Arctica 20.08.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Czekam na fotorelację... jakoś tak wzrokowiec ze mnie i na słowo to nie wierzę aaaa!!!! Wy dziś szalejecie... miłej zabawy, chociaż chyba już trwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Gosiu fajnie ,że trafiła Ci się super ekipa od wykończeniówki:) ....jeszcze chwilka a będziesz myśleć o przeprowadzce;) Czekam z niecierpliwością na fotki z ich pracy;) Pozdrawiam cieplutko!!! P.s. Udanej zabawy i fajnej potańcówki!!! pa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 udanej zabawy dzis życze Gosieńko:):) ...nie połam obcasów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Nooooooo i już jestem!!!! Ufff, żyje i nawet mam się nieżle. Obcasów nie połamałam, bo miałam koturny więc stabilizacja........ po za tym ogólnie pro ekologicznie - len na topie!!!! Wesele udało się, potańczyłam, pojadłam i dziś mnie wszystko boli.....a najbardziej nóżki - tańce wigibańce w tym wieku? No to mam!!!! Dzięki dziewczyny za życzenia!!!!Pokażę wam jak się bawiłam, tylko proszę nie regulować odbiorników.... http://foto2.m.onet.pl/_m/2d83776517dc364fc05b459d59bbc9c2,10,19,0.jpg ja i mój mąż..... http://foto1.m.onet.pl/_m/a5a0cd3d27eaea712165207843ba9479,10,19,0.jpg ja i mój brat....ojciec panny młodej. A ze spraw budowlanych? Przed weselem, w sobotę, byliśmy sprawdzić jak am robota. Panowie Mayki pokój zrobili już prawie do końca.....brakuje tylko załatania gipsem tego co musi być załatane......pokój Kasi był w trakcie kładzenia folii......po za tym wszystkie pomieszczenia ( oprócz pomieszczeń nad garażem - tam jest najwięcej dziubania) są już ocieplone. Zdjęcia będą w tygodniu!!!!! Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 no kochana.........niezła dżaga z Ciebie !!!!!! :) wygladałaś zjawiskowo !! kreacja też bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dzięki kala jesteś baaaaaaaaardzo miła, zawstydziłaś mnie............ starałam sie jak mogłam, aby goście nie uciekli z sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 mąż chyba był zazdrosny o Ciebie.....bo tak Cię ściska abys mu nie uciekła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 21.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Meg, szef ekipy zawsze mówi "cóś się wymyśli":)Ty się już powoli pakuj, bo za chwilę będzie przeprowadzka.A na weselu prezentowaliście się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 otóż to, otóż to........ale i " da się zrobić" bo ja mam pomysła, ale nie wiem jak to zrealizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Noooo, szaleństwo pełną gębą było. A gdzie to weselisko było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 a chyba niedaleko ciebie ....U BORYNY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.08.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No to idzie do przodu....... wszystkie pomieszczenia już mają sufity jutro zaczynają hol - zakładają ozdobne belki i oczywiście g-k. Myślę, że na początku przyszłego tygodnia góra będzie skończona!! Najwięcej główkowania będzie w pomieszczeniach nad garażem, ale jak to szef mówi " coś sie wymyśli" już mają pomysła, więc jestem dobrej myśli.... acha jeszcze najbrudniejsza robota......gipsowanie i szlifowanie.....choć jak w tym tempie będzie szło to DAMY RADE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.08.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 To super! Parę dni gipsowanie, parę malowanie i........przeprowadzka!!!! aaa... jeszcze podłogi jakieś by się zdały:rolleyes:... chociaż z autopsji wiem, że nie są niezbędne:wiggle: Zabawa widzę udana była, a ja w końcu wiem jakiej buziuli w Kalusiowym tłumie wypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.08.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 buziuli????? chyba gębuli!!! Taka duża, że już gębuli...... już nie mogę się doczekać spotkania , choć mam problem z połączeniem ---STRAJK !!! Poczekasz na mnie???? jakoś damy rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.08.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 zajrzyjcie proszę!!! http://www.meg60.posadzdrzewo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 24.08.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A ja z uporem maniaka proszę o zdjęcia:rolleyes:Wiem, że jestem namolna, ale jak już mówiłam wcześniej ciekawość mnie zżera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.08.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 http://i54.tinypic.com/1zxxhz4.jpg ku pamięci....może się przyda!? Kochany podglądaczu musisz jeszcze trochę wytrzymać, nasz aparat zastrajkował a Mayki nie umiem obsługiwać...jakiś wypas nie dla laików! Jak tylko pojedzie z nami to napewno będzie duuuuuuuuuuuuuuuuużo zdjęć i fachowo zrobionych. teraz chodzi na kurs i jak my jedziemy to jej nie ma. W weekend też sobie wyjeżdżamy, więc nic z tego. Ale będą napewno!!!!A z dzisiejszych wieści..sufity? - są! belki? - są!! schody na strych? - są! pięknie? - JEST!!!!!! No, powiem wam że coraz fajniej to wygląda. Jutro panowie wchodzą do pomieszczeń nad garażem - tam mają trochę roboty, ale mam nadzieję, ze szybko i sprawnie ( jak do tej pory) dokonają dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.08.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Cieszę sie ze to wszystko tak spawnie i szybko idzie. Jak piszesz że tak PIEKNIE-JEST to już tuptam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.08.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jaka miałas cudną kiecke na tym weselu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czadowo wyglądasz a zdjęcia z robót gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts