Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ojejku!!!! Dziekuję wam bardzo!!! :hug:za życzenia, gratulacje i zainteresowanie...... :)

Przepraszam, ze tak późno jestem na FM ale wiecie jak to jest........doba za krótka :) Rano, pakowanie samochodu i jazda do domku. Tam porządki - mycie, zamiatanie, układanie, mycie, przestawianie , mycie....i tak w kółko! A wieczorem - do mieszkania i ......pakowanie rzeczy na następny dzień do wywózki! żeby w sobotę nie było jakiegoś większego zamieszania, zostaną większe gabaryty i już!!! Jutro czeka mnie mycie okien......

Dziś miałam bardzo miłych gości.......dostałam pierwszy prezent na nowe domostwo - petunie na taras, wzorniki do cappuccino, fajny kosz wiklinowy i Żyda......coby nam kasy nie zabrakło :yes: Dziękujemy Ewuniu i Jacku!!!! Za prezenty i pomoc!!!!

zostały 3 dni......... :)

No teraz to ja złapałam buraka:rolleyes:

Żeby Żyd pomógł , trzeba go powiesic przy drzwiach wejściowych, po lewej stronie.

Jak się wychodzi z domu koniecznie należy na niego spojrzec.

Raz w tygodniu trzeba go odwrócic do góry nogami, po to by oddał, to co uzbierał.

Natomiast podkowa musi byc zamocowana na zewnątrz, "otwarciem" do góry!

Powodzenia!!!

przesądy - przesądem, ale zawsze lepiej nie zapeszać :) Żydek zawiśnie tam gdzie powinien i podkowa też ( mamy swoją, znalezioną na naszym polu, gdzie stanął nasz dom...) tylko w którym miejscu powinna zawisnąć? też przy drzwiach?

Paulinko, w kuchni jest Dulux - orzech włoski !

zostały 2 dni........a w sobotę? PRZEPROWADZKA !!!!!

Gosiu tempo niesamowite macie :) wszystko super wygląda i pasuje do siebie a jak już będzie wszystko urządzone, to dopiero będzie miodzio :):)

nie mogę sie doczekac kiedy wstawisz fotki :) oj nawet nie wiesz Gosiu ile ja bym dała by mieć choć taki stan jak ty ;)

Trzymam mocno kciuki za pomyślną przeprowadzkę !!!

Buziaczki przesyłam :hug:

dziś ostatni raz jak z wami gadam...... :( jutro ten najwazniejszy dzień - DZIEŃ PRZEPROWADZKI - to dopiero jutro, a ja juz mam dość!!!!!!! od kilku dni spię po kilka godziń, a wczoraj - dwie! ale za to dom przygotowany - nawet firanki w salonie, wiszą :wiggle: podlogi wytarte ( jak na razie, moze być ... ) kuchnia rozpakowana, meble w wiatrołapie zmontowane....ufffffffffffffff , nie wiem jak sie nazywam!!!!! POMOCY!!!!!!

A jutro druga tura - najgorsza!!!!

aaaaaaaa, najważniejsze - załatwiłam internet , jak dobrze pójdzie, bedzie w przyszłym tygodniu!!!!

No kochana dasz radę i będzie wszystko ok:) teraz jestes narobiona ,zmęczona ale już za kilkanaście godzin będziesz cieszyć się zamieszkaniem w swoim wymarzonym domku:) Zycze sprawnej przeprowadzki i sukcesu:)

Fajnie ,że udało ci się załatwic sprawę z internetem;) czekamy zatem na wieści!!!

Pozdrawiam i buziole przesyłam :hug: