maksiu 26.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Agduś, jak coś to łap albo pisz na priva do maksia - to jakoś złapiemy wspólnemi siłami ... Gacie nie igła w stogu siana, znajdo sie U mnie wiało przez jakąś godzinę, z czego z 10 minut naprawde mocno, a potem sie uspokoiło i by to było już to co miało nadejść pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wcale na sznurek nie dam, pod materac wsadze i będa schły pod materacem, jeszcze by faktycznie jakiś wiatr mi zabrał. Ja i tak cała w strachu o nasze "uprawy rolne" zagrożone, jak i zycie od piorunów. Et, jeszcze grad na to wszystko do kompletu... Cholera. A gacie na pranie czekają. Koronka mi się przybrudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 buty jak najbardziej mogę sfilcować kilka par, żeby nikt pożądliwie na moje nie spoglądał i nie rozpraszał się ściskając prawicę Komturową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A gacie na pranie czekają. Koronka mi się przybrudziła. a co ty w nich robila, że się przybrudziła, a ? Ty rano do spowiedzi leć od razu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 doczytałam zaległości z całego dnia uffale wy tu smażycie tych postów kochanipięknie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tia jak będzie tak wiało jak zapowiadają na twojej pogodzie to ja pewno przez 3 dni bez prądu będę może ja komu podam nr tel coby mi choć najważniejsze wieści podrzucił co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A ja jakby mnie pies z buda przeleciał , ale czekam dalej Nefcia a jak tam koza sąsiadów się czuje dzisiaj wyporzyczą Ci ją żeby pożarła wszystko na Twoich włosciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A ja jakby mnie pies z buda przeleciał , ale czekam dalej Nefcia a jak tam koza sąsiadów się czuje dzisiaj wyporzyczą Ci ją żeby pożarła wszystko na Twoich włosciach ? Nefer, ty weź fotkie strzel tej warszawskiej kozie, bo wiatr idzie od naszej strony, coby jej nie odwiało gdzieś na Ural ... no i może Komtur już oczy raczył otworzyć to może zerknie na foty i oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tia jak będzie tak wiało jak zapowiadają na twojej pogodzie to ja pewno przez 3 dni bez prądu będę może ja komu podam nr tel coby mi choć najważniejsze wieści podrzucił co? spoko, daj na priva nr komórki, bedzie serwis smsowy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tia jak będzie tak wiało jak zapowiadają na twojej pogodzie to ja pewno przez 3 dni bez prądu będę może ja komu podam nr tel coby mi choć najważniejsze wieści podrzucił co? podjade do Ciebie i Ci wydruki wrzucę do skrzynki (tylko tusz muszę zakupić ) mam nadzieję że u mnie prąd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ludzieeee!!! A co jak Jasiu nie ma Internetu??? Jak my spac pojdziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ludzieeee!!! A co jak Jasiu nie ma Internetu??? Jak my spac pojdziemy? no cóż dziś spać nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ludzieeee!!! A co jak Jasiu nie ma Internetu??? Jak my spac pojdziemy? Widzę że Jasiek jest na forum.. moze tym razem doczekamy sie wieści! :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 26.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jest zalogowany. Pisz, potem poczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jasiek zlituj się kochany, bo ja na jutro muszę oddać korektę tłumaczenia a nie mogę zacząć nawet ... plisssss Dziewczyna przeze mnie obronę pracy licencjackiej poleje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Depsia-ile Ci tych gaci zginęło bo i do mnie wiatr jakies przywiał ,śliczne czerwone w białe kropeczki.Jak Twoje oddam, jak nie to już nie wiem-może siostrzyczki z OIOMu robią konkurencyjną grupę Siostrzyczki-my was lubimy i podziwiamy ale prawo do pierwszego tańca ma niestety forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 odświezanie się zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 JASIEK! JASIEK! JASIEK! JASIEK! ... proponuję, żeby kobitki od kankana chwilowo zamienily się w czirliderki - tylko DPS-ka - ja Cię proszę, nie właź na samą górę piramidy, bo giry połamiesz i nas Sołtys udusi pierzyną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ludzieeee!!! A co jak Jasiu nie ma Internetu??? Jak my spac pojdziemy? Widzę że Jasiek jest na forum.. moze tym razem doczekamy sie wieści! :D m. Ale to juz bylo Troche jest i za chwile ni ma Go. Moze ma klopot z polaczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a ja nie widze Jaska zalogowanego może go coś wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts