Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug:

co ja bym bez was zrobiła!!! zsmutałabym się na amen!!!! a tak - zawsze podniesiecie mnie na duchu i od razu robi sie lepiej.

marzy mi się wyjazd! na przykład do ........Grudziądza??? ;) albo gdziekolwiek... byle jak najdalej od tego wszystkiego. Szkoda tylko, ze już jesień!

Jutro jedziemy na działkę, może uda mi się wsadzić w końcu krzaczki.

Edytowane przez meg60

:hug:

co ja bym bez was zrobiła!!! zsmutałabym się na amen!!!! a tak - zawsze podniesiecie mnie na duchu i od razu robi sie lepiej.

marzy mi się wyjazd! na przykład do ........Grudziądza??? ;) albo gdziekolwiek... byle jak najdalej od tego wszystkiego. Szkoda tylko, ze już jesień!

Jutro jedziemy na działkę, może uda mi się wsadzić w końcu krzaczki.

Gosiu kochana..........do Grudziadza niezmiennie zapraszam !!!

...daj mi tylko troche czasu na przeprowadzke.....abys nie musiała sie po hotelach tułać ;)

a w Bieszczadach mieszka moja bratowa.....równa babka !!.....jak chcesz podpytam ja o noclegi w rozsadnej cenie???

chcesz???

:)

kochana jesteś, ale ten wyjazd to moje ciche marzenie i "chciejstwo".....ale niestety nie mogę! Moja mama mieszka już z nami i muszę być w domu. Owszem, wychodzę, bo mama koło siebie zrobi, ale na dłużej, nic z tego. Ale bardzo ci dziękuję!!!! Może kiedyś skorzystam.

hej:)

ile mogłam to wyciagnęłam oleju z łóżka mąka ziemniaczaną...........

dzis obłozyłam materac grubymi ręcznikami i będziemy na nim spali....aby olej wpił sie w reczniki....

i tak codziennie............

albo pozbede sie oleju z materaca.....

albo olej zjełczeje i będę musiała wyrzucic materac:(

kurde....szkoda!!!! ale musisz próbować, może się uda! Ach ta Alma......a no cóż - mądry Polak po szkodzie...... moja też mi trochę szkód narobiła......po sterylizacji czasami nie trzyma moczu. Jak bierze leki, to OK, ale jak tylko przestanie i trochę się pomęczy, to jej kapie, a że jest pieskiem kanapowym, to nie wiadomo gdzie i kiedy.......więc sobie wyobraź......a Jisna? podgryzała mi kanapę, więc nie wiem czy nie będę musiała jej wymienić......a napewno nie bedzie nadawała się do salonu, może na początek do naszej sypialni? jest strasznie wygodna. Zobaczymy!