joola 26.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No kamień z serca Neferka szykuj się do śpiewania! Kankanówny szykujcie się do Kankana! Wyprawimy Tomkowi urodziny, że HO HO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jaśku niech ci ziemia lekką będziea Bozia w dzieciach wynagrodzi idę spać spokojna o Tomkowe zdrówko Tomku kochany jesteś !!!Bardzo się cieszę z tych nowin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jasiek mordo ty moja.... (parafrazując pewną reklamę) alez cudowne wieści... aż się gęba sama śmieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No Jasiek!!! brawo brawo brawo... Dwa pierwsze dla Komtura, ostatnie dla Ciebie No Tomek... nie ma lekko, musisz na jutro obmyślić coś nowego, co by jeszcze większe wrażenie na braci forumowej zrobiło A na serio... to zdrowiej w jeszcze lepszym tempie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No kamień z serca Neferka szykuj się do śpiewania! Kankanówny szykujcie się do Kankana! Wyprawimy Tomkowi urodziny, że HO HO! Gotowa jestem , gotowa, gotowa :) KOMTUR - nie ściemniaj tylko ruszaj się z tego wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ale fajne wieści od komtura albo Jaśka to ja za jeszcze lepsze info Żuberka wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 26.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no.... inaczej być nie mogło... Nacisk na wyzdrowienie ze strony opini publicznej był zbyt duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wieści zacne! Brawo Tomek! Szabla w dłoń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jaaaasiuuuu Słońce Ty Nasze, no uściskam Cię kiedyś osobiście!!!!! J Dzięki, dzięki, dzięki http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200810061428/content_12896_prev.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W końcu doczekałam się Jasiek dzięki wielkie i racja to, że najpierw musiałeś się dobrze posilić by taka relację nam wszystkim tu zdać. Najważniejsze, że do sprawności umysłowej powraca, bo o fizyczną to już zadbają rehabilitanci i z dnia na dzień silniejszy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Żelcia, bo te nasze gacie to strasznie ważny rekwizyt kankanowy jest no I tak nie dojdziecie czyje to sa, te w kropki.., no bo kropki mogly sie po drodze przypaletac... Gacie to nie muchomor, z którego można kropki zdrapać ( i dać teściowiej) Ja tam swoje gacie poznam. W kropki som moje. Depsia ma koronkowe, Paty z czerwonymi haftkami czy jakoś tak. Ziaba gaci nie ma, bo ona górne partie będzie eksponować to i galoty jej niepotrzebne, ale jakby kto był zgorszony, to ja jej po starej znajomości gacie z RW załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Żelcia, bo te nasze gacie to strasznie ważny rekwizyt kankanowy jest no I tak nie dojdziecie czyje to sa, te w kropki.., no bo kropki mogly sie po drodze przypaletac... Gacie to nie muchomor, z którego można kropki zdrapać ( i dać teściowiej) Ja tam swoje gacie poznam. W kropki som moje. Depsia ma koronkowe, Paty z czerwonymi haftkami czy jakoś tak. Ziaba gaci nie ma, bo ona górne partie będzie eksponować to i galoty jej niepotrzebne, ale jakby kto był zgorszony, to ja jej po starej znajomości gacie z RW załatwię mam oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie no.. jak tak dalej będzie, to się do zespołu zapiszę! (a, teraz doczytałam resztę wątku, tak szybko postów przybyło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wzruszyłam się i taka wzruszona pójdę spać. Tomku, nawet nie wiesz ile nam radości sprawiają takie wiadomości Przed snem zajrzę jeszcze do KK, stany magazynowe sprawdzić, bo czytam, że Jamles Żuberkiem świętuje, ciekawe czy pamiętał by w zeszycik to wpisać Dobrej nocy życzę całej Komturowej Rodzinie, Oiomkom i Forumkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 kurcza twarza, no... się doczekałam można spokojnie zasnąć będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 26.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Chwilunia , chwilunia .....a gdzie ja na tej liście jezdem hę? listunia to se moze być ale zmodyfikowana 0 .bonetka 1. wiadomo że ja ... 2. Anoleiz 3. Kruela 4. mpb1971 5. sylvia1 6. jarkotowa 7. Piątka 8. DPS (tylko zszyj te gacie, ja cię proszę kochana ) 9. sure 10. sharon no i czto mi zrobita ? chyba że mnie złapieta pasi czy nie pasi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I to jest to co chciałam usłyszeć Tomaszku, kawał Komtura z Ciebie, i tak trzymaj Ekipo Oiom-u, juz wiecie z kim macie do czynienia, więc ładnie nam sie Tomeczkiem opiekowac proszę, bo jak tam wpadniemy krokiem kankana...to......to.......to... .no kurna nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Chwilunia , chwilunia .....a gdzie ja na tej liście jezdem hę? listunia to se moze być ale zmodyfikowana 0 .bonetka 1. wiadomo że ja ... 2. Anoleiz 3. Kruela 4. mpb1971 5. sylvia1 6. jarkotowa 7. Piątka 8. DPS (tylko zszyj te gacie, ja cię proszę kochana ) 9. sure 10. sharon no i czto mi zrobita ? chyba że mnie złapieta pasi czy nie pasi ? Bonetka, małpo ty jedna ... ok, daruję, bo karmisz Komturowego synowca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Żelcia, bo te nasze gacie to strasznie ważny rekwizyt kankanowy jest no I tak nie dojdziecie czyje to sa, te w kropki.., no bo kropki mogly sie po drodze przypaletac... Gacie to nie muchomor, z którego można kropki zdrapać ( i dać teściowiej) Ja tam swoje gacie poznam. W kropki som moje. Depsia ma koronkowe, Paty z czerwonymi haftkami czy jakoś tak. Ziaba gaci nie ma, bo ona górne partie będzie eksponować to i galoty jej niepotrzebne, ale jakby kto był zgorszony, to ja jej po starej znajomości gacie z RW załatwię mam oddać? Eeee no jak Ci się podobają to...nie noo zatrzymaj je sobie. Ja mam jeszcze kilka par spoko. W razie czego będzie mi raźniej na tym stole tańcować jak we dwie w tych gaciach wystąpimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I to jest to co chciałam usłyszeć Tomaszku, kawał Komtura z Ciebie, i tak trzymaj Ekipo Oiom-u, juz wiecie z kim macie do czynienia, więc ładnie nam sie Tomeczkiem opiekowac proszę, bo jak tam wpadniemy krokiem kankana...to......to.......to... .no kurna nie wiem co to zaśpiewacie jak wam nasza orkiestra zagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts