DPS 27.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cudne wieści idą z Olsztyna, oby tylko takie i tylko coraz szybciej! Furda gacie, będę chórki Neferce robić, mogę tańczyć nawet w cudzych gaciach, ważne, że Komtur nasz do przebudzenia idzie!!! Jasiek - jak Ty fajnie piszesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 27.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Piękne nowe wieści dziś przynoszę Wam drodzy forumowicze.Dzisiaj pewna pielęgniarka wpadła na pomysł zacny: leży tak Komtur od dni niezliczonych, trza by odrobinkę posiedział (łózko w regulacją takową, z napędem elektrycznym wyposażone zostało), pomyślała chwilę czy przeciwwskazań jakich nie ma i łoże komturowe w fotel zamieniła. Początkowo taka zmiana nie przypadła Ojcu do gustu ale po kilku chwilach rad był ze zmiany. Oczy otworzył i po zgromadzonych rozejrzał się z zaciekawieniem, uśmiechem obdarzył zarówno personel jaki mą skromną osobę. Powiedzieć muszę, że wyglądał w tej pozycji godnie. Widać oczy łatwiej otwierają się w pozycji siedzącej, bo długo trzymał powieki otwarte. Kolejna z medycznego punktu widzenia, ważniejsza jest taka wiadomość, że tata niebawem ma szanse na przeniesienie do innego szpitala, na oddział neurologii (albo coś w tym stylu), dzisiaj badał go neurochirurg i bardzo był zadowolony z wyników. Rana pooperacyjna goi się bardzo dobrze, dzisiaj gruby opatrunek z gazy, przymocowany do głowy za pomocą plastrów i siatki wyglądającej jak kabaretka powędrował do kosza a w jego miejsce wylądował plaster, odrobinę tylko większy niż te znane z domowych/samochodowych apteczek. Tata wraca do zdrowia wielkimi krokami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Codzień coraz lepsze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu! (poza wszystkim naprawdę już czas, zlot niedługo ) To znakomicie, naprawdę znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 27.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kochana Rodzino Komturka życzenia będa jutro od samego rana napływać z kraju i zza wiekiej wody ale My Brać Forumowa w osobie tutaj sługi unizonej bonetki ..na razie słodkości przekazuje na Wasze Czcigodne Ręce żeby odpowiednio ten tort dla Jubilata przygotować o fajewerki się postarać , świeczki powtykać itd. Tort jest pyszny i na to moje słowo daję ( bo ja cisteczkowa osóbka i na słodkościach się znam ) http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.20.jpg ps. Jasiek jak czytasz to zadzwoń ( jakbyś wracał do Komturiii to byś wskoczył do mnie .i go zabrał ...jesli nie będziesz dzwonił do g.21 ...sama zadzwonię ....wolałabym dzisiaj bo jutro może mnie nie być .( mam gosci i zakupy itd ...) . Komturku GRATULUJĘ i ogromnie się CIESZĘ ...jutro spokojnie na siedząco gości można przyjmować ( Jesiek napisał jak pisałam akurat i nie widziałam tego postu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 27.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Super wiadomość !!!Zdrowiej Komturze jak najszybciej A ja zdrowie poświęcając (bo pić nie mogę) dziś za dotychczasowe i dalsze postępy Komturowe szklaneczkę szlachetnego trunku wypiję. PozdrawiamYa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tort piękny, ale wieści jeszcze lepsze! Pozdrowienia niech przyjmie Komtur Siedzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Wspaniała wiadomość, na siedząco znacznie godniej komtur sposobić się będzie do jutrzejszych uroczystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 27.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ależ wieści , teraz już będzie tylko lepiej, Panie Tomku pozdrawiam bardzo serdecznie, w kolejkę do ściskania prawicy się nie pcham, bom niegodna (za młoda........... stażem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bardzo się cieszę, że Tomkowi coraz lepiej ... choć dziś w wielkim smutku jestem pogrążony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jaśku.. nawet nie masz pojęcia jak bardzo uradowały mnie te wieści które parę chwil temu przekazałeś, z dnia na dzień kolosalne postępy. Tomku... powtórzę się, ale brawo brawo brawo!!! Nadal śląc do Ciebie dobrą energie gratuluję doskonałych postępów leczenia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no Tomeczku, jesteś WIELKI bardzo, bardzo się cieszę bonetka wspaniały tort będzie Tomek godnie gości podejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cudniste wieści, poprosimy więcej takich, z 5 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bardzo się cieszę, że Tomkowi coraz lepiej ... choć dziś w wielkim smutku jestem pogrążony. Tomuś wraca do zdrowia lae Chefu - dla każdego tu ukojenie jest do dostania... Co sie podziało ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 aż mi łza radości i zruszenia popłynęła po policzku Tak się cieszę - ueforia w sercu zagościła i pomysleć że takie emocje wzbudza we mnie człowiek którego na oczy nie widziałam ale tyle słów pochlebnych od Niego przeczytałam, że bliskośc czuję mimo odległości, i mam nadzieję i głęboka wiare że nadejdzie szybko ten czas kiedy będę mogła Tomkowi uścisnąć dłoń. Czekam na ten moment z modlitwą i nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No i jak tu nie ryczeć?! Wiadomości piękne (proszę ucałować Panią pielęgniarkę )!No i ten tort!!!!!! Bonetka jesteś cudowna osoba! Tomku, wiedziałam, ze jesteś wyjątkowym i wspaniałym człowiekiem, ale jak czytam ten wątek to codziennie przekonuje się na nowo, ze jesteś wspanialszy niż nawet sobie mogę wyobrazić. Te wszystkie posty, Ci wszyscy ludzie tutaj piszący potwierdzają to każdym słowem, każdym czynem. Naprawdę Wielki musi być człowiek który zapracował sobie na tyle wspaniałych przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No i jak tu nie ryczeć?! Wiadomości piękne (proszę ucałować Panią pielęgniarkę )! No i ten tort!!!!!! Bonetka jesteś cudowna osoba! Tomku, wiedziałam, ze jesteś wyjątkowym i wspaniałym człowiekiem, ale jak czytam ten wątek to codziennie przekonuje się na nowo, ze jesteś wspanialszy niż nawet sobie mogę wyobrazić. Te wszystkie posty, Ci wszyscy ludzie tutaj piszący potwierdzają to każdym słowem, każdym czynem. Naprawdę Wielki musi być człowiek który zapracował sobie na tyle wspaniałych przyjaciół. dlatego właśnie forum jest fenomenem bo człowiek człowiekowi jest tu blizszy blizszy niż niejeden członek rodziny bądź osoba z grona znajomych/przyjaciół, Tomek będzie miał co czytać jak dadzą mu juz kompa na kolana a ile odpowiedzi będzie musiał udzielić, ile radości z nami dzielić - oj żeby go tylko palce od klikania nie rozbolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Szefie, nie chcę być niedelikatny i wchodzić w cudze życie w butach, ale jeśli możesz to ulżyj sobie, pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Szefie, nie chcę być niedelikatny i wchodzić w cudze życie w butach, ale jeśli możesz to ulżyj sobie, pomożemy po to tu jesteśmy ale oczywiście nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Oj Tomek, Tomek - to Ty musiałeś nas tak w niepewności trzymać aż do wigilii Twoich urodzin ??? No lanie Ci się należy chłopie ... ale i tak się cieszę nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts