podglądacz 05.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Potwierdzam, tempo niesamowite! A najważniejsze, że marzenia naprawdę sie spełniają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ojejku!!!! Dziekuję wam bardzo!!! :hug:za życzenia, gratulacje i zainteresowanie...... Przepraszam, ze tak późno jestem na FM ale wiecie jak to jest........doba za krótka Rano, pakowanie samochodu i jazda do domku. Tam porządki - mycie, zamiatanie, układanie, mycie, przestawianie , mycie....i tak w kółko! A wieczorem - do mieszkania i ......pakowanie rzeczy na następny dzień do wywózki! żeby w sobotę nie było jakiegoś większego zamieszania, zostaną większe gabaryty i już!!! Jutro czeka mnie mycie okien...... Dziś miałam bardzo miłych gości.......dostałam pierwszy prezent na nowe domostwo - petunie na taras, wzorniki do cappuccino, fajny kosz wiklinowy i Żyda......coby nam kasy nie zabrakło Dziękujemy Ewuniu i Jacku!!!! Za prezenty i pomoc!!!! zostały 3 dni......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 06.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No teraz to ja złapałam buraka:rolleyes:Żeby Żyd pomógł , trzeba go powiesic przy drzwiach wejściowych, po lewej stronie.Jak się wychodzi z domu koniecznie należy na niego spojrzec.Raz w tygodniu trzeba go odwrócic do góry nogami, po to by oddał, to co uzbierał.Natomiast podkowa musi byc zamocowana na zewnątrz, "otwarciem" do góry!Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Z takich przesądów odnośnie domu to znam jeden: jemioła przyciąga do domu bogactwo-pieniądze, ale uwaga! wprowadza niezgode.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie, no to ja już wiem dlaczego ja nie jestem przesądna: za leniwa jestem Za dużo roboty z tymi przesądami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.06.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Małgosiu w kolor w kuchni na ścianie to co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 przesądy - przesądem, ale zawsze lepiej nie zapeszać Żydek zawiśnie tam gdzie powinien i podkowa też ( mamy swoją, znalezioną na naszym polu, gdzie stanął nasz dom...) tylko w którym miejscu powinna zawisnąć? też przy drzwiach? Paulinko, w kuchni jest Dulux - orzech włoski ! zostały 2 dni........a w sobotę? PRZEPROWADZKA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Gosiu tempo niesamowite macie wszystko super wygląda i pasuje do siebie a jak już będzie wszystko urządzone, to dopiero będzie miodzio :) nie mogę sie doczekac kiedy wstawisz fotki oj nawet nie wiesz Gosiu ile ja bym dała by mieć choć taki stan jak ty Trzymam mocno kciuki za pomyślną przeprowadzkę !!! Buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.06.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Spakowana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 trzymamy kciukasy za sprawaną przeprowadzke !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 07.06.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Jak tam Małgoś, dajesz radę? Ja też trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.06.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 dziś ostatni raz jak z wami gadam...... jutro ten najwazniejszy dzień - DZIEŃ PRZEPROWADZKI - to dopiero jutro, a ja juz mam dość!!!!!!! od kilku dni spię po kilka godziń, a wczoraj - dwie! ale za to dom przygotowany - nawet firanki w salonie, wiszą podlogi wytarte ( jak na razie, moze być ... ) kuchnia rozpakowana, meble w wiatrołapie zmontowane....ufffffffffffffff , nie wiem jak sie nazywam!!!!! POMOCY!!!!!! A jutro druga tura - najgorsza!!!! aaaaaaaa, najważniejsze - załatwiłam internet , jak dobrze pójdzie, bedzie w przyszłym tygodniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.06.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 trzymaj się megi i POWODZENIA!!! Dasz radę i wracaj do nas jak tylko będzie net Duża buzia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.06.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Meg dasz rade. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 08.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No kochana dasz radę i będzie wszystko ok:) teraz jestes narobiona ,zmęczona ale już za kilkanaście godzin będziesz cieszyć się zamieszkaniem w swoim wymarzonym domku:) Zycze sprawnej przeprowadzki i sukcesu:) Fajnie ,że udało ci się załatwic sprawę z internetem;) czekamy zatem na wieści!!! Pozdrawiam i buziole przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 10.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 nie wiem jak sie nazywam!!!!! POMOCY!!!!!! Nazywasz sie Małgorzata i dziś masz imieniny! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.06.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wszystkiego najlepszego ,samych sukcesów w życiu i 100 lat!!! http://www.e-kartki.com.pl/files/2011/02/roza_dla_ciebie_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.06.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jak się mieszka ? czekamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.06.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No właśnie przecież było Małgorzaty !!!! Wszystkiego co najlepsze, samych najmilszych chwil w nowym domku i kolejnych marzeń do spełnienia !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts