BetaGreta 26.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie było mnie klika dni a tu widzę, że z dnia na dzień coraz lepsze wiadomości. Bardzo mnie one cieszą, bo cały czas myślę o Tobie Tomku.Dzisiaj moja córcia pojechała na pielgrzymkę do Niepokalanowa i poprosiłam ją, żeby pomodliła się o zdrowie dla Ciebie.Niecierpliwie czekam na relację Jaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Słuchać czytania postów przychodzi czasami cała obsada OIOMU No to piękna sprawa, a skoro tak OIOM'owców wciągnęła nasza twórczość to proszę w zamian za nowe odcinki o dodatkową porcie deseru dla Tomka :D No dobra, żartowałem, ale to miłe że nie kogoś jeszcze to interesuje. pozdrowienia dla Ekipy z OIOMu w Olsztynie maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale ten nasz Jasiek potrafy napiecie budowac. Pojawia sie i znika. A co tu zagladam nic jeszcze nie naspisal. Drepcze i drepcze.., ale co mi tam, na dobre wiesci se poczekam i dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Zawisło czy jak ? Cicho, głucho .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tomek ... budź się ... bo KMF na razie gra walczyka na 3/4 http://i26.photobucket.com/albums/c103/GeorgeRockliffe/DrumSticks.gif ... ....a chcielibyśmy grać dla Ciebie na "całego 4/4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Czuję się skrzywdzona. W czym jestem gorsza od bonetki? Ona wie, a ja nie. To nie fair, bonetko, trzymasz dobre wiadomości tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale ten nasz Jasiek potrafy napiecie budowac. Pojawia sie i znika. A co tu zagladam nic jeszcze nie naspisal. Drepcze i drepcze.., ale co mi tam, na dobre wiesci se poczekam i dluzej. Eh, potrafi potrafi, thrillery mógłby pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Czuję się skrzywdzona. W czym jestem gorsza od bonetki? Ona wie, a ja nie. To nie fair, bonetko, trzymasz dobre wiadomości tylko dla siebie. Anetko, cierpliwości kochana... podejrzewam, że chodzi o naprawde jakąś wielką 'bombę' dlatego Jasiek albo Gabrysia mają zdecydowanie prawo przekazać nam to osobiście, jako pierwsi. Bonetka napisala, że to będą dobre wieści, a to już bardzo dużo mówi. Ciepliwości pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jezdem u sołtysa, ulewamy instrumenta... tfu!... znaczy stroimy... aby rózne poziomy były, wtedy dmucha się różnobarwnie (w dźwięku) znaczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jezdem u sołtysa, ulewamy instrumenta... tfu!... znaczy stroimy... aby rózne poziomy były, wtedy dmucha się różnobarwnie (w dźwięku) znaczy się... powiem Ci, że znasz się na muzyce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Retro, a gdzie Wy, kuffa, siedzicie, że ja Was nie widzę? Nosz kurna, zaraz lecę Was szukać, pewnie gdzieś w jadalni jesteście albo w lasku za domem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 łojezu ale się porobiło................to my szerszą widownię mamy............OIOMEk nas podgląda i podsłuchuje...........zastrzegam sobie i opatentowuje moje gacie z czerwonej koronki co by mi żadna piguła nie uszyła takich samych, Biały personelu zapamiętaj Paty ----tańczy , wije się i trzaska na tamburynku..............nawet solówkę wicia mogę strzelic np. w trakcie strojenia instrumentów............ dawajcie wieści.................nogami przebieram a tu nic.............przytupuje i czekam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odśwież odśwież odśwież Janku bo ja niedługo wyłączam kompa... mniej litość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jezdem u sołtysa, ulewamy instrumenta... tfu!... znaczy stroimy... aby rózne poziomy były, wtedy dmucha się różnobarwnie (w dźwięku) znaczy się... powiem Ci, że znasz się na muzyce ... no jaki chłopaki mają wysmakowany gust............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 łojezu ale się porobiło................to my szerszą widownię mamy............OIOMEk nas podgląda i podsłuchuje........... Wiadomość dla damskiego personelu z OIOMu: !!! ... starajcie się złapać moją pałkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale ten nasz Jasiek potrafy napiecie budowac. Pojawia sie i znika. A co tu zagladam nic jeszcze nie naspisal. Drepcze i drepcze.., ale co mi tam, na dobre wiesci se poczekam i dluzej. Eh, potrafi potrafi, thrillery mógłby pisać. No przeca pisałam niedawno, że Komturowi mistrz Hitchcock do pięt nie dorasta w budowaniu napięcia. Widać to dziedziczne jest. Dobrze, że dopiero przed chwila wpadłam - krócej będę czekała. Jakby ktoś z czekających chciał wypróbować metodę Daggulki, to ja zapraszam serdecznie, bo perz mi pięknie rośnie, osty i inne chwasty też. Tanio udostępnię grządkę do pielenia. Depsia, dzisiaj z wiatrem przywiało mi białe pantalony, lekko w kroku rozdarte, z koronkami u nogawic. Nie Twoje przypadkiem? Od zachodu wiało... Jakby co, to przywieziemy w lipcu. Na razie przymierzyłam, jutro zeszyję tu i ówdzie i do prób ruszam. Przyda się trochę ruchu! Do tej pory motywacji nie mialam, o tak bez pantalonów to jakoś mi sie nie chciało. Póki co ćwiczyłam grę na kieliszkach (hep!). Coraz lepiej mi idzie, tylko zapasy w spiżarce (na razie barku się nie dorobiliśmy, ale jest miejsce wyznaczone pod niego) mocno stopniały (hep!). Nie mogę na Andrzeja chuchać, bo on, biedaczek, dyżur dzisiaj ma i trzeźwy musi być jako niemowlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odśwież odśwież odśwież Janku bo ja niedługo wyłączam kompa... mniej litość A mnie małż rozwodem grozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 26.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Depsiuniu ...mnie ?..minie ??? taku dobru kobicine za gadełko chwytać ? to jak będę okrzyki w siebie wydawać na czesc Komturka i Was hę ....toż się strunki pozrywajom i kaput będzie a jezyka migowego nie znaju ? i czto budet Jesiecek już pomykaju ...a tak ogólne to trza pomaluśku a nie bombowo od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odśwież odśwież odśwież Janku bo ja niedługo wyłączam kompa... mniej litość A mnie małż rozwodem grozi... Mnie to na szczęście nie grozi, mój zna Tomka ze spotkań i sam sie martwi o niego. Chyba pójdę dokończyć podlewanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odświeżam a tu nic i nic... nosz... już noc się zaczyna a tu dalej nic... dobrze że przynajmniej wiem, że wiadomości dobre, bo bym już paznokcie poobgryzała do łokcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts