meg60 07.08.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Powiem ci, że pasi i koników polnych to mamy masę.......jak zaczną grać, to aż w uszach świszczy - w dzień! To wieczorem chyba dzwoni w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Chwilunię mnie nie było, a to już nie budowa... to DOM!!! Gratuluję!!! Ktoś mi tu narzekał, że nie zdąży z przeprowadzką do jesieni???... ja na tym etapie już mieszkałam:lol: Ps. ale potwory to masz mało potworne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.08.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 łoj tam, łoj tam......ale i tak się przestraszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.08.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witajcie, chwile ,mnie nie było, Meg, a tu takie postępy! No, to teraz masz prawdziwy DOM Super sie prezentuje przy zachodzącym słoneczko, a jaki masz widok! mmm I fajny pasikonik u nas są takie wielkie, ale cale zielone. pozdrawiam serdecznie, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.08.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Te zielone to świerszcze...trzeba uważać, ponoć gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 świerszcze gryzą???????????nigdy o tym nie słyszałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 eeee... nie bardzo:wiggle:... pamiętam jak z wielkimi zielonymi konikami w łapce za babcią ganiałam:rotfl:... ale fajnie wtedy uciekała:lol2: może wiedziała, że gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 nie jestem pewna co do tego na 100%, ale słyszałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.08.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mnie nie ugryzł, ale do reki go nie brałam pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 nie wiem czy w Chorwacji sa inne......ale tam na wakacjach moje córki łapały je i nosiły w kartoniku:) żaden nie ugryzł.......dlatego zdziwiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dziewczyny, co Wy opowiadacie, świerszcze to ja mam w trawniku i niestety pasikoników to one nie przypominają Dosyć paskudne są całe czarne, ale za to pięknie grają, ja jednego nawet nagrałam tel. podczas koncertu. Moje są już prawie oswojone;) Tylko między sobą wojny toczą (chyba o terytorium albo... samiczki?) A taki zielony olbrzymi pasikonik wpadł kiedyś nam przez okno do mieszkania... Nie byłoby w tym nic dziwnego gdzyby nie to, że mieszkamy na 10piętrze!!! Meg, a domeczek cudnie się prezentuje (na żywo (z drogi) też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.08.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 aaaaaaaaaaaaa, to trzeba było podjechać!!!! a nie z drogi podglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 następnym razem tak zrobię (ale to dopiero jak remonty w Andrespolu się skończą, póki co inną drogę obrałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.08.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 my tez przez Andrespol nie jeździmy......tylko przez Brójce lub przez Stróże.... choć w Kurowicach też sa wykopki, ale na szczęście tylko jedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.08.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No cóż, znowu musiałam szukać mojego dziennika....nikt go nie czyta, nie pisze , więc spaaaaaaaaaaaaaaaaaaadł na łeb na szyję!!!!! Trudno! ZACZYNAMY WIELKIE WYKAŃCZANIE!!!!!! Dziś pojechaliśmy do Łasku obejrzeć płytki i ........nie dojechaliśmy, to znaczy dojechaliśmy, ale było jeszcze zamknięte ( Jisna dziś w nocy zeżarła kartkę z danymi firmy!!!) więc postanowiliśmy jechać załatwić co innego - jakieś cóś do uszczelnienia balkonu i szamba...- podjedziemy w drodze powrotnej. No i kicha zabrakło nam czasu, mój mąż musiał iść do pracy. Pojedziemy w środę! Wiemy już gdzie i o której! A we wtorek, wchodzą panowie od wykończeniówki..... spotykamy się z nimi w sobotę tj. jutro, i obgadujemy co i jak!!!!! Na początek idzie góra - ocieplenie i sufity!!!! Ponieważ góra będzie robiona po przeprowadzce, musimy zrobić wszystkie, brudne, roboty.....a spać będziemy na betonie jakis czas wytrzymamy!!!!!! Najważniejszy jest dół....... wykończamy całość - mama jest na tzw. " wygnaniu" i muszę ją jak najszybciej zabrać!!!! Przy okazji "oszczędności" wymyśliliśmy , ze zrobimy sobie pokój zabaw.......nad garażem, zmniejszę pralnię a resztę wykorzystamy... tak nam się wymyśliło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak nie czyta?? Czytają czytają tylko mają słabą wyobraźnie i na zdjecia czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.08.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no chyba, że tak!!! ale zdjęć niet, bo jak narazie nic się nie zmienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 czytam, czytam............tylko ostatni strasznie zakręcona jestem przez moją budowe:(....dlatego malo pisze u Ciebie:(ale dopienguje i trzymam kciukasy za Twoją budowe kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.08.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 juz po rozmowie........we wtorek zaczynamy!!! Panowie będą deskować sufity, ocieplać i mocować płyty gk.......aaaaa i będziemy mocować cztery belki w poprzek jątek. Będą widoczne i zabejcowane, ale nie tylko będą ozdobą, ale też wzmocnią powierzchnię strychu. Taki bajerek, co jednak zmieni trochę koncepcję wyglądu piętra, ale może byc ciekawie....... zobaczymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ja też zaglądam!!! i to zawsze jak jestem:yes: a że nie zawsze się ujawnię to inna sprawa:p i tak samo nie mogę się doczekać twojej wykończeniówki jak Ty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts