kala67 21.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 szkoda marnowac każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 trzymam kciuki od samego rana!!!!!!!!!!!!!!! jak poszło?????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 YES, YES, YES !!!!!!!! 150 na liczniku, 15 minut przed czasem, ale jest !!!!!!! Podpisaliśmy umowę i tylko rzeczoznawca przyjdzie obejrzeć budowe i już, za kilka dni pierwsza TRANSZA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to otwieraj szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jest szampan !!!!! Na zdrowie i dzięki za trzymanie kciuków !!!!!http://parenting.pl/attachments/o-wszystkim/9533d1247214261-babskie-pogaduchy-szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wow!!! szampan i truskawki no to sie częstuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jestesmy tak zmęczeni ( 7 godzin w drodze ), że jak byliśmy o 17.00 w banku - po raz drugi dziś - to Pan doradca musiał mi dwa razy tłumaczyć o co kaman , a jak się podpisywałam to w pewnym momencie zapomniałam jak mam na imię Jestem padnięta !!!!!!!! Marzy mi się coś takiego http://sen-sennik.pl/wp-content/uploads/2008/07/kapiel-wanna-sennik-sen-bath-kapac-sie-woda-myc.jpg a potem......... http://meble-kolonialne.aun.pl/imgs/lozko.jpg DOBRANOC !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a wanna rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Odchudzająca zobacz jak się wylaszczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dobry wieczór !! No to i u Ciebie nadrobiłam moje urlopowe zaległości w czytaniu dziennika Gratuluje postępów na budowie no i oczywiście pomyślnego rozwiązania spraw bankowych To masz bardzo fajną prace w tym wieku to dzieci jeszcze słuchają swojej Pani Moja znajoma uczyła dzieci w gimnazjum!!!!!!! ponoć to była masakra po roku zmieniła prace Oj to prawda. Kiedyś znajomy poprosił mnie, abym wzięła za niego kilka godzin zastępstwa w gimnazjum. Dobrze, że to był tylko jeden dzień. Bo inaczej następnego była by tam policja, pogotowie i prokurator Pamiętam też jak w czasie studiów całe wakacje pracowałam na koloniach jako wychowawca - teraz chyba bym nie dała rady. Odchudzająca zobacz jak się wylaszczyłam O to ja też poproszę taką wylaszczająca wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj meg!!!!!!!!!! jak sie dzis czujesz po tym szampanie i leżeniu w wannie?? pozdrawiam reszte dziewczynek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witajcie dziewczynki, dziś jest dzień LB, czytaj - Leżenie Bykiem Kąpiel wspaniała, polecam!!!!! Chętnie zaproszę na sesję odchudzającą, bo sama wanna to tajemniczy wynalazek pojogor witam po dłuższej nieobecności. Ja na kolonie czy na obozy już tez bym się nie nadawala, ale chętnie i nawet miałam propozycję, jako kierownik kolonii. Może kiedyś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 23.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja na kolonie czy na obozy już tez bym się nie nadawała, ale chętnie i nawet miałam propozycję, jako kierownik kolonii. Może kiedyś!!! No kiedyś miałam przyjemność pełnić tę funkcję - też niezłe urwanie głowy, choć chyba faktycznie bardziej przyjazne dla człowieka niż bieganie z lub za gromadką rozpieszczonych dzieciaków Ja też już chce LB - mam chyba depresję po urlopową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.09.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Moja koleżanka jeździ od kilku lat i sobie bardzo chwali. Kolonie organizuje biuro turystyczne, więc wszystko jest zorganizowane i dopięte na ostatni guzik. Także, teraz to sama przyjemność. Odpowiada przede wszystkim za bezpieczeństwo, sprawy wychowawczo-opiekuńcze, organizacje czasu, bo nawet wycieczki są z góry zaplanowane. Nie to co kiedyś - zaopatrzenie, kuchnia, awarie.....itp. Sporo roboty i odpowiedzialności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam z rana i o nowe foteczki prosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.09.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 zdjęć narazie nie będzie, bo u nas przerwa. Majstry wchodzą w przyszłym tygodniu. Dziś na budowe jedzie rzeczoznawca i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie pierwsza transza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.09.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dziś drugi news - w przyszłym tygodniu może będziemy mieć ......prrrrąd!!!!!!! dzwonił właściciel działek i umówił sie z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czyli w przyszłym tygodniu dostaniesz i kase i prąd!!!! tyle szczęścia naraz??? meg........trzymam kciuki i żeby juz wszystkie wiadomości od Ciebie były takie pozytywne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Czesc Dawno mnie nie było, ale wybacz, czasu nie mam Ale jestem juz na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWA, ALE TO WSZYSTKO DZIĘKI WAM, DZIEWCZYNY, DZIĘKI WASZYM, TRZYMANYM, KCIUKOM !!!!!!!!PRZESYŁAM DLA WAS WSZYSTKICHhttp://republika.pl/blog_li_974394/1954995/tr/psiaki_buziaki.jpg POZDROWIONKA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts