Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Megiiiii - jak ci będzie lżej ...ja też bezpracowita

Zwolnili mnie po 16 latach ... bo chorowałam. Milusio co?

Ale co nas nie zabije ...dalej znasz. Wykorzystam tą "chwilę" na pożarcie reszty kredytu. Wykończę jeżyka na ile mi kasy starczy - przynajmniej na budowie będę od rana do wieczora i będę szukać pracy

Pocieszam się, że za mną poleciał ...mój dyrektor. Cóż ... powiadają, że co drugiemu wyrządzisz wróci do ciebie ...

Zdrowie ważniejsze. Jest zdrowie, dwie ręce i chęci - robota takich luuuubi :wink:

Witajcie wieczorowa porą !!!! Dzięki za słowa pocieszenia !! Wiem, że będzie dobrze, musi byc dobrze :roll: :roll: Wierze w to, szkoda mi tylko troche mojego męża ! Widzę jak się gryzie :-? :-?

Kochani nasze Forum to jest" lekiem na całe zło" - miód na serce !!!! Jak dobrze, że jest!! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!!!!

http://republika.pl/blog_cy_240183/1214476/tr/202.jpg

tak mi jest !

Aaaa kochaniutka ! Każdy widzi co chce widzieć :wink:

Ja tu widzę ociekającą seksem dziewoję skąpaną w promieniach wpadającego przez okno słonka. A gruz ? Coż - podkreśla uroki kobiecego piękna i siły !

Dom w gruzach a ona ... nic ... Jaka piękna i spokojana była - taka jest ...

http://republika.pl/blog_cy_240183/1214476/tr/202.jpg

tak mi jest !

Aaaa kochaniutka ! Każdy widzi co chce widzieć :wink:

Ja tu widzę ociekającą seksem dziewoję skąpaną w promieniach wpadającego przez okno słonka. A gruz ? Coż - podkreśla uroki kobiecego piękna i siły !

Dom w gruzach a ona ... nic ... Jaka piękna i spokojana była - taka jest ...

..ja tu jeszcze widze ten blask światła wpadający przez okno.....

dziewczyna stoi jeszcze nieruchomo, troszke boi sie zrobić jakis ruch, jest jeszcze niepena......ale to co nastąpi dalej jest już nieuniknione....

wpadające światło ogarnie cały dom, wszystko rozjaśni, zrobi się pieknie, a dziewczyna zacznie tańczyć, będzie szczęśliwa!!!!!!!!!! :p

Witajcie !!!

Widzę, że ile par oczu, ile serc i ile przyjaciół, tyle jest interpretacji :roll: dziękuję!!!! Mam nadzieję, że to światło, padające z okna, to faktycznie zapowiedź lepszego jutra. Ale jak narazie to światło, jest typowo zimowe - nieśmiałe i krótkie. Więc, jest jedno wyjście - BYLE DO WIOSNY !!!!

dopa, i tak mi smutno.......

Przyjdzie !!!! Tzn to lepsze :wink: Ja właściwie, co roku mam taki okres, gdzie łapie mnie dół :-? , ale staram się aby szybko minął. Teraz jest ten czas i jeszcze mąż mi "dołożył", więc trochę mnie to przerasta. No nic!! Nie ma co narzekać, trzeba z uśmiechem patrzeć w przyszłość i wziąć się z życiem za bary :wink: :wink: Jakoś damy sobie radę - tylko muszę pomyśleć, jak to ugryźć :-? :-? Chyba muszę iść do fryzjera albo...na zakupy :lol: :lol: :lol: :wink:

Jak czytam o Twoim dole, to od razu mi się przypomina ta babka na balkonie w dość odlotowej pozycji... i nijak mi do doła nie pasuje :roll: ...

Wiem... najpierw mama, teraz mąż i praca... i najłatwiej napisać nie martw się dobrze będzie, ale skoro tyyyyyle osób myśli, że będzie to ma być i tyle :D

A na doła... dobre ciacho :D , psssyt o kalorach :evil:

Pozdrawiam cieplutko :p

Dzieńdoberek!!! co słychać Meg. Jak się sprawy mają z pracą u męża.Czy cos już znalazł? :roll: .Moja koleżanka też szukała pracy już trzy tygodnie ,była załamana tym bardziej ,że jest sama z dziećmi a tu proszę w tym tygodniu zadzwonili że jest dla niej praca .Ale sie ucieszyla. Ma zrobic badani i szybki kurs bhp i w środę do pracy :) :) . Tak ją pocieszałam ,podtrzymywałam na duchu i trzymałam kciuki ,że aż sama sie cieszę ,że jej sie udało :) :) . Zobaczysz Twojemu mężowi tez się uda :D . Trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam!!! :) :lol: :)