Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Cudne wieści idą z Olsztyna, oby tylko takie i tylko coraz szybciej! :D :D :D

Furda gacie, będę chórki Neferce robić, mogę tańczyć nawet w cudzych gaciach, ważne, że Komtur nasz do przebudzenia idzie!!! :D :D :D

Jasiek - jak Ty fajnie piszesz!!! :D

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne nowe wieści dziś przynoszę Wam drodzy forumowicze.

Dzisiaj pewna pielęgniarka wpadła na pomysł zacny: leży tak Komtur od dni niezliczonych, trza by odrobinkę posiedział (łózko w regulacją takową, z napędem elektrycznym wyposażone zostało), pomyślała chwilę czy przeciwwskazań jakich nie ma i łoże komturowe w fotel zamieniła. Początkowo taka zmiana nie przypadła Ojcu do gustu ale po kilku chwilach rad był ze zmiany. Oczy otworzył i po zgromadzonych rozejrzał się z zaciekawieniem, uśmiechem obdarzył zarówno personel jaki mą skromną osobę. Powiedzieć muszę, że wyglądał w tej pozycji godnie. Widać oczy łatwiej otwierają się w pozycji siedzącej, bo długo trzymał powieki otwarte.

Kolejna z medycznego punktu widzenia, ważniejsza jest taka wiadomość, że tata niebawem ma szanse na przeniesienie do innego szpitala, na oddział neurologii (albo coś w tym stylu), dzisiaj badał go neurochirurg i bardzo był zadowolony z wyników. Rana pooperacyjna goi się bardzo dobrze, dzisiaj gruby opatrunek z gazy, przymocowany do głowy za pomocą plastrów i siatki wyglądającej jak kabaretka powędrował do kosza a w jego miejsce wylądował plaster, odrobinę tylko większy niż te znane z domowych/samochodowych apteczek.

Tata wraca do zdrowia wielkimi krokami!!!

Kochana Rodzino Komturka

życzenia będa jutro od samego rana napływać :D z kraju i zza wiekiej wody ale My Brać Forumowa w osobie tutaj sługi unizonej bonetki ..na razie słodkości przekazuje na Wasze Czcigodne Ręce żeby odpowiednio ten tort dla Jubilata przygotować o fajewerki się postarać , świeczki powtykać itd.

Tort jest pyszny i na to moje słowo daję ( bo ja cisteczkowa osóbka i na słodkościach się znam :) )

http://www.fulereny.blink.pl/mum/c.20.jpg

ps. Jasiek jak czytasz to zadzwoń ( jakbyś wracał do Komturiii to byś wskoczył do mnie .i go zabrał ...jesli nie będziesz dzwonił do g.21 ...sama zadzwonię ....wolałabym dzisiaj bo jutro może mnie nie być .( mam gosci i zakupy itd ...) .

Komturku GRATULUJĘ i ogromnie się CIESZĘ ...jutro spokojnie na siedząco gości można przyjmować :D

( Jesiek napisał jak pisałam akurat i nie widziałam tego postu )

Jaśku.. nawet nie masz pojęcia jak bardzo uradowały mnie te wieści które parę chwil temu przekazałeś, z dnia na dzień kolosalne postępy.

Tomku... powtórzę się, ale brawo brawo brawo!!!

Nadal śląc do Ciebie dobrą energie gratuluję doskonałych postępów leczenia

m.

aż mi łza radości i zruszenia popłynęła po policzku :oops:

Tak się cieszę - ueforia w sercu zagościła i pomysleć że takie emocje wzbudza we mnie człowiek którego na oczy nie widziałam ale tyle słów pochlebnych od Niego przeczytałam, że bliskośc czuję mimo odległości, i mam nadzieję i głęboka wiare że nadejdzie szybko ten czas kiedy będę mogła Tomkowi uścisnąć dłoń.

Czekam na ten moment z modlitwą i nadzieją

No i jak tu nie ryczeć?!

Wiadomości piękne (proszę ucałować Panią pielęgniarkę )!

No i ten tort!!!!!!

Bonetka jesteś cudowna osoba!

Tomku, wiedziałam, ze jesteś wyjątkowym i wspaniałym człowiekiem, ale jak czytam ten wątek to codziennie przekonuje się na nowo, ze jesteś wspanialszy niż nawet sobie mogę wyobrazić. Te wszystkie posty, Ci wszyscy ludzie tutaj piszący potwierdzają to każdym słowem, każdym czynem.

Naprawdę Wielki musi być człowiek który zapracował sobie na tyle wspaniałych przyjaciół.

No i jak tu nie ryczeć?!

Wiadomości piękne (proszę ucałować Panią pielęgniarkę )!

No i ten tort!!!!!!

Bonetka jesteś cudowna osoba!

Tomku, wiedziałam, ze jesteś wyjątkowym i wspaniałym człowiekiem, ale jak czytam ten wątek to codziennie przekonuje się na nowo, ze jesteś wspanialszy niż nawet sobie mogę wyobrazić. Te wszystkie posty, Ci wszyscy ludzie tutaj piszący potwierdzają to każdym słowem, każdym czynem.

Naprawdę Wielki musi być człowiek który zapracował sobie na tyle wspaniałych przyjaciół.

dlatego właśnie forum jest fenomenem bo człowiek człowiekowi jest tu blizszy blizszy niż niejeden członek rodziny bądź osoba z grona znajomych/przyjaciół,

Tomek będzie miał co czytać jak dadzą mu juz kompa na kolana a ile odpowiedzi będzie musiał udzielić, ile radości z nami dzielić - oj żeby go tylko palce od klikania nie rozbolały :wink: