Arctica 08.03.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę i zdmuchnij z twarzy gradową chmurę.Niech żyje cellulit i kurze łapkibo i tak jesteśmy FAJOWE BABKI!!!! Gośku kuchnię masz otwartą? Zamuruj póki czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.03.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 najleszego!!! tak ona cała mi sie podoba od A do Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę i zdmuchnij z twarzy gradową chmurę. Niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jesteśmy FAJOWE BABKI!!!! Gośku kuchnię masz otwartą? Zamuruj póki czas... łaj!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Bo przetestowałam... i taką i śmaką i owaką. Może Ty jakoś bardziej zorganizowana jesteś, ale jak ja zaczynam gotować to natentychmiast strasznisty pierdzielnik mi się robi:sick:. Nie mówię żeby całkowicie zaklajstrować na amen i drzwi... ale jakaś zmyślna zapora dla wzroku może się nie raz przydać, przemyśl... Właściwie to można ZAWSZE dostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 juuuuuuż wiem!!!!!! na mojej wizualce nie ma tego co najważniejsze ( nie było takiej opcji w programie ....) ta szafka co oddziela kuchnię od jadalni bedzie wyższa niż szafki kuchenne - także mam nadzieje, ze zasłoni ewentualny pierdolnik kuchenny. ta szafka ma być od strony kuchni szafką kuchenną, a od strony jadalni spelniać funkcję "kredensu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 O to, to!!! Jeszcze pierdzielniesz jakiegoś kfiatka i będzie git! Szkoda, że już masz powyprowadzane wszystko co trzeba i gdzie trzeba bo bym trochę pomieszała... z tym zlewem pod oknem na przykład. Nie to żeby się chlapało, nawet ja tak nie chlapię, a poza tym właśnie kfiatki na parapecie mogą mieć ewentualne zraszanie, ale ostatnio podoba mi się stół przy oknie. Fajnie czasami powyglądać... no a wyglądanie na zmywaku zdecydowanie zakłóca przyjemność doznań wzrokowych:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to już jesteś drugą osobą, która jest na NIE jeśli chodzi o zlew pod oknem!........................a ja tak marzyłam o zlewie pod oknem buuuuuuuuuuuuuuuuuu, ale jesteście!!!!!!! ja i tak go tam zrobię ! nie, no...oczywiście żartuję!!!! dzięki za rady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Przecież nie mówię, że jestem na NIE... tylko mówię, że bym pomieszała:wiggle: W starym domu mam (jeszcze) zlew pod oknem... nie narzekam, naprawdę. Jedyny minus to brak miejsca na ociekacz. Sterta garów nawet umytych to jednak wątpliwa ozdoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 oj tam, oj tam......jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ja zrobiłam przejście w ścianie iędzy kuchnią a salonem. w przyszłosci będą tam drzwi suwane. ja jakoś nie lubie jak ktoś mi na rece patzry jak gotuje.a przy tej ścianie bedzie stół - kiedyś ;]musze pocykać nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 wiesz ja lubię przy gotowaniu uczestniczyś w tym co dzieje się w domu, pogadać, pooglądać jakiś film....a jak zamknę sie w kuchni to nic nie będe widziała. teraz mam kuchnię tak usytuowaną, ze wszystko widze i słyszę i jest mi tak dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hej hej, podczytuję ale nic nie pisalam Ja mam zlew pod oknem i jest super, no prawie bo lekko przesunięty. Mogę sobie wyglądać i obserwować otoczenie Nic mi nie chlapie, suszarki nie mam, bo mi niepotrzebna, jest zmywarka, obok mam w szafce naczynia i jakoś nie jest uciążliwe przenoszenie tam naczyń i kubków ze zmywarki..Tak wiec ja jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Małgosiu, to ja jako kolejna obrończyni zlewu pod oknem zabiorę głos;) Też nie miałam wcześniej a mam teraz i jestem bardzo zadowolona:yes: Na parapecie (mam zlicowany z blatem) stoją doniczki z ziołami i noże teraz, zlew ma ociekacz, który wykorzystuję np. do odłożenia umytej deski czy noża, a resztę i tak pakuję do zmywarki;) Kuchnię od jadalni mam oddzieloną tak jak Ty planujesz szafką od strony kuchni, która pelni funkcję barku, ma dodatkowy podwyższony blat, który zasłania to, co robię na blacie, ale umożliwia mi swobodne komunikowanie się ze wszystkimi przy stole. Jetsem bardzo zadowolona z tych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 heja:rolleyes:ale ten zlew narozrabiał:)wiola, ty to wcale przy oknie nie masz tylko z boczku i dlatego nie chlapiesz.przy oknie to tylko ociekacz jest u ciebie:mad:. sprawdziłam. gadajcie co chcecie o tym chlapaniu. ja tam swoje wiem. jak sie płucze pod bieżącą woda to nie ma bata. coś tam poleci. zrobie zdjęcie i pokażę o co mi chodzi. od razu mówie ,że nia mam zmywarki, bo zrobiliśmy błąd i zamontowaliśmy parapet. a potem pan od szafek zaniżył przez to wysokość szafek bo mu sie tego parapetu nie chciało wycinać i zmywarka była za wysoka. i du.... meg przetestujesz na sobie.a i jeszcze jedno . czy zające zjadaja tulipany? bo u mnie ładnie wzeszły a dzisiaj zobaczyłam ,że są obgryzione czubki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No lekko z boku ale na plytki nic nie chlapie. Tego ociekacza nie używam dla umytych naczyń-rzadko myję w rękach. Jak juz umyję to kładę na ręczniku na blacie- szybciej ścieka i na brzegach krople nie zostają a potem myk- do szafki. U mnie ociekacz służy do trzymania gorących garnków Jak mojny zmywa to woda jest wszędzie wokół, ale do okna nie dochodzi, zatrzymuje się trochę wcześniej na blacie. I tak uważam że okno przy zlewie jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A ja mam centralnie pod oknem i też uważam, ze jest fajne:)http://i43.tinypic.com/vn05yd.jpg I na serio, nie chlapie się na okno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.03.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 yuko, pozwoliłam sobie skopiować twoja kuchnię.......chodzi mi o obraz poglądowy tej szafki,dla stolarza - mogę?????? a mogłabyś bliżej pokazać mi szczegóły tej szafki? Plissssssss! Dziewczyny, bardzo się cieszę, że sprawa zlewu, wywołała taka fajną, pouczająca dyskusję : ZA i PRZECIW.......u mnie i tak nic z tym nie zrobię, a przekonam się o słuszności swojej decyzji, podczas użytkowania - będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 pamiętacie dziennik an.i ? pisała wspaniałe wiersze i budowała piękny dom......dziś zajrzalam do jej komentarzy i okazalo się, że jest bardzo chora .........trzymam za nia kciuki i mam nadzieję, ze szybko wróci do nas!!jej córka napisała wiersz a ja go tak oprawiłam...pozwolę sobie go tu umieścić! http://foto3.m.onet.pl/_m/affea61a0d2f8b3568b92d2036009813,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Gosiu mnie się twoja kuchnia podoba:) u siebie też będę miała zlew pod oknem i kuchnie otwartą na salon mnie się tak podoba i tak chcę Nie wiem czy słuszny wybór zrobiłam ,ale to wszystko okaże się w uzytkowaniu Tak więc na pewno będzie super A kuchnia Yuki tez mi się bardzo podoba Pozdrawiam i kciuki trzymam za wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 yuko, pozwoliłam sobie skopiować twoja kuchnię.......chodzi mi o obraz poglądowy tej szafki,dla stolarza - mogę?????? a mogłabyś bliżej pokazać mi szczegóły tej szafki? Plissssssss! Proszę Cię bardzo!!! A jakie szczegóły byś chciała? Bo rozumiem, że chodzi o tę szfkę z barkiem? Jak rozwiązana jest w srodku, czy co mam obfocić? Dorka, dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts