popcarol 22.08.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 W takim razie przez okno... kotek, trutka... pomoże!! U nas w garażu mogłyby być, jakieś orzechy sie znajdą i cebule tulipanów... ale nie ma - mam nadzieję pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.08.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Dziś pzrywieźliśmy nowego członka naszej rodzinki.......tej zwierzęcej części Kicia zadomowiła się dość szybko, nic a nic sie nie bała ! A u mnie dzis trzy psy !!! Zostały indywidualnie zapoznane z kicią........najbardziej łaskawie przyjęla ją Jisna -- obwąchała polizala i nic, Aisha - tej reakcji, balismy się najbardziej, nawet , nawet.....obwąchała, opyrgała i nic a najfajniejsze to to, ze jak kicia spi w transporterku, zamkneta przed psami, to Aisha kładzie sie obok i jak Lea chce podejść to pokazuje jej usmiech numer siedem!!!!! Pilnuje ją !!! Lea - suka mojej córki też nic.....jeteśmy w szoku !!!!! Mam nadzieję, że nadal tak bedzie. Jak na razie Kicia jest w pokoju mojej mamy - ona jest cały czas u siebie i kicia może swobodnie chodzic po pokoju....drzwi są zamknięte. Psy wchodzą po kolei :yes: Kicia - do jutra tak ja bedziemy nazywać, młodsza córka wraca z wojazy i poprosiła aby poczekac z wyborem imienia, na jej powrót - ładnie zjadła, zrobiła siusiu i kupke do kuwety, próbowała wejść na drapak i jak spi to mruczy ......chyba jest jej dobrze !!!!! Kamień spadł mi z serca, troche się bałam...jeszcze tylko pierwsz noc przed nami ! Zdjecia beda jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.08.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Jaka farciara jesteś, ze masz takie spokojne zwierzaki..mój kot skacze po WSZYSTKIM, łącznie ze scianami i parapetami, nie chce załatwiać się na podwórzu, wojuje z kotem i psicą...nie da nam spać, bo łapie za wszystko co wystaje spod kołdry, a przy +15/20 w nocy ciężko spać przykrytym po uszy...Najgorsze ze nawet nasza najmłodsza jest podrapana...Nie umiem wychowywać kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.08.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 na dowód.....jedna z psic, nastepnego dnia po przywiezieniu Kici..... http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545925_481345661890611_1979751480_n.jpg Lea z Kicią na sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 boskie a jak pasują do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Sliczna kicia i oby tak zostało ,że psice będą dobrze tolerowac kotkę i wszystko będzie ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.08.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 jak na rzaie dziewczyny jesteśmy w szoku....choć cały czas trzymamy rękę na pulsie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2012 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Pilnuj pilnuj, moja psica w naszej obecności jest też taka grzeczna, ale jak tylko się odwrócimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.08.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/199090_461458343874750_1240599841_n.jpg PRZEDSTAWIAM WAM NASZĄ KICIĘ ........MA NA IMIĘ LUNA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Słodkości. Że co? Wyje do księżyca, czy liczycie, że zrobi się okrąglutka jak księżyc w pełni Żartuję, śliczne imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.08.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 :lol2: no oczywiście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podglądacz 28.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Przez moje nieustanne problemy z operatorem sieci dawno mnie tu nie było:(I co widzę: ogród się rozwija, brawo!Kiciusia prześliczna! Widzę, że ma ładny domek:) Na pewno się w nim zaaklimatyzuje.Teraz, skoro wrócił już zagranicznych wojaży główny fotograf, mam nadzieję obejrzeć fotorelację z poczynionych działań w domku.Pozdrawiam serdecznie całą Rodzinkę i przesyłam słodkie buziole:) Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez podglądacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.08.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A tak groźna Aisha reaguje na kota!!!! http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/221990_461864203834164_1096806167_n.jpg hi, hi........myslałby kto, ze to amstaff - postrach ludzi i zwierzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2012 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Sliczny zwierzyniec, aż zazdroszczę bo u mnie to typowe relacje włoskiej rodziny...głośno podczas konfliktów psisko-kocich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ojej:jawdrop: Śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak od początku spokojnie było???? Opowiedz mi, jak je sobie przedstawiliście? Luna od zawsze taka wyluzowana była? Nigdy nie chciała uciekać? Bo jakby tak było to może i moje psinki????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.08.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Luna piękne imię a zdjęcie psa z koteckiem wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.08.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 dzięki kobitki.......Luna to totalny luzak. pies to taki duuuuuuuuuuuuuuuuży kot, który nie miałczy tylko szczeka. W sobotę jak przywieźliśmy Lunę to zamknieta była w transporterze, psy zapoznawały się z zapachem. Potem zanieslismy ją do pokoju babci, gdzie wyszła z transportera i mogła chodzic po całym pokoju....psy wprowadzane były kolejno ...dzis kot chodzi po całym dole a psy nie zwracają na nią specjalnej uwagi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Moja Koko (mała kocica) chodzi bokiem i jeży się czy to na widok psa czy kota. Stoi w progu i nie wpuszcza do domu żadnego z nich. Kot zaczął stołować się na podwórzu, bo w domu nie może się najeść w spokoju, pies z kolei siedzi z położonymi uszami i wygląda jakby ją pobili jak widzi Koko odchodzi jak najdalej...Mała terrorystka... Dlatego zazdroszczę zrównoważonych zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.08.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 własnie wczoraj zastanawialismy się jak to z nią jest....przecież w naturze kota jest strach przed psem. A tu nic! I doszlismy do wniosku, że matka nie dała jej przykładu, bo wychowała się bez niej. Nigdy nie widziala psa i po prostu nie wie, ze należy się go bać! dlatego pewnie traktuje je jak koty tylko jakies inne......a nasze psy zaakceptowały ja w 100% nawet jak pije wode z ich miski to nic nie mówią......jak chodzi po salonie a one wychodza na taras, to podnosza nogi aby jej nie nadepnąć.....komicznie to wygląda zaczyna włazic na schody ale jej nie pozwalamy bo sa jeszcze nie zabezpieczone. a jak się wydziera jak jest głodna.......o ho, ho.......nie jestesmy w stanie jej wtedy nie zauważyć acha, stwierdzilismy, że przy takiej ilości psów będzie miała ich nawyki ....już chodzi z patykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 31.08.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Super kotek! Fajnie że się polubiły Okazuje się że wychowawczyni mojej córki z przedszkola chodziła z Tobą Meg do klasy!!! Świat jest mały pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts