Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Meg :D

Przebrnęłam przez te wszystkie stronki i śmiało mogę powiedzieć: podoba mi się!!! Zwłaszcza Twój optymizm :D :D :D Zapisuję się do grona podglądaczy i kibiców :wink:

Pozdrawiam krajankę :wink:

Witaj yuka !!!!!! Krajanka ?????? A gdzież to twój kawałek podłogi, droga czytaczko ??????? Dziękuję za dobre słowo - optymizm to moje drugie imię :p :p :p :oops: Zapraszam częściej !!!

kalu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: no wiesz !!!!! :p

Mam ogłoszenie : DZIAŁKI DO SPRZEDANIA - 1000M2, UZBROJONE, W CICHEJ, SPOKOJNEJ OKOLICY, 25 KM OD CENTRUM ŁODZI W KIERUNKU TOMASZOWA MAZ. CENA DO UZGODNIENIA !!!!!!!

Zainteresowane osoby proszę o wiadomości na priv. - podam namiary na właściciela !!!!!

A tak wyglądają wiosną

http://foto2.m.onet.pl/_m/0dcda9eafa4cd57cc74393bc2fab12ce,10,19,0.jpg

Spotkanie odbyło się, ale zdjęć nie ma :oops: :oops: :oops: Właściwie nie było co uwieczniać - dzis tylko ustalenia, dyspozycje i małe zakupy. Panowie wzięli sie do roboty po naszym wyjeździe z działki, więc nic nowego się nie wydarzyło co by można uwiecznić. Na budowie będziemy w sobotę, a do tego czasu już będzie coś widać ! Wtedy zrobię zdjęcia !!!!! Panowie obiecali, że za półtora tygodnia więźba będzie gotowa :p :p :p :p :p :p :p :p A potem............DACH!

Spotkanie odbyło się, ale zdjęć nie ma :oops: :oops: :oops: Właściwie nie było co uwieczniać - dzis tylko ustalenia, dyspozycje i małe zakupy. Panowie wzięli sie do roboty po naszym wyjeździe z działki, więc nic nowego się nie wydarzyło co by można uwiecznić. Na budowie będziemy w sobotę, a do tego czasu już będzie coś widać ! Wtedy zrobię zdjęcia !!!!! Panowie obiecali, że za półtora tygodnia więźba będzie gotowa :p :p :p :p :p :p :p :p A potem............DACH!

nawet nie wiesz, jak ja Ci zazdroszczę :roll: :roll: :roll:

niech już będzie wiosna :(