depsia, dzisiaj z wiatrem przywiało mi białe pantalony, lekko w kroku rozdarte, z koronkami u nogawic. Nie Twoje przypadkiem? Od zachodu wiało... Jakby co, to przywieziemy w lipcu. Na razie przymierzyłam, jutro zeszyję tu i ówdzie i do prób ruszam. Przyda się trochę ruchu! Do tej pory motywacji nie mialam, o tak bez pantalonów to jakoś mi sie nie chciało. Póki co ćwiczyłam grę na kieliszkach (hep!). Coraz lepiej mi idzie, tylko zapasy w spiżarce (na razie barku się nie dorobiliśmy, ale jest miejsce wyznaczone pod niego) mocno stopniały (hep!). Nie mogę na Andrzeja chuchać, bo on, biedaczek, dyżur dzisiaj ma i trzeźwy musi być jako niemowlę.

Depsiuniu :) ...mnie ?..minie ???:) taku dobru kobicine za gadełko chwytać ? to jak będę okrzyki w siebie wydawać na czesc Komturka i Was hę ....toż się strunki pozrywajom i kaput będzie a jezyka migowego nie znaju ? i czto budet :lol: :lol:

Jesiecek już pomykaju ...a tak ogólne to trza pomaluśku a nie bombowo od razu :)

odśwież odśwież odśwież

Janku bo ja niedługo wyłączam kompa... mniej litość

A mnie małż rozwodem grozi...

Mnie to na szczęście nie grozi, mój zna Tomka ze spotkań i sam sie martwi o niego.

Chyba pójdę dokończyć podlewanie,