Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sorry, że dopiero teraz... jakoś nie nadążam ostatnio za Tobą:).

W pierwszym domu miałam panele w salonie. Fakt nie najdroższe, ale nie znów po 9,99... jakieś takie średniaki.

Jak sprzedawaliśmy dom po 6 latach to musieliśmy je wymienić bo nie nadawały się do ludzi. Wiem wymiana łatwa, szybka i przyjemna i nawet kieszeni za bardzo nie boli ale więcej nie chcę. W domku to trochę inaczej jest niż w bloku, i ludziska parę (set?) razy w te i wewte łażą no a co dopiero potwory...

A tutaj to już u nas panele całkowicie odpadają... za śliskie dla koni:p:lol2:

Sorry, że dopiero teraz... jakoś nie nadążam ostatnio za Tobą:).

W pierwszym domu miałam panele w salonie. Fakt nie najdroższe, ale nie znów po 9,99... jakieś takie średniaki.

Jak sprzedawaliśmy dom po 6 latach to musieliśmy je wymienić bo nie nadawały się do ludzi. Wiem wymiana łatwa, szybka i przyjemna i nawet kieszeni za bardzo nie boli ale więcej nie chcę. W domku to trochę inaczej jest niż w bloku, i ludziska parę (set?) razy w te i wewte łażą no a co dopiero potwory...

A tutaj to już u nas panele całkowicie odpadają... za śliskie dla koni:p:lol2:

:lol2::lol2: nie mam koni.......więc może te panele zdadzą egzamin :) a tak na poważnie - być może masz rację, ja tam buduję pierwszy dom, więc nie wiem. Ale mam nadzieję, że jednak będę zadowolona.

Wiecie co, a ja mam panele w salonie i to te sredniej ceny i klasy, ale ważne ze laminowane. Są już 4 rok, przeszły jazdy rowerem, hulajnogą, pazury duzego psa i małego kota. I upadki wszelkich rzeczy- i ostrych i tępych i bieganie na szybko "po coś" w buciorach. Nie narzekam, nadal wygladają jak nowe. I teraz kiedy odwidził mi się kolor i juz chce je zmienić na ciemniejsze, to nawet mi nie szkoda, bo koszt wymiany i czas są do przyjęcia :D

Ja panele polecam :)

Gosiu ale super ,że ocieplenie będzie też robione :) cieszę się ,że wszystko się układa:) ale ja ci zazdraszczam ;)

co do paneli ,to ja tez jestem za ;) u nas też planujemy.

Pozdrawiam i może jeszcze jakieś fotki nam pokażesz? pliiiissssssssss!!!!!

hej Dorotko...zdjęć na razie nie ma, bo efekty są małe, więc niewiele się zmienia.....ale jak już będzie coś - to pokarzę :yes: a tak w ogóle to dziś byłam w Bedoniu...patrzyłam, szukałam i....nie znalazłam twojego domku :no: a byłam na Kościelnej...blisko czy daleko??????

:o to czemu mnie się ubzdurało, ze w Bedoniu???? A Andrespol jest jeszcze bardziej znany .....taaaaaaaaak 10 lat wakacji ...............!!!!.

w lipcu????? oj to jeszcze trochę!! a nie!!!! już zaraz czerwiec przecież !!!!!! :rolleyes:

Edytowane przez meg60

Oj dzieje się......oj dzieje!!!!! ale pokarzę wam najfaniejsze coś! Ale takich miejsc jest wiele. Bardzo nam się to wszystko podoba, BARDZO!!!!! Niestety nie wzięłam aparatu :( ale mąż zrobił jedno, komórką.....:p

http://foto3.m.onet.pl/_m/d94384394ac6b5e7305a5b40b520bf2b,10,19,0.jpg