Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, to smutne. Nasz poprzedni pies - owczarek niemiecki - też miał raka, wodniaka i niestety......., ale najważniejsze, że Kaja czuje się dobrze :p Podrap ją za uszkiem ode mnie :p :p :p :p Nasza gwiazda, czuje sie lepiej, teraz śpi po wieczornych wrażeniach :roll: Jakoś nie woła na dwór, więc mam nadzieję, że dolegliwości żołądkowe jej przeszły. Ale i tak musi być na diecie, siemieniu lnianym i węglu :roll: napewno do jutra, a co później, zobaczymy.

Hej

Meg współczuje, już doczytałam wszystko.

Mam nadzieje, ze to chwilowe pogorszenie i szybko wróci do zdrówka. Bardzo mi szkoda takich piesków. Cieszę sie, ze moja nie choruje, je co popadnie, wogle chyba o nią nie dbam :oops: tylko o zęby się troszczę.Ale już też kroplówki zaliczyła kilka razy. NIc przyjemnego dla własciciela a co dopiero psa..

Witajcie dziewczyny !!! Dopiero wróciłam z pracy ( 10 godzin - poprostu masakra )Piesio duuuuużo lepiej :p :p :p :p :p :p już kręci sie przy kuchni jak tylko ktoś tam jest. Ale niestety jest na diecie i tylko może siemie lniane, ale jutro już dostanie ..........kaszkę manne z kurczaczkiem - łyżkę co dwie godziny :o to się naje,jak nie wiem co !!!!!!! :p :p :p :p :p