meg60 23.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 też tak myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.11.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ludzie!!!! Przepraszam, ale nie zauważyłam, że: 40 tys wyświetleń !!!!!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 jeszcze wróce do tematu Twojej mamy...... ..mój tata jak był na naszej budowie tez kręcił nosem jakos Ci rodzice nas na duchu nie podnoszą ale damy rade!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 jakbym słyszała:"łomatko... ile tu jeszcze roboty..." pewnie, że damy rade!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ...." jak daleko od miasta, nie ma sąsiadów, a jakie błoto....!!!!" - to chyba standard? DAMY RADĘ??? TAK, DAMY RADĘ!!!!!!! ja myślę, że nasi rodzice to poprostu boją się o nas. A zresztą - jak my reagujemy na pomysły naszych dzieci ???? Najpierw lęk, z dopiero później rozsądek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ...." jak daleko od miasta, nie ma sąsiadów, a jakie błoto....!!!!" - to chyba standard? DAMY RADĘ??? TAK, DAMY RADĘ!!!!!!! ja myślę, że nasi rodzice to poprostu boją się o nas. A zresztą - jak my reagujemy na pomysły naszych dzieci ???? Najpierw lęk, z dopiero później rozsądek! ..i tu masz racje!!! od dzis zmieniam swoje podejście do dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oj dziewczyny, nasi rodzice w nas wierzą, tylko takie gadanie że nie dasz rady jest baaardzo motywujące no bo jak to, ja nie dam rady??!!! Mój ojciec dopiero po wybudowaniu mi się przyznał, że jakby mnie tak nie popędzał, to jeszcze siedzielibyśmy na wynajmowanym..cała prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ...." jak daleko od miasta, nie ma sąsiadów, a jakie błoto....!!!!" - to chyba standard? DAMY RADĘ??? TAK, DAMY RADĘ!!!!!!! ja myślę, że nasi rodzice to poprostu boją się o nas. A zresztą - jak my reagujemy na pomysły naszych dzieci ???? Najpierw lęk, z dopiero później rozsądek! ..i tu masz racje!!! od dzis zmieniam swoje podejście do dzieci myślę, że jest to poza naszym zasięgiem - uwarunkowane genetycznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kurcze, a myślałam, że telko my słyszymy - "dzieci, jak wy sobie dacie radę" A my w te pędy odpowiadamy: DAMY RADĘ!!! Nie my pierwsi i nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 JAK NIE MY - TO KTO ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 JAK NIE MY - TO KTO ?????? RACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 JAK NIE MY - TO KTO ?????? RACJA! silna grupa tu sie tworzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wiesz, bo jakby co to do nas jak w dym !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 U mnie tak samo . Z niespodziewaną wizytą wpadła mama z tatką na budowę. I potem telefonik do mnie cytuję "No kawał murów masz". Ucieszyłam się ale nie na długo bo zaraz potem usłyszałam, że kiedy my to skończymy, a dlaczego okna takie wąskie, głowa się ledwo przeciśnie (90 cm szerokie ), a dlaczego takie wysokie, a ten pokój taki nieustawny... Jak ja się cieszę, że mojemu tacie się podoba WSZYSTKO . Polityk z niego i równowagę utrzymuje pozytywów i negatywów. Ale jednak oboje martwią się jak sobie z kredytami damy radę. Spoko DAMY RADĘ - dołączam się do GRUPY NADZIEJĄ I SIŁĄ NAPEŁNIONYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ach zapomniałam super że już masz więźbę, my dopiero zamawiamy ale mają przywieźć za dwa tygodnie . No ja nie wiem czemu tak długo i dlaczego tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witaj sipatko w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 meg.....kurcze napisalam szybkie sprostowanie w moim dzienniku!!! bo chyba sie nie zrozumiałyśmy ostatnio??:D:;D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 sorry !!!!!! Miałam chyba zły poranek. tak jakoś wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 sorry !!!!!! Miałam chyba zły poranek. tak jakoś wyszło ! no co Ty meg !!! lepiej mi powiedz jakie drzewa mam wsadzic wzdłuż płotu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wracając do wizytacji...Teściowa wyrażając swój zachwyt, powiedziała""- ale stodołaaaaa" chyba zachwyt to był.... no nieee????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts