malka 26.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 F5 juz mi się na klawiaturze wytarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a ja nie widze Jaska zalogowanego może go coś wywala No ja o tym wlasnie a Oni wciaz tylko o gaciach. Bez gaci to mozna spac ale jak tu spac bez wiadomosci dobrej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Depsia-ile Ci tych gaci zginęło bo i do mnie wiatr jakies przywiał ,śliczne czerwone w białe kropeczki.Jak Twoje oddam, jak nie to już nie wiem-może siostrzyczki z OIOMu robią konkurencyjną grupę Siostrzyczki-my was lubimy i podziwiamy ale prawo do pierwszego tańca ma niestety forum Galka jak w kropeczki, to moje, tylko skąd one u Ciebie skoro ja je głęboko w szufladzie trzymałam . Depesia ma z koronkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jest, nie ma, jest, nie ma....NARAŻASZ SIĘ! Naród w nerwach pazury ogryza... GADAJ!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Zespół KMF, pantalonowe tancerki i reszta publiki czeka ... .. a dyrygenta niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Szef mnie jutro zrówna z podłogą jak znowu przyjdę nie wsypany.. no cóż... taka karma :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Galka jak w kropeczki, to moje, tylko skąd one u Ciebie skoro ja je głęboko w szufladzie trzymałam . Depesia ma z koronkami. A nie mowilam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no jak tu isć spać JASIEK?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Galka jak w kropeczki, to moje, tylko skąd one u Ciebie skoro ja je głęboko w szufladzie trzymałam . Depesia ma z koronkami. A nie mowilam?! Żelcia, bo te nasze gacie to strasznie ważny rekwizyt kankanowy jest no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 26.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam, wróciłem ze szpitala i mam nowe, dobre wieści, wybaczcie że tak późno ale Bonetka nie pozwoliła mi napisać zanim nie zjem pysznego jedzonka.Pewnie ma rację bo może zasłabł bym przy klawiaturze?Postępy Komtur zrobił ogromne o ostatniej mej wizyty:1. Przywitał mnie otwartym okiem (czuwać trza kto do komnaty wchodzi i czy aby na pewno się pokłonił);2. Uśmiecha się (rad z widoku synowego widać);3. Potrafi zaciskać rękę (jakże to tak syna inaczej powitać niźli prawicy uściskiem). Wszystkie wyżej wymienione gesty, kurtuazyjnymi zwane wykonał ochoczo i z pełną świadomością, Łoże niestety siły z Taty wysysa, bo słaby jeszcze, ale do sprawności umysłowej (dowcip zacny, synowy docenia i uśmiechem kwituje) oraz fizycznej powraca. Nadzieję żywić trzeba, iż działania cyrulików z olsztyńskiej twierdzy pozwolą na szybki do pełni sił powrót. Pożegnanie bez uścisku dłoni obyć się również nie mogło, Postów z forum (całości rad nierad nie byłem w stanie w jeden dzień przeczytać) wysłuchał z zaciekawieniem, co poniektóre pomysły kwitując uśmiechem lub brwi uniesieniem. Kolejne wieści przyniosę w dniu jutrzejszym, gdy ponownie dane mi będzie z Ojcem mym dyskusję (no dobra monolog bardziej) przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 hurrrrrrrraaaaaaaaaaa Jasiek! dawaj ryjek, niech Cię ucałuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Żelcia, bo te nasze gacie to strasznie ważny rekwizyt kankanowy jest no I tak nie dojdziecie czyje to sa, te w kropki.., no bo kropki mogly sie po drodze przypaletac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No i widzisz! DA SIĘ!Teraz mogę już spokojnie iść spać. Jest dobrze!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ''-Jaśku-boj się Boga-nareszcie jesteś'' (sami swoi) radość,radość i jeszcze raz radość,trza Cię uściskać za takie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 barrrrrdzo dobrze, barrrdzo .... no sie wreszcie doczekałam ... to teraz moge iść spać spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ha ! To lubiem Tomek, jesteś Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To teraz spokojnie mogę zmykać do łóżka. Jasiek, dzięki za zdanie relacji.Wszystkim życzę spokojnej nocy.Jutro oczywiście będę też wyczekiwać dobrych wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Prawdziwy Twardy Rockendrolowiec .... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jasiek miód na nasze serca lejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts