dorkaK 15.01.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No i tak trzymać ,nie załamywać się buziaczki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Megiiiii - jak ci będzie lżej ...ja też bezpracowita Zwolnili mnie po 16 latach ... bo chorowałam. Milusio co? Ale co nas nie zabije ...dalej znasz. Wykorzystam tą "chwilę" na pożarcie reszty kredytu. Wykończę jeżyka na ile mi kasy starczy - przynajmniej na budowie będę od rana do wieczora i będę szukać pracy Pocieszam się, że za mną poleciał ...mój dyrektor. Cóż ... powiadają, że co drugiemu wyrządzisz wróci do ciebie ... Zdrowie ważniejsze. Jest zdrowie, dwie ręce i chęci - robota takich luuuubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 15.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Napisałam się wczoraj wieczorem jak głupia, a potem mi zjadło cały post. No to dziś tylko napiszę: to, że będzie dobrze, to oczywiste. Tylko w to trzeba WIERZYĆ i mieć uszy do góry cały czas! "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witajcie wieczorowa porą !!!! Dzięki za słowa pocieszenia !! Wiem, że będzie dobrze, musi byc dobrze Wierze w to, szkoda mi tylko troche mojego męża ! Widzę jak się gryzie Kochani nasze Forum to jest" lekiem na całe zło" - miód na serce !!!! Jak dobrze, że jest!! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza !!!! Nic się nie dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na okna, więc do 30 stycznia ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 cisza to na budowie tylko bo tutaj na forum ruch jak zawsze głowa do góry kochana......jeszcze będzie pięknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.01.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No cóż, mój optymizm życiowy, ma kryzys co prawda jestem dobrej myśli, ale i złe też mnie czasem nachodzą mam nadzieję, że miną i to szybko. http://republika.pl/blog_cy_240183/1214476/tr/202.jpg tak mi jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.01.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://republika.pl/blog_cy_240183/1214476/tr/202.jpg tak mi jest ! Aaaa kochaniutka ! Każdy widzi co chce widzieć Ja tu widzę ociekającą seksem dziewoję skąpaną w promieniach wpadającego przez okno słonka. A gruz ? Coż - podkreśla uroki kobiecego piękna i siły ! Dom w gruzach a ona ... nic ... Jaka piękna i spokojana była - taka jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.01.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://republika.pl/blog_cy_240183/1214476/tr/202.jpg tak mi jest ! Aaaa kochaniutka ! Każdy widzi co chce widzieć Ja tu widzę ociekającą seksem dziewoję skąpaną w promieniach wpadającego przez okno słonka. A gruz ? Coż - podkreśla uroki kobiecego piękna i siły ! Dom w gruzach a ona ... nic ... Jaka piękna i spokojana była - taka jest ... ..ja tu jeszcze widze ten blask światła wpadający przez okno..... dziewczyna stoi jeszcze nieruchomo, troszke boi sie zrobić jakis ruch, jest jeszcze niepena......ale to co nastąpi dalej jest już nieuniknione.... wpadające światło ogarnie cały dom, wszystko rozjaśni, zrobi się pieknie, a dziewczyna zacznie tańczyć, będzie szczęśliwa!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Hej, ja tam widzę super zdjecie nadające sie na jakiś konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Hej Meg witaj ,co z Tobą!!!!! Wszystko będzie dobrze . Ja na tym zdjęciu widzę rozmarzoną dziewczynę, a blask który wpada przez okno daje jej nadzieję na lepsze jutro . Powodzenia i cieplutko pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.01.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A ja widzę marzycielską dziewczynę, która z łezką nostalgii żegna się ze starym bo idzie w piękne, lepsze, nowe i ciekawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.01.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witajcie !!! Widzę, że ile par oczu, ile serc i ile przyjaciół, tyle jest interpretacji dziękuję!!!! Mam nadzieję, że to światło, padające z okna, to faktycznie zapowiedź lepszego jutra. Ale jak narazie to światło, jest typowo zimowe - nieśmiałe i krótkie. Więc, jest jedno wyjście - BYLE DO WIOSNY !!!! dopa, i tak mi smutno....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Meg, to ze smutno to normalne, naprawdę. POcieszam a sama jestem w tej samej sytuacji i ciągle żyję nadzieją że niedługo coś sie zmieni. Trzeba wierzyć w to lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.01.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Przyjdzie !!!! Tzn to lepsze Ja właściwie, co roku mam taki okres, gdzie łapie mnie dół , ale staram się aby szybko minął. Teraz jest ten czas i jeszcze mąż mi "dołożył", więc trochę mnie to przerasta. No nic!! Nie ma co narzekać, trzeba z uśmiechem patrzeć w przyszłość i wziąć się z życiem za bary Jakoś damy sobie radę - tylko muszę pomyśleć, jak to ugryźć Chyba muszę iść do fryzjera albo...na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jak czytam o Twoim dole, to od razu mi się przypomina ta babka na balkonie w dość odlotowej pozycji... i nijak mi do doła nie pasuje ... Wiem... najpierw mama, teraz mąż i praca... i najłatwiej napisać nie martw się dobrze będzie, ale skoro tyyyyyle osób myśli, że będzie to ma być i tyle A na doła... dobre ciacho , psssyt o kalorach Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.01.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A żebyś wiedziała. Córka kupiła mi kinder country - mniamuśne!!! I trochę mi lepiej! Pal sześć kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Dzieńdoberek!!! co słychać Meg. Jak się sprawy mają z pracą u męża.Czy cos już znalazł? .Moja koleżanka też szukała pracy już trzy tygodnie ,była załamana tym bardziej ,że jest sama z dziećmi a tu proszę w tym tygodniu zadzwonili że jest dla niej praca .Ale sie ucieszyla. Ma zrobic badani i szybki kurs bhp i w środę do pracy . Tak ją pocieszałam ,podtrzymywałam na duchu i trzymałam kciuki ,że aż sama sie cieszę ,że jej sie udało . Zobaczysz Twojemu mężowi tez się uda . Trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.01.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Niestety na razie cisza !!! Ponoć ma się ruszyć od lutego, bo styczeń to miesiąc naboru. Dzięki Dorka za pamięć i dobre słowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękuję Małgosiu za namiary na ekipę budowlańców . Jesteśmy już po spotkaniu z nimi i umówieni na budowę naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts