Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo koooooochaaanaaa!!!!

To nawet dla mnie jest szybko:rolleyes:

a na listwy to rok czekałam... gresu na tarasie nadal nie mam...

Łazienkę to i moją mogłaś zabrać ze sobą do tej Casto, psy się wymeldowały i musimy coś z tym fantem zrobić, kombinuję, myślę, dumam... i nijak mi nie chce się zmieścić i wanna i prysznic... buuuu... a ja chcę i rybki i akwarium, buuuu...

Spakowana?????? Kiedy godzina zero????

Mnie też ścienka opadła. Meg, kochana zaraz będziesz sobie mieszkała w swoim ślicznym domeczku !!!

A łazienka super rozwiązana. Mnie się podoba.

Chyba się w końcu wybiorę do Ciebie i sobie na żywo pooglądam, bo co w naturze to w naturze. A może jeszcze na kawkę się załapię na tarasiku????

Dzięki dziewczyny :hug:

Listwy, płytki na tarasie.......to wszystko robione dlatego, ze sytuacja tego wymagała. Listwy - bo, w ofercie montażu bylo wszystko kompleksowo, tarasy - to dla tego, że wnosi sie na podłogi....( tak twierdzi ..UWAGA!!!!!!!!!!! mój mąż ! ) no i dobrze, bo jak wcześniej wspominałam o tarasach, to mówił, ze jeszcze nie teraz. :rolleyes:

łazienką zajmiemy się juz po przeprowadzce.....jedna jest gotowa, więc na początek wystarczy. Może trochę ją zmodyfikuję.......tzn coś zmienie w kolorystyce? Choć mojemu mężowi nawet się podobała :) cena trochę mniej .....

godzina zero zbliża się wielkimi krokami ............planowany termin przeprowadzki 9 czerwca 2012r. zapamiętam tę datę, bo jest dzień przed moimi imieninami :) :)

Także Sipatko - kawa na tarasie po 9 czerwca ! Zapraszam!

a jutro!!!! Montaż kuchni!!!!! już nie mogę się doczekać....... .

Gosiu pięknie już u ciebie i naprawdę tak prawdziwie i domowo się robi :) super ,ale się cieszę ,że wam się w końcu udało z wykończeniem domku :lol2: Tempo panów powalające ....fajnie ,że trafiła ci sie taka ekipa:wiggle:

Panele ładne i te na dole i te na górze i już kolorki ścian nawet są.... oj jak fajnie masz:p

Czekam na zdjęcia z montażu kuchni będzie superowo :)Projekt łazienki fajny podoba mi się :)

Pozdrawiam cieplutko!!!

P.s.A możesz napisać co to za panele jaka nazwa i czy kupowane w casto?

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Jutro porobię zdjęcia to wstawię. :yes::yes:

panele kupowałam na allegro, w firmie która ma montaż gratis. A panele to : salon i hol górny - ORZECH WABI, sypialnie dolne - DĄB TABACCO, sypialnie górne - DĄB ROBUSTA. Jesli, Dorotko, bedziesz chciała namiary to napisz.

Kuchnia prawie jest!! Szafki stoją, ale brak jeszcze frontów, szuflad ....itp jutro ciąg dalszy. Oczywiscie nie obyło sie bez wpadek, ale chyba juz do tego przywykłam - co nas nie zabije, to nas wzmocni - więc wzięłam się w garść i wpadki zlikwidowano.......najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze. :) dziś też przyjechały wyczekiwane sofy.......trzy! Stoją narazie u mamy w pokoju, bo salon zawalony Ikeją ( kurcze jak to się pisze???? Ikeą????? ) Weekend będzie pod kątem sprzątania dołu - zamierzamy tam spać - więc może je nawet rozpakuję i zobaczę jak na prawdę wyglądają :) :)

Przepraszam, ale zdjęć nie zrobiłam.........................zapomniałam aparatu :( ale, obiecuję, jutro je zrobię na pewno!!!! aaaaa mam cegiełki na ścianie !!!!!!! :yes:

Witam dziewczyny....... dzisiaj miałam wspaniały dzień!!!! Mam nareszcie swoją wymarzoną KUCHNIĘ!!!! Ale co tam będe gadać - sami zobaczcie!!

http://foto0.m.onet.pl/_m/a45d91fed9b9a6269a5c11c02995e2b8,10,19,0.jpg

tak było rano...

a tak po poludniu...

http://foto1.m.onet.pl/_m/2fa8d6ac870ca9735ee4bd1fbd446ad9,10,19,0.jpg

:wave:

a tu najpiękniejsza, (oczywiście oprócz innych pięknych) rzecz w mojej kuchni - ZLEW!

http://foto0.m.onet.pl/_m/e097bb4909313362e6e7fa7929ed2f30,10,19,0.jpg

pokażę jeszcze wywołane do tablicy - cegiełki. Ściana nie jest jeszcze dokończona, więc efekt jest jeszcze nie taki, jaki bedzie .......

http://foto2.m.onet.pl/_m/1f494b42b2b8ff9c4ef620e7345b95e6,10,19,0.jpg

i na koniec niespodzianka......ta dam !!!

http://foto2.m.onet.pl/_m/0bb530f26b483c5feec7bc44c07bb872,10,19,0.jpg

SCHODY!!!!

Mam nadzieję, że wam się podoba - uwagi, skargi, zażalenia i sugestie....mile widziane ;):no::p

Edytowane przez meg60