DPS 26.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Depsia, dzisiaj z wiatrem przywiało mi białe pantalony, lekko w kroku rozdarte, z koronkami u nogawic. Nie Twoje przypadkiem? Od zachodu wiało... Jakby co, to przywieziemy w lipcu. Na razie przymierzyłam, jutro zeszyję tu i ówdzie i do prób ruszam. Przyda się trochę ruchu! Do tej pory motywacji nie mialam, o tak bez pantalonów to jakoś mi sie nie chciało. Póki co ćwiczyłam grę na kieliszkach (hep!). Coraz lepiej mi idzie, tylko zapasy w spiżarce (na razie barku się nie dorobiliśmy, ale jest miejsce wyznaczone pod niego) mocno stopniały (hep!). Nie mogę na Andrzeja chuchać, bo on, biedaczek, dyżur dzisiaj ma i trzeźwy musi być jako niemowlę. Ups... i się wydało... Musiałaś zaraz powiedzieć, że masz te gacie? No dobra, przywieziesz w lipcu, i tak nowe uszylim z babami, my wszystkiemu poradzimy. Dzisiaj zebranie Koła Gospodyń Wiejskich było i wymyślilim, coby na wójta najazd zrobić i oflagować się, żeby nam nową scenę w świetlicy naszej kazał zrobić. Będziem potem wić się na rurze od snopowiązałki. Może Paty zaprosimy, to nas jakichś wypasionych numerów nauczy. A tak w ogóle - Agduś, czy Ty mogłabyś tak głośno nie czkać? Film oglądam i nie słyszę dialogów od tego czkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Depsiuniu ...mnie ?..minie ??? taku dobru kobicine za gadełko chwytać ? to jak będę okrzyki w siebie wydawać na czesc Komturka i Was hę ....toż się strunki pozrywajom i kaput będzie a jezyka migowego nie znaju ? i czto budet Jesiecek już pomykaju ...a tak ogólne to trza pomaluśku a nie bombowo od razu Ja...? Chwytać...? Uchowaj Boże!!! Ja prosta znat' choczu szto s nim, a Ty znajesz i nie skażesz. Nierwy puskajut, ot co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Palec mnie się niedługo zrobi jak u ET. od tego klepania . Nawet klawisz mnie się był wklęsł. Kurde bele chyba mnie udusi ten nerw niecierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odśwież odśwież odśwież Janku bo ja niedługo wyłączam kompa... mniej litość A mnie małż rozwodem grozi... no huncwot jeden jak rozwodem ?? my tu w pięknej sprawie tak makaron na uszy nawijamy a on ... rozwodem sodoma i gomora (vel stodoła i komora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odświeżam dalej i nic no jak to tak w nieświadomości pół kraju zostawić na noc??? nie godzi się sen niespokojny będziemy mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Komuś łyka ? http://img.nokaut.pl/p/bf/14/bf14252912890f5f95c6829f249e7aa0500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Refresh... refresh... refresh... refresh... Na dobre wieści to i czekać warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jasiek dostanie dodatkową ksywkę. Będzie "Godot" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzięki Ci dobra kobieto... jak znalazł na nasze bolączki nerwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jak tak wszyscy naraz będą odświeżać to nam forum padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Coś na zęba przyniosłam, co tam o suchym pyszczydle siedzieć.. http://prowincjalnawioska.blox.pl/resource/kanapka_Tblog_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ups... i się wydało... Musiałaś zaraz powiedzieć, że masz te gacie? No dobra, przywieziesz w lipcu, i tak nowe uszylim z babami, my wszystkiemu poradzimy. Dzisiaj zebranie Koła Gospodyń Wiejskich było i wymyślilim, coby na wójta najazd zrobić i oflagować się, żeby nam nową scenę w świetlicy naszej kazał zrobić. Będziem potem wić się na rurze od snopowiązałki. Może Paty zaprosimy, to nas jakichś wypasionych numerów nauczy. A tak w ogóle - Agduś, czy Ty mogłabyś tak głośno nie czkać? Film oglądam i nie słyszę dialogów od tego czkania. O gaciach to sama trabisz na całą POlskę, a teraz niby (hep!) taka wstydliwa się zrobiła! Skoro nowe uszyłaś, to ja te rekwiruję. Jakby co, to nie masz dowodu, ze Twoje (hep!) Snopowiązalaka to mi się zawsze kojarzyla ze sznurkiem (hep!), którego nie ma! A Ty tu z rurą wyskakujesz! (hep!). Tę scenę do kankana to (hep!) porządną zrobić uszą, bo inaczej będziecie fikaly pod nią i tylko głowy będzie widać (hep!), a nie o takie widoki w kankanie chodzi. czkać muszę (hep!). Ty wiesz, co myśmyśmy w tej spiżarcsse mieli??? Od wiskacza (prezent od ojca po wycieszcze do Irlandii - hep!), przez jakieś słodkie nalewki (też prezenty, ale się przydają w razie gości lubiących) i miody pitne po domowe winka, że o kupowanych nie wspomnę. (hep!) Piwko jeszcze się trafiło (hep!) i kac-gigant jutro murowany! Ale grę opanowałam mistrzowsko! Nie ma bata - zagram, co każą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 o bardzo dobry pomysł Ziaba... głodna jestem, a czekam i nie mogę do kuchni wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 wow... pasta jajowa... no to ja nie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a może jajcarska? albo nas ktoś tu próbuje w jajo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 wow... pasta jajowa... no to ja nie wychodzę A ja się miałam od dzisiaj odchudzać... Luuubię pastę jajową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a może jajcarska? albo nas ktoś tu próbuje w jajo zrobić Albo w pisankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A ja popijam "łapówkę" Jack Daniels Tennesse whiskey & cola - oczywiście zmrożone w ilości 330 ml (na razie) Nie pijam w tygodniu ale zrobiem wyjątek na tą okoliczność cobym miała czym toast wznieść PS2 aha i przy okazji czytam (pół)dziennik Gwoździka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 http://www.in4.pl/recenzje/140/piwo_wszystkie.jpg Popić trzeba bo się zatchniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mamy dzisiaj wreszcie popić coś z bąbelkami i oponki polać. Mam pytanie do bardziej doświadczonych - czy po zmianie opon nowe też się polewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts