kala67 06.10.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 aaaaaaaaaaaa to sa 3 półeczki??? myślałam, że to całość jest :) napewno beda fajnie wygladały !!! co do ceny.....to chyba nie drogo.........ale tanio tez nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 puk..puk............ żyjesz??? czy wykańczasz??????????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 się........nerwowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 się........nerwowo!! :hug:tulam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.10.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dzięki!!!! Jak dobrze, że jesteście! buuuuuuuuuu - nie ma mnie kto utulać - mąż też smutasek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Rozumiem Cie doskonale..........tez nie raz miałam dola przez ta budowe:( ....ale po zlych dniach zawsze nadchodza dobre..........pamietaj o tym kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wpadłam popodziwiać siedzisko pod prysznicem Bardzo dobry pomysł i śliczna realizacja...Taka radosna ta Twoja łazienka sie zrobiła a co tu widzę ? Smutasek? To chyba normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) co ja bym bez was zrobiła!!! zsmutałabym się na amen!!!! a tak - zawsze podniesiecie mnie na duchu i od razu robi sie lepiej. marzy mi się wyjazd! na przykład do ........Grudziądza??? albo gdziekolwiek... byle jak najdalej od tego wszystkiego. Szkoda tylko, ze już jesień! Jutro jedziemy na działkę, może uda mi się wsadzić w końcu krzaczki. Edytowane 7 Października 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Meg, na poprawę humoru wyjedź w Bieszczady, o tej porze roku coś cudownego...od razu zapominasz o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 co ja bym bez was zrobiła!!! zsmutałabym się na amen!!!! a tak - zawsze podniesiecie mnie na duchu i od razu robi sie lepiej. marzy mi się wyjazd! na przykład do ........Grudziądza??? albo gdziekolwiek... byle jak najdalej od tego wszystkiego. Szkoda tylko, ze już jesień! Jutro jedziemy na działkę, może uda mi się wsadzić w końcu krzaczki. Gosiu kochana..........do Grudziadza niezmiennie zapraszam !!! ...daj mi tylko troche czasu na przeprowadzke.....abys nie musiała sie po hotelach tułać a w Bieszczadach mieszka moja bratowa.....równa babka !!.....jak chcesz podpytam ja o noclegi w rozsadnej cenie??? chcesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.10.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 kochana jesteś, ale ten wyjazd to moje ciche marzenie i "chciejstwo".....ale niestety nie mogę! Moja mama mieszka już z nami i muszę być w domu. Owszem, wychodzę, bo mama koło siebie zrobi, ale na dłużej, nic z tego. Ale bardzo ci dziękuję!!!! Może kiedyś skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 witam sie niedzielnie!! nadal piore i wywabiam olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 hej, chyba kolejne zabawy z psem bedą bardziej przemyslane, co? Jak Alma się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.10.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale się najadłam..........było pycha. Pierwszy raz robiłam i było dobre i nawet się udało. mniam, mniam.... Kala... dużo ci jeszcze zostało??? tego wywabiania? czym robisz w końcu? Almie pewnie smutno. Przeprosiła chociaż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Bieszczady jesienią, och jak cudownie:-) i bez dzieci , tylko z mężem, moje marzenie Chociaz kocham moje dzieci:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Bieszczady ...jesienią ( nigdy tam wtedy nie byłam) ale sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 hej:)ile mogłam to wyciagnęłam oleju z łóżka mąka ziemniaczaną...........dzis obłozyłam materac grubymi ręcznikami i będziemy na nim spali....aby olej wpił sie w reczniki....i tak codziennie............albo pozbede sie oleju z materaca.....albo olej zjełczeje i będę musiała wyrzucic materac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.10.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kurde....szkoda!!!! ale musisz próbować, może się uda! Ach ta Alma......a no cóż - mądry Polak po szkodzie...... moja też mi trochę szkód narobiła......po sterylizacji czasami nie trzyma moczu. Jak bierze leki, to OK, ale jak tylko przestanie i trochę się pomęczy, to jej kapie, a że jest pieskiem kanapowym, to nie wiadomo gdzie i kiedy.......więc sobie wyobraź......a Jisna? podgryzała mi kanapę, więc nie wiem czy nie będę musiała jej wymienić......a napewno nie bedzie nadawała się do salonu, może na początek do naszej sypialni? jest strasznie wygodna. Zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 meg............mi juz nerw na Almę przeszedł teraz tylko wciąz wszystko piore :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ale jak będziesz miała czysto....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts