Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Wpadlam sie przywitać ,a przy okazji spytać czy podałabyś mi namiary na twoja ekipę od murarki i od dachu. Meg byłaś z nich zadowolona i można się z nimi dogadać?Widzę ,że domek ładnie wybudowany :) :) .Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam.Miłego wieczoru.Jak co ,to możesz wysłać na priv. :) :D :)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie dziewczyny!!!! U nas bez większych zmian, ale mama czyje się lepiej i to najważniejsze!!!! :p :p Pani Tereska na posterunku i Dzięki jej za to !!!! A wam, moje dobre duszyczki, DUUUUŻE BUZIAKI - przesyłam - CMOOOK!!!!!

http://www.kartki.lagata.pl/kartki/4/1460.jpg

Dzięki Alu, ty zawsze wlejesz w człowieka nadzieję :p :p :p :roll: Musi być dobrze, nie ma innej obcji, ale trochę się denerwuję!!!! Wiesz, facet po czterdziestce, to dla pracodawcy.......kłopot :evil: Niestety !!!

Meg bedzie dobrze. Facet po 40 nie dość ze mądry, chce pokazać że jest potzrebny firmie to jeszcze jakie ma doświadczenie.

Mój tata własnie po 45 otworzył własną firmę i do dzis swietnie mu idzie :lol: :lol:

Witaj Małgosiu współczuję Ci bardzo.Ja sama byłam w takiej sytuacji i mój mąż również.Wiem ,że to nie wesoła sytuacja i przygnębiająca ,ale nie wolno się załamywać tylko mieć nadzieję ,że mąż znajdzie pracę .Zobaczysz wszystko będzie dobrze, głowa do góry.Trzymam kciuki .Pozdrawiam :) :) :)

Z tym będzie mały problem. Mój mąż był czynnym sportowcem przez wiele lat. I wtedy gdy inni, po skończonych szkołach, zdobywali doswiadczenie zawodowe, on grał. Wtedy człowiek nie myślał, było nam dobrze, mielismy kasę i wszystko co nam było do życia potrzebne. Ale niestety lata mijały i mąż zaczął pracować w różnych zawodach. Ma pewne doświadczenia, ale na otwarcie własnej firmy, niestety za małe.Ale dzięki Alu za podsunięcie pomysłu :wink: :wink: