slawko333 24.10.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 moim zdaniem dawanie szpilki na zewnątrz to jakby dac w balkonie zbrojenie dolem,w projekcie mam dwie szpilki polaczone ze sobą i zabetonowane, murlata dokrecona jest ceownikiem i chyba tak zrobie trochę więcej roboty ale pewniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 09.04.2020 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 A ja proponuje dwie szpilki po bokach murłaty i od góry płaskownik który dociśnie belkę. Hehe, teraz znalazłem ten temat i właśnie tak mam to rozwiązane w projekcie. Czy uważasz, że to bardzo dobre rozwiązanie? W projekcie jest ceownik C80. W międzyczasie zdążyłem już zacząć nowy temat, chociaż bardziej pod kątem tych dziwnych kotew: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts