Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

głupia, bezmyślna...co ze mnie za matka?

Paulka

Recommended Posts

Straszne :-?

Na moim przedszkolnym dniu matki (nawet mi sie udało byc :wink: ) największym trudem było nauczenie wiersza 7 latka z lekkim upośledzeniem (upraszczam - chłopiec nie ma orzeczenia psychologa, bo go rodzice nie chcą zbadac - ale tak dla zrozumienia sprawy)

Wiersz składał sie z 12 wyrazów! a on tak powiedział tylko 8, ale z żadnym sie tak nie umęczyłam jak z nim.

A jednak nie wyobrażam sobie, by KTÓREKOLWIEK z dziedzi nie wypowiedziało JAKIEJKOLWIEK kwesti w taki dzień.

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O rany jestes głupią i bezmyslną i wyrodna matką.

Zupełnie sie nie nadajesz na przedszkolankę.

Idę sie powiesic...

PS. Nie ma zawodu: "przedszkolanka"

A tam wieszać :D

Nawet nie wiesz ile razy Rodzicielka zapomniała mnie do przedszkola zabrać, odebrać albo zapomniała ile mam lat gdy w aptece kupowała mi witaminy.

Jakoś przeżyłem, trzydziestki dobiegam a z Rodzicielką kontakt mam genialny :D:D:D

Zupełnie bym się na Twoim miejscu nie przejmował zbytnio tym bardziej, że dziecko Twoje emocji żadnych większych nie okazało jak wyczytałem :):):)

W końcu pracujesz, masz pewnie małża albo TŻ, dom na głowie, zakupy do zrobienia, dziecko i jeszcze pamiętać musisz o firdygałach różnych. Toż to by się robot w tym pogubił :lol:

Srajcie co chcecie!

Odchowanych mam starszaków na studiach już.

Dzisiaj młody miał w przedszkolu free super grill.

Spózniłem sie 10 min, ale jak mieli występ z cymbałkami, rozglądał, zaglądał..........

Smutny był i rozkojarzony do momentu aż mnie w tłumie zauważył.

Od razu banan, inny............

Nie wolno zapominać, olać codzienność i bezwzględnie pokazać jak jest ważny.

A jeżeli kogokolwiek zaboli inna prawda?

No cóż.

Wnioski wyciągaj, zadbaj, ale bądź,

Rodzixce podchodzili i zabierali z krzesełek pociechy.

Mój i jeden obok.

Gdybyście widzieli mine młodego i kumpla - gwarantuję że kto mądry - nigdy by nie pozwolił na powodowanie miny u dziecka którego nikt nie ogląda i nie zaglada na niego.

Tyle.

Pozdrawiam