Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooooooo i już jestem!!!! Ufff, żyje i nawet mam się nieżle. Obcasów nie połamałam, bo miałam koturny ;) więc stabilizacja........ po za tym ogólnie pro ekologicznie - len na topie!!!! Wesele udało się, potańczyłam, pojadłam i dziś mnie wszystko boli.....a najbardziej nóżki - tańce wigibańce w tym wieku? No to mam!!!!

Dzięki dziewczyny za życzenia!!!!Pokażę wam jak się bawiłam, tylko proszę nie regulować odbiorników....

http://foto2.m.onet.pl/_m/2d83776517dc364fc05b459d59bbc9c2,10,19,0.jpg

ja i mój mąż.....

http://foto1.m.onet.pl/_m/a5a0cd3d27eaea712165207843ba9479,10,19,0.jpg

ja i mój brat....ojciec panny młodej.

A ze spraw budowlanych? Przed weselem, w sobotę, byliśmy sprawdzić jak am robota. Panowie Mayki pokój zrobili już prawie do końca.....brakuje tylko załatania gipsem tego co musi być załatane......pokój Kasi był w trakcie kładzenia folii......po za tym wszystkie pomieszczenia ( oprócz pomieszczeń nad garażem - tam jest najwięcej dziubania) są już ocieplone. Zdjęcia będą w tygodniu!!!!!

Edytowane przez meg60

No to idzie do przodu.......

wszystkie pomieszczenia już mają sufity :wiggle: jutro zaczynają hol - zakładają ozdobne belki i oczywiście g-k. Myślę, że na początku przyszłego tygodnia góra będzie skończona!! Najwięcej główkowania będzie w pomieszczeniach nad garażem, ale jak to szef mówi " coś sie wymyśli" ;) już mają pomysła, więc jestem dobrej myśli.... acha jeszcze najbrudniejsza robota......gipsowanie i szlifowanie.....choć jak w tym tempie będzie szło to DAMY RADE!!!!

http://i54.tinypic.com/1zxxhz4.jpg

ku pamięci....może się przyda!?

Kochany podglądaczu musisz jeszcze trochę wytrzymać, nasz aparat zastrajkował a Mayki nie umiem obsługiwać...jakiś wypas nie dla laików! Jak tylko pojedzie z nami to napewno będzie duuuuuuuuuuuuuuuuużo zdjęć i fachowo zrobionych. teraz chodzi na kurs i jak my jedziemy to jej nie ma. W weekend też sobie wyjeżdżamy, więc nic z tego. Ale będą napewno!!!!

A z dzisiejszych wieści..

sufity? - są! belki? - są!! schody na strych? - są! pięknie? - JEST!!!!!!

No, powiem wam że coraz fajniej to wygląda. Jutro panowie wchodzą do pomieszczeń nad garażem - tam mają trochę roboty, ale mam nadzieję, ze szybko i sprawnie ( jak do tej pory) dokonają dzieła!