Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestesmy tak zmęczeni ( 7 godzin w drodze :evil: ), że jak byliśmy o 17.00 w banku - po raz drugi dziś :o - to Pan doradca musiał mi dwa razy tłumaczyć o co kaman :roll: :roll: , a jak się podpisywałam to w pewnym momencie zapomniałam jak mam na imię :lol: Jestem padnięta !!!!!!!! Marzy mi się coś takiego

http://sen-sennik.pl/wp-content/uploads/2008/07/kapiel-wanna-sennik-sen-bath-kapac-sie-woda-myc.jpg

a potem.........

http://meble-kolonialne.aun.pl/imgs/lozko.jpg

DOBRANOC !!!!!

Dobry wieczór !!

No to i u Ciebie nadrobiłam moje urlopowe zaległości w czytaniu dziennika :)

Gratuluje postępów na budowie no i oczywiście pomyślnego rozwiązania spraw bankowych ;)

To masz bardzo fajną prace :wink: :wink:

w tym wieku to dzieci jeszcze słuchają swojej Pani :lol: :lol: :lol:

Moja znajoma uczyła dzieci w gimnazjum!!!!!!! :o ponoć to była masakra :evil:

po roku zmieniła prace :( :(

Oj to prawda. Kiedyś znajomy poprosił mnie, abym wzięła za niego kilka godzin zastępstwa w gimnazjum. Dobrze, że to był tylko jeden dzień. Bo inaczej następnego była by tam policja, pogotowie i prokurator :-?

Pamiętam też jak w czasie studiów całe wakacje pracowałam na koloniach jako wychowawca - teraz chyba bym nie dała rady.

Odchudzająca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zobacz jak się wylaszczyłam :wink: :wink: :wink:

O to ja też poproszę taką wylaszczająca wannę :D :wink: :D :wink: :D :wink:

Witajcie dziewczynki, dziś jest dzień LB, czytaj - Leżenie Bykiem :p :p :p Kąpiel wspaniała, polecam!!!!! Chętnie zaproszę na sesję odchudzającą, bo sama wanna to tajemniczy wynalazek :wink:

pojogor witam po dłuższej nieobecności. Ja na kolonie czy na obozy już tez bym się nie nadawala, ale chętnie i nawet miałam propozycję, jako kierownik kolonii. Może kiedyś!!!

Ja na kolonie czy na obozy już tez bym się nie nadawała, ale chętnie i nawet miałam propozycję, jako kierownik kolonii. Może kiedyś!!!

No kiedyś miałam przyjemność pełnić tę funkcję - też niezłe urwanie głowy, choć chyba faktycznie bardziej przyjazne dla człowieka niż bieganie z lub za gromadką rozpieszczonych dzieciaków :roll:

Ja też już chce LB - mam chyba depresję po urlopową :-?

Moja koleżanka jeździ od kilku lat i sobie bardzo chwali. Kolonie organizuje biuro turystyczne, więc wszystko jest zorganizowane i dopięte na ostatni guzik. Także, teraz to sama przyjemność. Odpowiada przede wszystkim za bezpieczeństwo, sprawy wychowawczo-opiekuńcze, organizacje czasu, bo nawet wycieczki są z góry zaplanowane. Nie to co kiedyś - zaopatrzenie, kuchnia, awarie.....itp. Sporo roboty i odpowiedzialności.