Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś spotkania trzeciego stopnia........przyjechali nasi chlopcy od wykończeniówki - zaczynają w poniedziałek!! Byl tez hydraulik - następny......my to mamy pecha do hydraulików!!!! może ten będzie OK. Sprawiał wrażenie,ze wie o czym mowi, nie tak jak ten poprzedni :o dogadaliśmy się i zaczyna............dopiero po długim, majowym, weekendzie :( no ale cóż, czekaliśmy tyle, poczekamy jeszcze dwa tygodnie - tylko czy zdążymy????

mamy też dylemat - czym obłożyć betonowe schody??? kafelkami czy....panelami - słyszałam i widziałam na zdjęciach, że można i nawet fajnie to wygląda! No i tańsze. jakieś sugestie?????

dziś caaaaaaały dzień na działeczce..............bawiłam się w ogrodzie i robiłam za rekultywator, od razu zrobiło się zieleniej..! :wiggle: a mój mąż? wojował z naszym prądem :confused: znowu mamy pod górkę!!!! :mad::mad::mad: prąd nam uciekł !!!!!!! chyba będziemy mieć "małą" poprawkę! :bash:niech to!!!!! a na dokładkę, zeby nie było za wesoło, panowie zadzwonili, ze beda dopiero w czwartek, bo sie nie wyrobią!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: no i co wy na to!!!!!

Co ja na to? SPOKOJKNIE, i tak góry nie przeskoczysz - nic na siłę, bo może się źle skończyć. Tyle z moich doświadczeń. Przyjadą kiedy będą mogli, byleby dobrze zrobili. Wiem że terminy gonią, ale nie ma co się denerwować, bo potem zdrówko bardzo, bardzo może ucierpieć. Najwyżej pomieszkacie tydzień w namiocie i będzie ok. ;)

czyli, nie denerwowac się :rolleyes:

hmmmmmmm, gwoli wyjaśnienia........panowie którzy zadzwonili, ze przyjadą później, to fachowcy od wykończeniówki. Pan elektryk jest na miejscu! będzie we wtorek działał i szukał naszego prądu w domku...... chyba jakoś mętnie wczoraj pisałam......zmęczona byłam, czy cóś ? :rolleyes: Sorrry!!!!

hej! dzis nie wychodzę.....mam w nosie. Wczoraj nabyłam się na świeżym powietrzu aż nadto....;) a i zmarzłam jak nie wiem co......rano i popołudniu, bo w południe było cieplutko.......dobrze, ze kupiliśmy farelkę i mogłam się dogrzać czytając książkę w salonie.....:wiggle: ale to brzmi!!!!!! CZYTAŁAM KSIĄŻKĘ W SALONIE!!!!! i powiem wam, że siedziałam na salonowym fotelu.... nie na jakimś plastikowym krześle czy tym podobnym siedzisku, a co!!!!! szkoda tylko, ze otoczenie w salonie nie przypominało tego salonowego......:confused::no: