meg60 22.05.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2012 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jest dobrze, a będzie lepiej jak bedą już w kolorze sorki, ale ja mam kiepską wyobraźnie, jak nie zobaczę to nie umiem sobie wyobrazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 meg....łazienka zapowiada sie świetnie!! najbardziej podoba mi sie podloga w szachownice już sie nie moge doczekac , kiedy zaczynają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Noooo koooooochaaanaaa!!!! To nawet dla mnie jest szybko:rolleyes: a na listwy to rok czekałam... gresu na tarasie nadal nie mam... Łazienkę to i moją mogłaś zabrać ze sobą do tej Casto, psy się wymeldowały i musimy coś z tym fantem zrobić, kombinuję, myślę, dumam... i nijak mi nie chce się zmieścić i wanna i prysznic... buuuu... a ja chcę i rybki i akwarium, buuuu... Spakowana?????? Kiedy godzina zero???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.05.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Meg ale żeście przyspieszyli. szok. mamy chyba podobne podłogi w kuchni ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Mnie też ścienka opadła. Meg, kochana zaraz będziesz sobie mieszkała w swoim ślicznym domeczku !!!A łazienka super rozwiązana. Mnie się podoba.Chyba się w końcu wybiorę do Ciebie i sobie na żywo pooglądam, bo co w naturze to w naturze. A może jeszcze na kawkę się załapię na tarasiku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dzięki dziewczyny Listwy, płytki na tarasie.......to wszystko robione dlatego, ze sytuacja tego wymagała. Listwy - bo, w ofercie montażu bylo wszystko kompleksowo, tarasy - to dla tego, że wnosi sie na podłogi....( tak twierdzi ..UWAGA!!!!!!!!!!! mój mąż ! ) no i dobrze, bo jak wcześniej wspominałam o tarasach, to mówił, ze jeszcze nie teraz. łazienką zajmiemy się juz po przeprowadzce.....jedna jest gotowa, więc na początek wystarczy. Może trochę ją zmodyfikuję.......tzn coś zmienie w kolorystyce? Choć mojemu mężowi nawet się podobała cena trochę mniej ..... godzina zero zbliża się wielkimi krokami ............planowany termin przeprowadzki 9 czerwca 2012r. zapamiętam tę datę, bo jest dzień przed moimi imieninami :) Także Sipatko - kawa na tarasie po 9 czerwca ! Zapraszam! a jutro!!!! Montaż kuchni!!!!! już nie mogę się doczekać....... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 23.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 No Kochana, lepszego prezentu imieninowego nie mogłaś sobie wymarzyc!Nikt go nie przebije!Wrzuc no jeszcze jakieś zdjątka, nie mogę się napatrzec, cały czas oglądam i podziwiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Gosiu pięknie już u ciebie i naprawdę tak prawdziwie i domowo się robi super ,ale się cieszę ,że wam się w końcu udało z wykończeniem domku Tempo panów powalające ....fajnie ,że trafiła ci sie taka ekipa:wiggle: Panele ładne i te na dole i te na górze i już kolorki ścian nawet są.... oj jak fajnie masz:p Czekam na zdjęcia z montażu kuchni będzie superowo :)Projekt łazienki fajny podoba mi się Pozdrawiam cieplutko!!! P.s.A możesz napisać co to za panele jaka nazwa i czy kupowane w casto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Jutro porobię zdjęcia to wstawię. :yes: panele kupowałam na allegro, w firmie która ma montaż gratis. A panele to : salon i hol górny - ORZECH WABI, sypialnie dolne - DĄB TABACCO, sypialnie górne - DĄB ROBUSTA. Jesli, Dorotko, bedziesz chciała namiary to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 czekamy więc na montaż kuchni i zdjęcia z montażu:).....napewno kuchnia wyjdzie BOSKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.05.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To co wbijamy się na imieninoparapetówkę Ale superowo, taka końcóweczka dodaje skrzydeł prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To co wbijamy się na imieninoparapetówkę Ale superowo, taka końcóweczka dodaje skrzydeł prawda? imprezka się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.05.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 to przedsmak tego co będzie sie działo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.05.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Kuchnia prawie jest!! Szafki stoją, ale brak jeszcze frontów, szuflad ....itp jutro ciąg dalszy. Oczywiscie nie obyło sie bez wpadek, ale chyba juz do tego przywykłam - co nas nie zabije, to nas wzmocni - więc wzięłam się w garść i wpadki zlikwidowano.......najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze. dziś też przyjechały wyczekiwane sofy.......trzy! Stoją narazie u mamy w pokoju, bo salon zawalony Ikeją ( kurcze jak to się pisze???? Ikeą????? ) Weekend będzie pod kątem sprzątania dołu - zamierzamy tam spać - więc może je nawet rozpakuję i zobaczę jak na prawdę wyglądają :) Przepraszam, ale zdjęć nie zrobiłam.........................zapomniałam aparatu ale, obiecuję, jutro je zrobię na pewno!!!! aaaaa mam cegiełki na ścianie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ale się dzieje.. Najważniejsze, że wszystko na dobrej drodze Terminy realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.05.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 jak to zapomniałam aparatu ????????????? ....a my tu wszyscy na fotki czekamy!!!! ciesze sie, że wszystko idzie do przodu.........już niedługo zamieszkacie ....oczywiście ja też sie pisze na parapetówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Srutututu szafki z drutu... ja jak niewierny ... yyy ... niewierny ktoś tam:p... jak nie zobaczę to nie uwierzę I te cegły pokaż babo!!! Pomarudzę jeszcze... tak mi łazi po głowie, no muszę powiedzieć bo... no bo muszę... te panele w salonie to niekoniecznie dobry pomysł... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 25.05.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 uwazaj z tymi zaproszeniami. sąsiadko zza miedzy. koniecznie pochwal sie kuchnia. Duzo Cie wyniosła? my w przyszłym tygodniu za płytki sie bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Witam dziewczyny....... dzisiaj miałam wspaniały dzień!!!! Mam nareszcie swoją wymarzoną KUCHNIĘ!!!! Ale co tam będe gadać - sami zobaczcie!! http://foto0.m.onet.pl/_m/a45d91fed9b9a6269a5c11c02995e2b8,10,19,0.jpg tak było rano... a tak po poludniu... http://foto1.m.onet.pl/_m/2fa8d6ac870ca9735ee4bd1fbd446ad9,10,19,0.jpg a tu najpiękniejsza, (oczywiście oprócz innych pięknych) rzecz w mojej kuchni - ZLEW! http://foto0.m.onet.pl/_m/e097bb4909313362e6e7fa7929ed2f30,10,19,0.jpg pokażę jeszcze wywołane do tablicy - cegiełki. Ściana nie jest jeszcze dokończona, więc efekt jest jeszcze nie taki, jaki bedzie ....... http://foto2.m.onet.pl/_m/1f494b42b2b8ff9c4ef620e7345b95e6,10,19,0.jpg i na koniec niespodzianka......ta dam !!! http://foto2.m.onet.pl/_m/0bb530f26b483c5feec7bc44c07bb872,10,19,0.jpg SCHODY!!!! Mam nadzieję, że wam się podoba - uwagi, skargi, zażalenia i sugestie....mile widziane Edytowane 25 Maja 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts