cieszynianka 31.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzięki! Poszukam. Wprawdzie Castoramy koło mnie nie ma, ale może w innych tego typu marketach. Na pewno powinna mieć to firma sprzedająca drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 01.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 My zamawiając drzwi od razu poprosiliśmy o wymianę zawiasów na srebrne satynowane (oczywiście za dopłatą ), bo w oryginale wszystkie zawiasy były jakby miedziane. A chcieliśmy by wszystko ze sobą pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 01.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.klamki-drzwiowe.pl/oferta/produkt/216/alfa-klamki-z-kwadratowym-szyldem-nikiel-satyna.html my mamy takie i jestesmy bardzo zadowoleni , wyglada bardzo elegancko i poki co kazdy odwiedzajacy zwrocil na nie uwage pytajac gdzie kupilismy takie eleganckie klameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 20.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 wyciągam. Jakie marki klamek polecacie? Tupai, VDS, Domino itd. Firm co nie miara, co warto, a czego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.12.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wyciągnąłem taą fotkę. Firmę nawet kiedyś polecałem, ale dziś koleżanka dzwoniła do mnie z problemem, bo ma u swojego klienta coś podobnego.. a firma jej odpisała ze agresywnie używała klamki.. no szlag człowieka może trafić!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaRoo 07.03.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ciekawe nowoczesne, ale z duszą gałki i sa też dla tych co lubią konkretne ackcenty kolorystyczne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakira 27.06.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcioszka 12.11.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 WitamJadę dzisiaj zamówić klamki i mam szybkie pytanie, czy do drzwi Pol Skone będzie pasować każda klamka z internetu, np firmy Metal-Bud lub Gamet czy najbezpieczniej zamówić klamkę tam gdzie drzwi? Klamki ze sklepów internetowych są tańsze i jest większy wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.11.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam Jadę dzisiaj zamówić klamki i mam szybkie pytanie, czy do drzwi Pol Skone będzie pasować każda klamka z internetu, np firmy Metal-Bud lub Gamet czy najbezpieczniej zamówić klamkę tam gdzie drzwi? Klamki ze sklepów internetowych są tańsze i jest większy wybór... Będzie, ale zapytaj sprzedawcę czy Ci ja zamontuje(i ew. za ile), bo dla mnie Metalbud to najtańsza chińszczyzna i nie dałbym na nią gwarancji. Klamki w sklepie internetowym są rozbite na części, tzn. oddzielnie się kupuje klamkę a dodatkowo rozetkę na klucz. Podsumuj sobie a wtedy zwykle cena przestaje tak odbiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcioszka 12.11.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 finlandia dziękuję za odpowiedź, znalazłam klamkę X-TUBE QR1 producenta Roothkin w Pol Skone w bardzo podobnej cenie do tej ze sklepu internetowego więc klamki zakupię w Pol Skone, nie będzie problemu ani z rozmiarem ani z montażem:) Swoją drogą jak ktoś szuka niedrogich, nowoczesnych klamek polecam przejrzeć te firmy Roothkin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcioszka 13.11.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jednak po przeczytaniu wszystkich wątków zaczęłam się zastanawiać nad klamką TUPAI 2002Q ale nie jestem pewna jednej rzeczy. http://handles.pl/produkt/klamka-tupai-2002q-16-szyld-kwadratowy-stal-nierdzewna-inox-image-qrhttp://handles.pl/produkt/tarczka-wc-808q-16-stal-nierdzewna Czy klamka z dopiskiem ze stali nierdzewnej INOX będzie w tym samym kolorze co dolna rozeta WC?Czym się różni TUPAI ze stali nierdzewnej od TUPAI ze stali nierdzewnej INOX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulaja70 01.06.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) W poprzednim mieszkaniu miałam klamki okrągłe i osobiście nie polecam. Są niewygodne a co za tym idzie bardzo niepraktyczne (przynajmniej dla mnie). Gdy urządzałam nowe lokum zamówiłam zwykłe klamki na stronie MODEROWANO. Jestem z nich bardzo zadowolona. Widziałam, że w ofercie sklepu są też okrągłe więc jeśli zależy Ci koniecznie na takim typie, to też coś tam znajdziesz dla siebie Edytowane 1 Czerwca 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum. Jesteś zadowolona - pokaż zdjęcie swoich klamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzastin 30.01.2016 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Z czego powinna być zrobiona klamka, żeby się nie ścierać? Lepsza będzie taka z niklu szczotkowanego czy stali nierdzewnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 31.01.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Najlepiej z jednorodnego materiału ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 02.02.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jaką macie albo jaką byście dali klamkę do białych drzwi wewnętrznych. Chodzi mi o to czy satynową czy chromową? Drzwi są w typie nowoczesnym (drewniane malowane z 5 wąskimi szybkami mlecznymi, bezprzylgowe) i wnętrze też takie będzie. Ja chciałam klamki chromowe (bo takie będą m.in. baterie, uchwyty itd.), ale dziś usłyszałam, że lepiej będą wyglądać satynowe. No i mam dylemat... Może pomożecie mi go rozstrzygnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 na satynowej nie będzie tak widać śladów dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 02.02.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Tak myślałam, że połączysz wątki Na chromowej też nie widać odcisków, tylko musi być ze stali jakiejśtam (nie pamiętam nazwy). Dlatego odciski nie są dla mnie argumentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2016 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 skoro chcesz chrom, to nikt cię nie przekona do satyny. Kupuj chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 03.02.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Bardziej jestem przekonana do chromu, to fakt, ale się waham, mimo to. Myślałam, że może ktoś napisze argumenty przemawiające na korzyść satyny, albo że do takich drzwi chrom bardziej pasuje. Sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 przecież nikt nie wie , jakie masz drzwi, bo zdjęć pomieszczenia z drzwiami nie wstawiłaś. Co najwyżej możesz pooglądać zdjęcia producenta drzwi - jakie klamki umieścił w materiałach reklamowych tego modelu.Ja u siebie mam satynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts