dorkaK 10.04.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzisiaj jakies spotkanko miałaś w sprawie wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 dzisiaj nie, ale muszę zadzwonić i sie umówić z hydraulikiem......a w piatek albo w sobotę przyjadą chłopcy do wykończeniówki! A co u was??? kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Gosiu u nas to jeszcze długo nie:( ,planowaliśmy w tym roku tynki wewnętrzne i wylewki ,ale chyba jednak nie damy rady:( cholerka jak zwykle problem z kasą buuuuuuuuuuuuuuu no cóż co się odwlecze ,to nie uciecze:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 no cóz ...wiem coś o tym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 11.04.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witaj Meg! wieki mnie nie bylo, a u Ciebie tyle do przodu! Gratuluje prądu! A piec też już dojechał? Przyjmij spóźnione ale szczere życzenia Wielkanocne:) Pozdrawiam serdecznie! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.04.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 hej Karolinko......kope lat!!!! Sorry, ze nie byłam u ciebie, ale nie mogłam znaleźć dziennika.... Pieca jeszcze nie ma,bo nie dzwonili.....ale pewnie na dniach będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.04.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Małgosiu mój dziennik gdzieś przepadł w czeluściach Nie aktualizowany, bo w domu praktycznie nic się nie dzieje, można uznać zadanie za wykonane;) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.04.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dziś spotkania trzeciego stopnia........przyjechali nasi chlopcy od wykończeniówki - zaczynają w poniedziałek!! Byl tez hydraulik - następny......my to mamy pecha do hydraulików!!!! może ten będzie OK. Sprawiał wrażenie,ze wie o czym mowi, nie tak jak ten poprzedni dogadaliśmy się i zaczyna............dopiero po długim, majowym, weekendzie no ale cóż, czekaliśmy tyle, poczekamy jeszcze dwa tygodnie - tylko czy zdążymy???? mamy też dylemat - czym obłożyć betonowe schody??? kafelkami czy....panelami - słyszałam i widziałam na zdjęciach, że można i nawet fajnie to wygląda! No i tańsze. jakieś sugestie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Sugestuję niepanele!!!! Zdecydowanie i nieodwołalnie nie polecam... na takich małych powierzchniach to MUSI się rozpierdzielić... namieszałam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.04.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 noooooooooooooooooo, a mówią, ze nie!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Na mój chłopski rozum to musi odpaść... Nawet drewniane trepy trzeba odpowiednio montować... no w każdym razie nam się nie udało:oops:, latały:rolleyes:... a co dopiero z kawałeczków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.04.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 łoł......to ja już nie wiem jak te schody wykończyć buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Na drewniane mnie nie stać !znalazłam zdjęcie takich schodów..... http://img.webme.com/pic/k/kafelki-panele/ssa41970.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.04.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 dziś caaaaaaały dzień na działeczce..............bawiłam się w ogrodzie i robiłam za rekultywator, od razu zrobiło się zieleniej..! a mój mąż? wojował z naszym prądem znowu mamy pod górkę!!!! :mad: prąd nam uciekł !!!!!!! chyba będziemy mieć "małą" poprawkę! :bash:niech to!!!!! a na dokładkę, zeby nie było za wesoło, panowie zadzwonili, ze beda dopiero w czwartek, bo sie nie wyrobią!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: no i co wy na to!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Co ja na to? SPOKOJKNIE, i tak góry nie przeskoczysz - nic na siłę, bo może się źle skończyć. Tyle z moich doświadczeń. Przyjadą kiedy będą mogli, byleby dobrze zrobili. Wiem że terminy gonią, ale nie ma co się denerwować, bo potem zdrówko bardzo, bardzo może ucierpieć. Najwyżej pomieszkacie tydzień w namiocie i będzie ok. czyli, nie denerwowac się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.04.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 dzieki ci dobra kobieto !!!!! a juz myślalam o innej ekipie....ale co tam, poczekam. mam nadzieję, ze nie będę żałować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Hejka, Panów od elektryki nie popędzaj, faktycznie nerwami niczego nie załatwisz a tylko wrzodów żołądka się nabawisz. Nic na siłę..Jakby byli nie fair, to na pewno nie dzwoniliby, nie? Po prostu nie pojawiliby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.04.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 hmmmmmmm, gwoli wyjaśnienia........panowie którzy zadzwonili, ze przyjadą później, to fachowcy od wykończeniówki. Pan elektryk jest na miejscu! będzie we wtorek działał i szukał naszego prądu w domku...... chyba jakoś mętnie wczoraj pisałam......zmęczona byłam, czy cóś ? Sorrry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 15.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Gosiu bez nerwacji spokojnie powoli zdążycie ze wszystkim Lepiej troszkę poczekać i mieć zrobione dobrze niż później jakieś poprawki;) a miałaś ich sporo....pamiętasz? Więc głowa do góry będzie dobrze Pozdrawiam cieplutko ,bo dzisiaj zimno brrrrrrrrrr!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.04.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 hej! dzis nie wychodzę.....mam w nosie. Wczoraj nabyłam się na świeżym powietrzu aż nadto.... a i zmarzłam jak nie wiem co......rano i popołudniu, bo w południe było cieplutko.......dobrze, ze kupiliśmy farelkę i mogłam się dogrzać czytając książkę w salonie..... ale to brzmi!!!!!! CZYTAŁAM KSIĄŻKĘ W SALONIE!!!!! i powiem wam, że siedziałam na salonowym fotelu.... nie na jakimś plastikowym krześle czy tym podobnym siedzisku, a co!!!!! szkoda tylko, ze otoczenie w salonie nie przypominało tego salonowego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 meg - czytania w salonie zazdroszczę, zazdroszczę, zazdroszczę!!!!!!!!!!!! a co do prądu - nic mnie nie zdziwi, nie zaskoczy, jeśli chodzi o zagrywki PGE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts