dorkaK 11.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wpadlam sie przywitać ,a przy okazji spytać czy podałabyś mi namiary na twoja ekipę od murarki i od dachu. Meg byłaś z nich zadowolona i można się z nimi dogadać?Widzę ,że domek ładnie wybudowany .Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam.Miłego wieczoru.Jak co ,to możesz wysłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.01.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dorka - poszło na prv !!!!!A tak wogóle to WITAM W PONIEDZIAŁEK !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 CzescNo i jak? co nowego? Bo masz 2 komentarze a ja tylko w jednym siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 12.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dżem dobry, Przesyłam uściski dla Mamy i Pani Tereski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja tez sie witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.01.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witajcie dziewczyny!!!! U nas bez większych zmian, ale mama czyje się lepiej i to najważniejsze!!!! Pani Tereska na posterunku i Dzięki jej za to !!!! A wam, moje dobre duszyczki, DUUUUŻE BUZIAKI - przesyłam - CMOOOK!!!!! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/4/1460.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale piekny całus!!!!!!! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No i sie narobiło !!!!!!! Mąż stracił pracę i dooopa, w tym wieku to jakby szukać stokrotek pod śniegiem. POMOCY!!! może ktoś z czytających coś wie ????? Proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 spokojnie meg!!!!!!!!!!!!!! grunt to sie w takiej chwili nie załamywac!! stracił prace, napewno to przykre i dołujące......ale trzeba byc dobrej myśli, napewno szybko znajdzie inną, lepsza prace!! ...wszystko sie ułoży, ędzie dobrze!!!!!! Trzymam kciukasy i duchowo jestem z Wami!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzięki Alu, ty zawsze wlejesz w człowieka nadzieję Musi być dobrze, nie ma innej obcji, ale trochę się denerwuję!!!! Wiesz, facet po czterdziestce, to dla pracodawcy.......kłopot Niestety !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witaj meg, to faktycznie nieciekawa wiadomość Ale ja cały czas już ściskam kciuku...musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzięki Alu, ty zawsze wlejesz w człowieka nadzieję Musi być dobrze, nie ma innej obcji, ale trochę się denerwuję!!!! Wiesz, facet po czterdziestce, to dla pracodawcy.......kłopot Niestety !!! Meg bedzie dobrze. Facet po 40 nie dość ze mądry, chce pokazać że jest potzrebny firmie to jeszcze jakie ma doświadczenie. Mój tata własnie po 45 otworzył własną firmę i do dzis swietnie mu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Małgoś... będzie dobrze... wiesz, że jak tak mówię to tak będzie Moja mama po... 50 i to niemało, a fruwa z pracy do pracy... i to na własne życzenie . Najwyższy czas, żeby mąż zmienił na lepsze ... trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witaj Małgosiu współczuję Ci bardzo.Ja sama byłam w takiej sytuacji i mój mąż również.Wiem ,że to nie wesoła sytuacja i przygnębiająca ,ale nie wolno się załamywać tylko mieć nadzieję ,że mąż znajdzie pracę .Zobaczysz wszystko będzie dobrze, głowa do góry.Trzymam kciuki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Moje dobre duszki !!!!! Dziękuję za słowa otuchy !!!! Musi być dobrze, jeśli tyle dobrych serc jest z nami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 meg.........a czym Twój mąz sie zajmował??? tzn. jaką branże prowadził pracodawca??? ....mąz napewno ma doświadczenie....może czas pomysleć o własnej firmie?? można dostać bezzwrotną pozyczke z Biura Pracy na działalność....pomyśl o tym może !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Z tym będzie mały problem. Mój mąż był czynnym sportowcem przez wiele lat. I wtedy gdy inni, po skończonych szkołach, zdobywali doswiadczenie zawodowe, on grał. Wtedy człowiek nie myślał, było nam dobrze, mielismy kasę i wszystko co nam było do życia potrzebne. Ale niestety lata mijały i mąż zaczął pracować w różnych zawodach. Ma pewne doświadczenia, ale na otwarcie własnej firmy, niestety za małe.Ale dzięki Alu za podsunięcie pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja wiem, że wszystko będzie dobrze i mąż szybko znajdzie pracę. Po prostu nie ma innej możliwości i tyle. . Nie martw się - wszystko się ułoży po waszej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 15.01.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam się i pytam jakie wieści Meg udało się coś znaleźć? Jak dzisiaj samopoczucie? Trzymam w dalszym ciągu kciuki .Nie martw się jutro będzie lepiej .Pozdrowionka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jak na razie nici Ale w poniedzialek dalej szukamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts