kala67 28.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ciesze się, że Ty sie cieszysz :) trzymam kciukasy aby wszystko poszło zgodnie z planem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.05.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Małgosiu kuchnia super:jawdrop: schody też i jeszcze do tego rękodzieło ,no no jetem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Hejka, wszystko świetnie do siebie pasuje, gratuluję postępów, a krzesło i stoliczek wyszły rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Sorry, że dopiero teraz... jakoś nie nadążam ostatnio za Tobą. W pierwszym domu miałam panele w salonie. Fakt nie najdroższe, ale nie znów po 9,99... jakieś takie średniaki. Jak sprzedawaliśmy dom po 6 latach to musieliśmy je wymienić bo nie nadawały się do ludzi. Wiem wymiana łatwa, szybka i przyjemna i nawet kieszeni za bardzo nie boli ale więcej nie chcę. W domku to trochę inaczej jest niż w bloku, i ludziska parę (set?) razy w te i wewte łażą no a co dopiero potwory... A tutaj to już u nas panele całkowicie odpadają... za śliskie dla koni:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A tutaj to już u nas panele całkowicie odpadają... za śliskie dla koni:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Sorry, że dopiero teraz... jakoś nie nadążam ostatnio za Tobą. W pierwszym domu miałam panele w salonie. Fakt nie najdroższe, ale nie znów po 9,99... jakieś takie średniaki. Jak sprzedawaliśmy dom po 6 latach to musieliśmy je wymienić bo nie nadawały się do ludzi. Wiem wymiana łatwa, szybka i przyjemna i nawet kieszeni za bardzo nie boli ale więcej nie chcę. W domku to trochę inaczej jest niż w bloku, i ludziska parę (set?) razy w te i wewte łażą no a co dopiero potwory... A tutaj to już u nas panele całkowicie odpadają... za śliskie dla koni:p:lol2: :lol2: nie mam koni.......więc może te panele zdadzą egzamin a tak na poważnie - być może masz rację, ja tam buduję pierwszy dom, więc nie wiem. Ale mam nadzieję, że jednak będę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.05.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dziś był Pan od ociepleń..........zaczynają w poniedziałek więc będę miała ładny domek, juz jak będę się przeprowadzać - hurrrrrraaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 29.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Wiecie co, a ja mam panele w salonie i to te sredniej ceny i klasy, ale ważne ze laminowane. Są już 4 rok, przeszły jazdy rowerem, hulajnogą, pazury duzego psa i małego kota. I upadki wszelkich rzeczy- i ostrych i tępych i bieganie na szybko "po coś" w buciorach. Nie narzekam, nadal wygladają jak nowe. I teraz kiedy odwidził mi się kolor i juz chce je zmienić na ciemniejsze, to nawet mi nie szkoda, bo koszt wymiany i czas są do przyjęcia Ja panele polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.05.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Gosiu ale super ,że ocieplenie będzie też robione cieszę się ,że wszystko się układa:) ale ja ci zazdraszczam co do paneli ,to ja tez jestem za u nas też planujemy. Pozdrawiam i może jeszcze jakieś fotki nam pokażesz? pliiiissssssssss!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 hej Dorotko...zdjęć na razie nie ma, bo efekty są małe, więc niewiele się zmienia.....ale jak już będzie coś - to pokarzę a tak w ogóle to dziś byłam w Bedoniu...patrzyłam, szukałam i....nie znalazłam twojego domku a byłam na Kościelnej...blisko czy daleko?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Gosiu nasz domek znajduje się w Andrespolu a do Bedonia mamy gdzieś około 3-4 km. Teraz jesteśmy w pracy a do domku wracamy w lipcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) to czemu mnie się ubzdurało, ze w Bedoniu???? A Andrespol jest jeszcze bardziej znany .....taaaaaaaaak 10 lat wakacji ...............!!!!. w lipcu????? oj to jeszcze trochę!! a nie!!!! już zaraz czerwiec przecież !!!!!! Edytowane 30 Maja 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 31.05.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja mam ciotke w Andrespolu ;>. Gosiu a jak cenowo Wam sie okreslił z ociepleniem.? supr juz macie . Zazdroszcze juz nocek na swoim :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.05.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ocieplenie bez tynku - 25zł/m2, a z tynkiem - 35zł/m2.........cena przystepna - chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 31.05.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 tyle samo ci napisałam na FB. chłopaki tak biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.05.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Oj dzieje się......oj dzieje!!!!! ale pokarzę wam najfaniejsze coś! Ale takich miejsc jest wiele. Bardzo nam się to wszystko podoba, BARDZO!!!!! Niestety nie wzięłam aparatu ale mąż zrobił jedno, komórką..... http://foto3.m.onet.pl/_m/d94384394ac6b5e7305a5b40b520bf2b,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ooo piekna ta ściana, cała w cegle będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Gratuluję kuchni. Teraz to już można mieszkać bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.06.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ooo piekna ta ściana, cała w cegle będzie? nieeeeeeeeeee, tylko za piecem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts