meg60 05.11.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czwartek.... Piesek chory !!! Dwie godziny u weterynarza, dwie kroplówki - troche lepiej Zobaczymy, jutro znów kroplówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dobrze będzie... na pewno... moja sunia też po przejściach, poważnych, a teraz starutki okaz zdrowia a co piesi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Znów podrazniła trzustkę Już kiedyś miała z nią problemy i teraz znowu. Na szczęście teraz jest to podrażnienie, a nie zapalenie, jak wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przeciez mówiłam, że dobrze będzie... skoro wtedy było gorzej Głowa do góry, smutna pani - smutny pies... a pies ma zdrowieć i nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 My naszej psiuni nie okazujemy smutku, ale trochę nas to martwi - Aisha ma 10 lat i jest po ciężkiej chorobie ( skaza niskopłytkowa, dwie transfuzje, żółtaczka, omdlenia, trzy miesiące nie chodziła na łapy ) także mamy powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 To smutam się z wami Nasza (moja) Kaja, rówieśniczka Aishy, ze skrzywieniem genetycznym boksera, najpierw standardowe kobiece dolegliwości, a rok temu rak z przerzutami... co mogli to wycieli i narazie jest dobrze, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Oj, to smutne. Nasz poprzedni pies - owczarek niemiecki - też miał raka, wodniaka i niestety......., ale najważniejsze, że Kaja czuje się dobrze Podrap ją za uszkiem ode mnie Nasza gwiazda, czuje sie lepiej, teraz śpi po wieczornych wrażeniach Jakoś nie woła na dwór, więc mam nadzieję, że dolegliwości żołądkowe jej przeszły. Ale i tak musi być na diecie, siemieniu lnianym i węglu napewno do jutra, a co później, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzięki, drapanie za uszkiem to na bierząco, tylko ciężko jedną ręką pisać , ale jak przestaję głaskać to kuksańca dostaję i ręka posłusznie wraca. Ot wytresowana pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 moja tak robi jak chce się położyć na fotelu na którym siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 U nas skóry i psica nie włazi.... nawet jak sama zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 u nas pospolite tkaniny obiciowe, więc nie ma problemu aby tylko miękki był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 05.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dołączę się meg ode mnie też pogłąszcz pupilka, mój ma taki wrażliwy żołądek że jak tylko zje coś nie tak to latam z nim po 2-3 razy w nocy (a jak na razie mamy mieszkanie zrobione z strychu w kamienicy, więc to jakies normalne piąte piętro) Ale o psiaki trzeba dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Meg współczuje, już doczytałam wszystko. Mam nadzieje, ze to chwilowe pogorszenie i szybko wróci do zdrówka. Bardzo mi szkoda takich piesków. Cieszę sie, ze moja nie choruje, je co popadnie, wogle chyba o nią nie dbam tylko o zęby się troszczę.Ale już też kroplówki zaliczyła kilka razy. NIc przyjemnego dla własciciela a co dopiero psa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ojoj !! wczoraj mnie tu nie było a czytam, że piesio chory jest!! wygłaskaj go ode mnie, mam nadzieje, że dzis juz lepiej sie czuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Już lepiej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witajcie dziewczyny !!! Dopiero wróciłam z pracy ( 10 godzin - poprostu masakra )Piesio duuuuużo lepiej już kręci sie przy kuchni jak tylko ktoś tam jest. Ale niestety jest na diecie i tylko może siemie lniane, ale jutro już dostanie ..........kaszkę manne z kurczaczkiem - łyżkę co dwie godziny to się naje,jak nie wiem co !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 najwyżej nieco schudnie nic mu nie będzie, najważniejsze,że czuje sie lepiej!! tylko dawaj mu pić, żeby sie nie odwodnił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dostaje tyle kroplówek, że napewno się nie odwodni, ale pije sporo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no tak, zapomniałam, że kroplówki dostaje nie ma szans na odwodnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 teraz tylko siku trzeba z nią wychodzić częściej dobrze, że mieszkamy na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts