joola 26.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pozdrawiamy OIOM w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 machamy ładnie łapką do wszystkich członków OIOMu coby się nie zrażali i dalej opiekowali się naszym Komturem jak najlepiej potrafią a dla Jaśka normalnie stosy uścisków za taakie wiadomości ech... jak to miło coś pozytywnego na koniec dnia usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W razie czego będzie mi raźniej na tym stole tańcować jak we dwie w tych gaciach wystąpimy. Idźta spać wreszcie, przestańta juz tańcowac, bo jutro trza do roboty wstac , niecnoty jedne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jakie super wiadomości przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wieści coraz lepsze Pozdrowienia dla Tomka i całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale fajnie!!! Tomku! Chciałabym Cię wyściskać i pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Proszę przekazać storczyki ode mnie personelowi OIOM w Olsztynie - dziękuję :) http://www.kobieta.byc.pl/graphics/cymbidium1_45cc647638257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Super wieści Fantastyczne niusy na koniec dnia.A skoro występ za pasem to lecę ćwiczyć tę swoją grę wstępną .....popróbuję na mężu - nie ma wyboru chłopak bo to w słusznej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Super wieści Fantastyczne niusy na koniec dnia.A skoro występ za pasem to lecę ćwiczyć tę swoją grę wstępną .....popróbuję na mężu :wink: - nie ma wyboru chłopak bo to w słusznej sprawie Dobrosia dla mężczyzny gra wstępna, to pół godziny żebrania Hrabia woła Jana: - Janie, proszę przeprowadzić grę wstępną z Hrabiną, ja jeszcze poczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 26.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Asiulka ha ...tra la la ...... trza się umieć ustawić nie ? ......frontowo...frontowo Wy to Stara Gwardia a ja to nowa facjatka ps. a z Jasieczkiem sciskac to na razie też tylko ja się mogę no jak , przeprowadzata się blizej Zamczyska ? czy na przedpolu dalsym zostajeta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 joola dlatego w tak słusznej sprawie zacznę pracę od podstaw i reedukację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W razie czego będzie mi raźniej na tym stole tańcować jak we dwie w tych gaciach wystąpimy. Idźta spać wreszcie, przestańta juz tańcowac, bo jutro trza do roboty wstac , niecnoty jedne ! Ja po takich dobrych wiadomościach miałam już wizję próby generalnej; Jak już uścisną wszyscy prawice zafalowały nagle spódnice zafalowały,zafurkotały gołe kolana światło ujrzały tak wywijały ,tak tańcowały w powietrzu czyjeś gacie latały szpagat nie wyszedł-a to ci bida zamiast szpagatu jest piramida braw nie czekały...już poleciały... poleciały dalej trenować żeby wstydu nie było ,nie ma żadnego spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ... ... choć dziś rano zauważyłem, że ... kilka już "wyżartych" Chyba nie sądzisz, że Tomek po cichutki wpadł na moment, wyżarł i wrócił potulnie do ciepłego łóżeczka w otoczeniu wianuszka pielęgniarek??? ... ... po ostatnich informacjach od Johnzee'ego, zaczynam mieć wątpliwości ... ... ale do sprawności umysłowej (dowcip zacny, synowy docenia i uśmiechem kwituje) oraz fizycznej powraca. ... ... ... no chyba sił fizycznych Komturowi nie przybywa od glapienia się na pielęgniarki (nawet najładniejszych - pozdrowienia przesyłam) ? John ... nadawaj dalej na tej samej częstotliwości i w tym zakresie (no i sprawdź jak daleko jeszcze Ojcu do machania grillowym pędzelkiem) Pozdróweczka dla Całej Waszej Rodzinki i dla Wszystkich innych też ... zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 26.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I ja z uśmiechem mogę się oddalić skoro takie dobre wieści. Drogi Komturze wracaj szybko do sił, a my nadal, ale ze zdwojoną energią posyłamy Ci dobre fluidy niczym witaminki, albo co lepszego jeszcze...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dopisać mnie proszę do tego ściskania prawicy!!!!!! Idę spać, od tego furkotu gaci i spódnic zakręciło mi się w głowie... Pozdrawiam personel OIOM-u!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Uffff... wreszcie przebrnęłam... ale warto było!!Tomek!! Super jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tomku ... jesteś Twardym facetem Masz jeszcze sporo do zrobienia ... Dobrze wiesz, ze wszystko zależy od Ciebie ... a ode mnie gra w orkiestrze ... tatarata .. od jutra samigrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.05.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wracaj szybko do zdrowia , Tomku.......lato juz za rogiem czeka , a wraz z latem czeka rzeka , slonce , piekna pogoda , kwiaty, drzewa, wino , rybki i syreny czyli piekne dziewczyny w letnich sukienkach...... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nooossszz kurna jak to fajnie pojsc sleeepoffac spokojniejszym i radosnym )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2009 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A gacie na pranie czekają. Koronka mi się przybrudziła. a co ty w nich robila, że się przybrudziła, a ? Ty rano do spowiedzi leć od razu ... Ehe, pójdę dopiero jak rower nowy kupię. Ostatnio proboszcz sąsiadce kazał oblecieć kościół tyle razy, ile razy zgrzeszyła, to ja lepiej najpierw ten rower... A wczoraj się nie doczekałam, burza szła już, neta mi wywaliło. Pieruny były takie, że okolica w posadach drżała, a waliły tak gęsto, że jasno było cały czas jak w dzień. Tak mówi Sołtys, bo ja spałam jak niemowlę... Dobrze, że niektóre duszyczki to dobre są na forumie i wezmą zadzwonią do człowieka i powiedzą, co i jak. Brazunia, dziękuję Ci, kochana, dzięki Tobie taka spokojna poszłam spać i spałam martwym bykiem nawet w tę straszną burzę, z czego zadowolona jestem niesłychanie, bo w takie burze to ja niepewnie bardzo się czuję. Teraz u nas już całkiem spokojniutko, jest bardzo ciepło i pada fajny deszczyk majowy, będzie wszystko rosło, aż miło. Doktorom i personelowi OIOM-u chciałam bardzo serdecznie podziękować za taką dobrą opiekę nad naszym Komturem kochanym!!! Dziękujemy Wam, Kochani!!! http://www.ekspreskwiatowy.pl/shop/product/index/name/public/upl/products/192-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts