asia.malczewska 26.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ekh ... chciałam oglosić listę do ściskania Komturowej prawicy - skonsultowałam się z lokalnym OIOM-em i oni mnie kazali osłuchowo czy zmian jakich chorobowych nie ma, więc proszę mi przedstawiać zaświadczenie od rodzinnego oraz paragon zakupu foliowych kapci jednorazowych , bo sprzątaczka już nie nadąża sprzątać za nami ... 1. wiadomo że ja ... 2. Anoleiz 3. Kruela 4. mpb1971 5. sylvia1 6. jarkotowa 7. Piątka 8. DPS (tylko zszyj te gacie, ja cię proszę kochana ) 9. sure 10. sharon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a pewnie trza wszystko polewać coby dobrze się sprawowało, nie zaszkodzi a i pomóc może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Agduś, Ty domorosły pijaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 26.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 i ja, i ja, i ja...... plisssss ...... rekę Komtura uścisnąć pozwólcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja takie kapciuchy mam mogą być? http://4.bp.blogspot.com/_oYH-aY9Rivg/Sb5kxKqH8_I/AAAAAAAACA8/chIY77d1SdE/s320/filc-kapcie1.jpg a po zaświadczenie to zaraz letem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To ja dwunasta do ściskania prawicy będę. Nie wyzywać mnie tu od pijaków! (hep!) Toż ja pełna poświęcenia (hep!) ćwiczę przed występem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 wow... pasta jajowa... no to ja nie wychodzę no to dajta przepis na te paste, tymczasem, póki Komtur spi co dajeta żeby bylo dobre ? hmmm.... zapomniałam, że takie cóś sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Bosz...miejcie litośc, ja cały dzień tuptałam z nerw, bo dostępu do kąpa nie miałam, a Wy jeszcze trzymacie w niepewności sadyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie zszyję, bo Agduś mi zabrała. Ale poszylim z babami nowe i są w sam raz! Jutro idziemy prać je kijankami w rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 cześć jestem ale czuję się jak sowia wypluwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A ja jakby mnie pies z buda przeleciał , ale czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie zszyję, bo Agduś mi zabrała. Ale poszylim z babami nowe i są w sam raz! Jutro idziemy prać je kijankami w rzece. jak kijankami to do gwoździka się udać ma pełen staw kijanek hłe hłe... nie no, wim wim że nie o takie z ogonkiem chodzi no... aż tak bym się nie kompromitowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie zszyję, bo Agduś mi zabrała. Ale poszylim z babami nowe i są w sam raz! Jutro idziemy prać je kijankami w rzece. Masz ci los jak zgubisz w rzece to mów - jutro w Kostrzynie Odrą dopłyną pewnikiem ... - u nas wszystko na wiosnę wypływa, dobrze że wojny gangów się zakończyły bo nie tylko gacie pływały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 luuuudzie - Jaśko ... miejże litość .... ja chcę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie zszyję, bo Agduś mi zabrała. Ale poszylim z babami nowe i są w sam raz! Jutro idziemy prać je kijankami w rzece. "Drugi stopień w trzystopniowej skali ostrzeżeń hydrologicznych ogłosił Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej dla województw: dolnośląskiego, lubuskiego, pomorskiego, zachodniopomorskiego, kujawsko-pomorskiego, łódzkiego i wielkopolskiego. Jednocześnie - jak podaje IMGW - na tym terytorium utrzymują się temperatury dochodzące niekiedy do 30 stopni Celsjusza. W lubuskiem przewiduje się deszcze i burze, lokalnie także silne; wiatr w porywach do 90 km/h, miejscami opady gradu. IMGW przewiduje możliwe szkody w drzewostanie, utrudnienia w komunikacji, straty w uprawach rolnych, zakłócenia pracy urządzeń elektrycznych, a nawet uszkodzenia budynków czy zagrożenie życia powodowane uderzeniami piorunów. Najsilniejszy wiatr - o prędkości w porywach nawet do 110 km/h - może wystąpić w woj. zachodniopomorskim. Przewidywana wysokość opadu w czasie burz to 20-30 mm, lokalnie 40 mm." Depsia - przypnij te gacie mocno do sznurka, bo inaczej jutro wszystkie u mnie na pomidorach będą wisiały! I w czym będziecie skakały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja takie kapciuchy mam mogą być? http://4.bp.blogspot.com/_oYH-aY9Rivg/Sb5kxKqH8_I/AAAAAAAACA8/chIY77d1SdE/s320/filc-kapcie1.jpg ja bardzo chcę takie ..zachorowałam..i jeszcze lampe alladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Agduś, jak coś to łap albo pisz na priva do maksia - to jakoś złapiemy wspólnemi siłami ... Gacie nie igła w stogu siana, znajdo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Biore trzynastke na klate, coby dostępu nie blokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Uwaga, uwaga, najnowsza łaktualizacja 1. wiadomo że ja ... 2. Anoleiz (buty OK, są zamówienia na dodatkowe pary, daj znać czy dostępne w hurtowych ilościach, coby nie trza było zamiennie stosować ... ) 3. Kruela 4. mpb1971 5. sylvia1 6. jarkotowa 7. Piątka 8. DPS (gacie zamienne pokazać ! ) 9. sure 10. sharon 11. ewusia 12. Agduś 13. bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Depsia, dzisiaj z wiatrem przywiało mi białe pantalony, lekko w kroku rozdarte, z koronkami u nogawic. Nie Twoje przypadkiem? Od zachodu wiało... Jakby co, to przywieziemy w lipcu. Na razie przymierzyłam, jutro zeszyję tu i ówdzie i do prób ruszam. Przyda się trochę ruchu! Do tej pory motywacji nie mialam, o tak bez pantalonów to jakoś mi sie nie chciało. Póki co ćwiczyłam grę na kieliszkach (hep!). Coraz lepiej mi idzie, tylko zapasy w spiżarce (na razie barku się nie dorobiliśmy, ale jest miejsce wyznaczone pod niego) mocno stopniały (hep!). Nie mogę na Andrzeja chuchać, bo on, biedaczek, dyżur dzisiaj ma i trzeźwy musi być jako niemowlę. Ups... i się wydało... Musiałaś zaraz powiedzieć, że masz te gacie? No dobra, przywieziesz w lipcu, i tak nowe uszylim z babami, my wszystkiemu poradzimy. Dzisiaj zebranie Koła Gospodyń Wiejskich było i wymyślilim, coby na wójta najazd zrobić i oflagować się, żeby nam nową scenę w świetlicy naszej kazał zrobić. Będziem potem wić się na rurze od snopowiązałki. Może Paty zaprosimy, to nas jakichś wypasionych numerów nauczy. A tak w ogóle - Agduś, czy Ty mogłabyś tak głośno nie czkać? Film oglądam i nie słyszę dialogów od tego czkania. jak zaprosita to i lekcje pokazowe będą............odpowiednie wymachy bedziem ćwiczyć, wygięcia, odgięcia , skłony.............czkanie opanowac proszę, bo biust przy czkaniu faluje inaczej, znaczy podskakuje...........a .ma się spokojnie bujać..............zwiększać rozkołys biustu będziemy w raz ze wzrostem napięcia.......... różnych członków................ zespołu oczywiście.............pałki mają być sztywne..............perkusyjne ............to jest cały cykl i trzeba go dokładnie przećwiczyć.............Ziaba ma doświadczenie w falowaniu górnymi patryjami więc da nam małe wskazówki.............no dziołchy szykować się..............przybywam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts