Arctica 25.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Hej!Zdecydowanie dała bym jeszcze raz półkole... rząd cegiełek znaczy się... bo do tyłu nie da się jej cofnąć?... a nie, chyba nie, bo rura, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 no własnie się nie da....stoi już tak jak musi docelowo. Chyba jednak będzie ta cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 a po bokach jakieś ceglane zabudowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nieeeee, tam bedzie ozdobna ściana z cegłą na tle ciemnego brązu, po prawej będzie wisiała ogromiasty obraz w starej ramie......, jakieś kwiaty, może stary zegar..... taki kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 no jakaś cegła będzie:D... tak mi pasiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 dobrze ci pasiło.....będzie ściana z cegiełek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No teraz to rozumiem Superowo! A dodatkowy rząd cegiełek nie zmniejszy ci pokoju? Przydałby się, ale uważam, że tak też jest bardzo dobrze (to na wypadek gdyby dodatkowa warstwa się nie zmieściła ) A ta ściana ceglana to ma być za piecem czy gdzieś obok? Bo powiem Ci, że mnie się bardzo podoba tak jak jest tzn z gładką ścianą z tyłu. Myślę ,że obraz też będzie bardzo pasował. Wg mnie piec jest tyle ozdobny, plus cegła na podłodze, że musisz uważać z fakturami na ścianie w pobliżu. No ja bym nie szalała Wyjątkiem jest ceglana sciana, ta na pewno będzie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jeśli chodzi o dodatkową warstwę cegiełek to nie ma problemu - salon ma 43 m2, wiec nie ma obawy. A cegiełki na scianie będą za piecem, tak jakby były wykute........nie symetrycznie. A obraz czy inne dodatki ozdobne będą wisieć jeśli będą pasowały.......a to dopiero jak będzie calość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.04.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 O kurcze, jaka fajna koza! Też głosuję za dodatkowym rzędem cegieł. Ale będziecie mieć miejsca w salonie!! Suuuper:)pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.04.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 koza piękna ściana z cegieł będzie pięknym uzupełnieniem postumentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tak mi się o Tobie jakoś dziś myślało... jak będziecie latem podgrzewać wodę użytkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.04.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ano piecem.....na eko. Niestety bedzie musiał się palić - na minimum, ale bedzie musiał Jak mi miło, że myslałaś dziś o mnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A o solarach nie myslałaś? Czy nie macie możliwości? Bo jeśli można to polecam bardzo. Wczoraj miałam 60 stopni i dziś chyba muszę 1 solar zasłonić bo przesada z tym słońcem a jest tylko +20 to co będzie latem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 No właśnie... ewentualnie mam tańsze rozwiązanie. My na lato przełączamy na elektrykę. Dwa bojlery bo łazienka i kuchnia daleko od siebie, ewentualnie przepływowe podgrzewacze, tylko te trochę więcej prądu ciągną. Ogrzewamy się drewnem i nie będę rozpalać w piecu coby się umyć więc tak sobie wydumaliśmy:D Ps. często o Tobie myślę, bo cię lubię BABO:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.04.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) http://p6wrzesnia.edupage.org/files/buziaki_z_serduszkami.gif Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.04.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 no i podjęliśmy decyzję w sprawie kuchni .....................................panowie odpadli w przedbiegach Będziemy mieć kuchnię z Ikei ....... białą!!!!!! Fronty typu Stat...... czyli będę miała kuchnię, która marzyła mi się od zawsze i co najważniejsze,mój mąż był nią zachwycony, jak zobaczył ją w realu czyli w Ikei !! Z racji zmiany typu szafek, zmieniła się też koncepcja zabudowy - trochę mnie to zasmuciło, ale cóż ...coś za coś! Kaluniu....będe miała taka samą kuchnię jak ty tralala.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Meg kozę macie cudną. Ale będzie przytulnie jak skończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 no i podjęliśmy decyzję w sprawie kuchni .....................................panowie odpadli w przedbiegach Będziemy mieć kuchnię z Ikei ....... białą!!!!!! Fronty typu Stat...... czyli będę miała kuchnię, która marzyła mi się od zawsze i co najważniejsze,mój mąż był nią zachwycony, jak zobaczył ją w realu czyli w Ikei !! Z racji zmiany typu szafek, zmieniła się też koncepcja zabudowy - trochę mnie to zasmuciło, ale cóż ...coś za coś! Kaluniu....będe miała taka samą kuchnię jak ty tralala.......... meg.......strasznie się ciesze ) będziemy sie wymieniały wrażeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 hmmmmmmmmm..... od czego by tu zacząć?...... mamy maj, więc zaczynamy finiszować z wykończeniówką. prawie wszystko przygotowane do etapu ozdabiania zostały zakupy - miła rzecz, ale wybory trudne! No ale trzeba je zrobić. Czy będą właściwe? Czas pokarze! Po pierwsze - jak wiecie, dokonaliśmy wyboru kuchni ( zamawiam ją pod koniec maja, gdzieś 28...)Panowie przyjadą i złożą! Po drugie - podłogi wybrane, zamówione, zadatkowane. Termin kładzenia - 21V Po trzecie - sprzęt AGD wybrany, zamówię tuż przed meblami kuchennymi.... Po czwarte - sofy wybrane, zamówione.....będą też ok 28V! czyli panowie musza okafelkować kuchnię, pomalować cały dół do 21 maja od 1 czerwca akcja ...PRZEPROWADZKA!!!!! Aaaaaaaa, zapomniałam o najważniejszym - w poniedziałek po długim weekendzie - wchodzi Pan Hydraulik i kończy kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts